Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Livia,
tratamentul tau contine si ceaiul de coada soricelului, pe de alta parte, undeva pe site, la "ce plante nu sint rec in sarcina" este amintit la loc de frunte Coada Soricelului. La fel am mai gasit ca nu e rec. daca vrei sa ramii insarcinata.
Spune, care sint problemele legate de el?
In alta ordine de idei, ceaiul asta si cel de cretisoara, sau macar cel de cretisoara poate avea asa o interactiune mare cu Sepia(remediu homeopat)?
Stiu ca e bine sa nu amesteci lucrurile, dar nici sa renunt la cretisoara mea nu vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
inca sunt in asteptarea CM pentru a incepe tratamentul Liviei in ziua a 5-a. Azi am fost la o doctorita endocrinolog, cu analizele facute in vara.
LH - 14,57
FSH - 6,1
Prolactina - 21,0
Estradiol - 95,00
Eco - anovulatie, amenoree secunadara, ovare polichistice.

Mi-a mai dat de facut un eco la zi, o histero...grafie (pentru a vedea daca sunt tompele permeabile) si spermograma sotului.
Dupa ce voi avea aceste rezultate... tre sa ma vada din nou.
Problema: vrea sa-mi dea din nou anticonceptionale 3-6 luni dupa care sa le opresc brusc. Este unul din tratamentele care dau rezultate in cazul ovarelor polichistice. Acum eu ce ma fac? Cum sa iau anticonceptionale si sa fac si tratamentul Liviei? Nu se bat cap in cap?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Lamuriri...

Daca se intrerupe trat.naturist atunci sa se faca numai dupa 3 saptamani sau mai bine dupa prima menstruatie obtinuta cu ajutorul plantelor iar daca se reia este ca si cand ati lua-o de la inceput...asa ca ganditi-va bine inainte de a incepe ca sa nu va dati organismul peste cap incepand,intrerupand si tot asa...

Daca cititi bine am spus ca trat.nat.se intrerupe imediat ce aveti certitudinea ca aveti burtica tocmai sa nu existe probleme...Trat.este pt.obtinerea sarcinii si fixarea ei restul il va face corpul.
Coada-soricelului este buna pt.a declansa menstruatia, regleaza hormonal,activeaza ovarele si este luata(in trat.)in combinatie cu alte plante de aici rezulta un eghilibru...dar daca o luati simpla atunci clar nu e bine!

Pt.cuplurile care nu au nici o problema dar totusi nu vine bebe...indicat este ceaiul de naprasnic pt.ambii parteneri(preparat cum am scris in trat.altfel nu are efect)cate 2 cani de fiecare,1 dim.si una seara.;tinctura din muguri de zmeur(30 pic.de 3 ori/zi)luat doar de viitoarea mamica;Cretisoara o cana infuzie la amiaza(doar mamica),vit.E (din a 5-19 zi a ciclului),acid folic,tinctura de telina.Iar pt.tatic doar niste vitamine:vit.A(1,5-2mg sau 5000 UI)-echilibrul hormonilor sexuali
-vit.C(cat de mult)-influenteaza formarea hormonilor glandelor suprarenale,protejeaza
-Zn (15 mg/zi)-pt.trat.sterilitatii
-Tablete de telina
Actul sexual sa se efectueze numai in perioada fertila(din a 9-a zi pana in a 18-a zi din 2 in 2 zile dupa o irigatie vaginala cu apa fiarta si racita(calduta)+1 lingura rasa de bicarbonat sau ceai(infuzie) concentrat de galbenele,apoi se sta minim o jumatate de ora culcata dupa contactul sexual,eventual cu bazinul mai sus.

