Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by livia

Ceaiul de naprasnic este pt.ovulatie,obtinerea sarcinii,sterilitate,infertilitate,mareste cantitatea si calitatea "miscaretilor",etc.
Pulberea de naprasnic este pt.chisturi,fibroame,deregl.hormonale,etc.
Se pot adm.capsule in loc de pulbere dar se ia max.cat scrie in prospect.Concluzie fiecare planta trebuie luata exact cum am scris in prospect pt.a avea efectul dorit(adica bebe) daca luati sub alta forma planta este pt.total altceva.

pupic

livia

Deci tratamentul se tine luand si ceaiul si capsulele sau sunt suficiente capsulele?
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Ma bucur sa vad subiectul ca fiind de actualitate ( am citit pe nerasuflate tot ce s-a scris pina acum). Am inceput si eu tratamentul, insa l-am mai scurtat putin( problema mea este un chist de 5 mm aparut in urma stimularii si lipsa cresterii foliculilor, anovulatie), asadar i-au urmatoarele:
-ceai de napraznic+ceai de cretisoara( din lipsa de timp le fac in acelasi vas) 3 cani/zi.
-tinctura de mugur de zmeur o lingurita de 3 ori/zi-in apa
-tinctura de branca ursului o lingurita de 3 ori/zi-in apa
-kamaiany 3 cp/zi.
Daca timpul iti va permite te-as ruga Livia draga sa-ti arunci un ochi peste ce am scris si sa-ti dai cu parerea.
De luna urmatoare am sa iau si sup. carpicon+vit.E.
Mult succes celor care tin tratamentul si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Gabiu,eu nu recomand branca -ursului la femei(doar la barbati) fiindca planta este toxica in sarcina si nu vei sti cand ramai cu bebe ca sa intrerupi imediat si poti avea efecte nedorite!!!

La ce ai tu, trat.nu este complet iti mai trebuiesc cateva plante...
La mugurii de zmeur este foarte importanta doza iar tu iei cu lingurita...trebuie sa iei 50 pic.de 3 ori/zi

Ceaiul de naprasnic il prepari cum am scris in trat.si cu apa plata?Daca nu ,sa stii ca-l iei pt.alta afectiune(ex:deranjamente somacale,etc.)nicidecum pt.ce ai tu nevoie!

Pe forum am mai scris despre trat.pt.barbati cu rezultate foarte bune,incercati-l!!!

pupiiiic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia123 spune:

Salut Livia,

Te rog sa ma lamuresti asupra unui lucru daca spalaturile se fac zilnic inainte de masaj sau dimineata dupa scoaterea argilei.

Astept cu nerabdare raspunsul tau.

Multumesc,

Claudia

Mergi la inceput

Spalaturile se fac doar in perioada fertila inaintea actului sexual( din 2 in 2 zile-vezi trat.meu nat.)sa creeze mediu alcalin propice migrarii "miscaretilor".

Masajul cu crema se face cand nu faci spalaturile.Argila se pune tot timpul.

pasaj din trat.nat.

Actul sexual sa se efectueze numai in perioada fertila (din a 9-a zi pana in a 18-a zi din 2 in 2 zile dupa o irigatie vaginala cu apa fiarta si racita (calduta)+1 lingura rasa de bicarbonat sau ceai (infuzie)concentrata de galbenele,apoi se sta minim o jumatate de ora culcata dupa contactul sexual, eventual cu bazinul mai sus dupa care se introduce granula de argila (fara masaj);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Draga Livia ,
am si eu doua intrebari:
1.In ce zi a ciclului se incepe tratamentul prima zi ; a 5-a zi sau inainte de a veni ciclul?
2.Eu am un mic fibrom de 17-18mm si stiu ca mararul e contraindicat in caz de fibrom.Ce pot sa fac?
Vreau sa incep tratamentul tau pentru ca incerc sa ii fac o surioara la Razvan, baietelul meu care are 10.5luni si pe care l-am adoptat anul trecut.
Stanca

Mergi la inceput

Incepi trat.oricand fara marar (doar tinctura de telina )dar maresti doza de muguri de zmeur-vei lua 50 pic.de 3 ori/zi.

pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Livia multumesc pentru raspuns. Intradevar scrie si pe prospect ca planta este contraindicata gravidelor dar vezi trebuia sa-ti scriu ca sa-mi deschizi tu ochii. Multumesc inca o data , am sa intrerup chiar de azi ( ziua 24-sper sa nu fie chiar de data asta).
Cit despre lingurita, am masurat-o si are 50 picaturi. Ceaiurile nu le faceam cum ai scris pentru ca am crezut ca merge si asa, dar de acum am sa stiu si nu mai gresesc. Spui ca-mi mai trebuie si alte plante? Te rog daca poti sa-mi spui care ar fi( eu m-am uitat pe tratamentul tau si mi-am selectat eu ce am crezut de cuviinta). Oricum iti multumesc inca o data foarte mult.
Dupa 10 zile de tratament am fost la medic si chistul care avea luna trecuta 5cm acum avea 3cm.

Mergi la inceput

Gabiu...ce anume iei din trat.nat.?

pupiiic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia123 spune:

Salut fetelor,

Am cumparat deja majoritatea plantelor si ieri am incercat sa fac ceaiul de napraznic dupa indicatiile Livie. Am pus aseara la macerat si dimineata am facut vestitul ceai. Am baut si eu si sotul si sa stiti ca nu este deloc rau la gust si nici sotul nu a ripostat. Asa ca nu va faceti probleme ca este baubil. Mai mult de atat chiar si pe cutia de ceai era scrisa indicatia Liviei privind modul de preparare.
Azi voi incerca ceea ce mi se pare destul de greu, adica partea cu crema de galgenele si cu argila. Am cumparat argila si avea ca indicatie inclusiv metoda Liviei de tratament.Asa ca eu am mare incredere in tratamentul Liviei si sper ca si voi sa aveti. Eu nu il pot incepe pana la 1 Martie dar pana atunci procur tot ce imi trebuie si ma documentez. O rog pe aceasta cale pe Livia daca are timp sa-mi spuna daca este ok tratamentul gasit ptr sotul meu pe care l-am scris ceva mai sus.

Pe curand si sper ca toate sa avem cat mai curand bebei frumosi si sanatosi.

Claudia

Mergi la inceput