Cam asta e...

pupic

ps:scopul trat.este si pt.redeclansarea menstruatiei ceea ce n-ar fi posibil fara coada-soric.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Draga Livia, noi am mai corespondat pe PM recent si mi-ai facut si mie o schema de plantute, eu avand aceeasi problema ca si catalina: adica nici o problema. Am vazut ca tocmai ai postat asa cava si la acest subiect.
te-as ruga sa imi spui daca dragaica, urzica moarta si semintele de marar sunt strict necesare in aceasta schema pentru ca in cea pe care mi-ai dat-o mie nu apar.
Stii, eu sunt aia stresata sa nu iau multe chestii de frica sa nu dereglez lucruri pe care inca nu le-am dereglat.
Multumesc frumos inca o data!

Mergi la inceput

sorry... vroiam sa zic ca respectivele plantute apar in schema mea dar nu si in schema postata de tine anterior...m-am zapacit...

Mergi la inceput

Daca citesti maaaai bine am scris...pt.cupluri care nu au probleme(analizele ok)iar la tine este o problema in cuplu...nu?
Si acum mai pe intelesul tau...La tine trebuie tinut corpul in actiune in orice moment ca sa fie "mereu pe faza" si sa "prinda" orice "miscaret" cat de lenes ar fi el pe cand la cuplurile ok este nevoie doar de pregatirea uterului pt.eventuala sarcina si fixarea ei;miscaretii isi fac treba singuri
Nu stiu daca m-am facut inteleasa...dar daca e nevoie mai explic odata!!!

puuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedi spune:

Livia.
Eu urmez tratamentul tau simplificat, pentru pregatirea corpului. Am inceput din ziua a 5-a a acestui ciclu. Tratamentul meu cuprinde:
ceai din coada soricelului si cretisoara,
capsule din marar si telina si naprasnic.
Am un ciclu mai lung (ovulatia am avut-o la 16, 18 iar in ultima luna la 21 de zile). Azi sunt in ziua 12 si de ieri am niste dureri in zona ovarelor (dureri pe care de obicei le am la ovulatie), dar fluidul cervical este cremos (la ovulatie e ca si albusul).
Nu prea inteleg daca durerile anunta o ovulatie mai devreme ca de obicei sau e altceva. Crezi ca e posibil ca dupa cateva zile de tratamnet sa obtin mai devreme o ovulatie?
E important sa aflu, deoarece perioada noasrta de prestat era decalata cu cateva zile, si nu as vrea sa pierd luna asta...

Adela

Mergi la inceput

Livia draga, multumesc frumos pentru explicatii!!! Ce sa-i faci, daca nu am avut niciodata treaba in domeniul naturist nu ma prea duce capul... Nu intelegeam cum ar putea avea vreo semnificatie in stabilirea tratamentului faptul ca eu is ok iar sotul nu foarte. Acum m-am lamurit, plantele is deja achizitionate in mare parte si de-abia astept ziua 1 sa trec la treaba.
Te tin la curent cum apare vestea cea mare.
pupici dulci pentru tine

Mergi la inceput

dedi,

Scumpa ovulatia se poate produce intre zilele 9-18(din cauza asta ii se spune perioada fertila)dar ca la carte este ziua 14-a.Durerea inseamna ca va fi ovulatie in scurt timp iar daca acum esti in ziua 12 se va produce exact cum nu se poate mai normal(in ziua 14-a)!!!Daca tu vei respecta indicatiile de mai jos...nu ai cum sa o pierzi!!!

Actul sexual sa se efectueze numai in perioada fertila(din a 9-a zi pana in a 18-a zi din 2 in 2 zile dupa o irigatie vaginala cu apa fiarta si racita(calduta)+1 lingura rasa de bicarbonat sau ceai(infuzie) concentrat de galbenele,apoi se sta minim o jumatate de ora culcata dupa contactul sexual,eventual cu bazinul mai sus.

Lamurita?

pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedi spune:

Draga Livia,

Nu sunt chiar lamurita.
Eu am vrut sa intreb altceva: se poate ca numai dupa 5 zile de urmat tratamentul sa se regleze organismul meu atat de bine incat sa am ovulatia la 14 zile - de la 21 cat a fost luna trecuta???? Ar fi prea frumos sa fie adevarat.
Asta vreau eu sa stiu.

Adela

Mergi la inceput