Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pt.gabiu:

-cretisoara(fortificarea fibrelor uterine,fixarea sarcinii,antiavort,tulburari menstruale,afectiuni ale organelor pelviene etc.);

-dragaica sau sanziene(afectiuni uterine);

-urzica moarta galbena sau alba(boli grele ale organelor pelviene,tulburari menstruale);

-naprasnic(adenofibrom uterin si mamar, chist ovarian (ovare polichistice);-stii prepararea;2 cani pe zi,dimineata si seara pe stomacul gol (si o lingurita plina pulbere naprasnic,sublingual;macini tu planta)de 3 ori/zi,
este extrem de eficient in tratarea sterilitatii (la barbati si la femei), a impotentei, frigiditatii, diabetului, afectiunilor pulmonare, diverse disfunctii hormonale,actiune reglatoare hormonala deosebita, el avand un efect asemanator progesteronului, balsam pentru tubul digestiv, reduce inflamatiile inactivand focarele de infectie).

-muguri de zmeur(rubus-idaeus)(fibrom uterin,chist ovarian,amenoree,metroragie,menoragie,metrita,pilozitate excesiva,iminenta de avort);-50 pic.de 3 ori/zi
-Mastodynon tinctura de 2 ori/zi dim si seara cate 30 pic.

-kamayani :1tableta de 3 ori pe zi

- seminte telina.(se poate inlocui cu varianta in tinctura, mai usor de administrat:se ia cate o lingurita de 4 ori pe zi)-DOAR 21 de zile(nu se mai repeta in celelalte luni)-o lingurita are 5 ml

Se adm. din a 5-a zi a ciclului menstrual pana in a 19- a zi(dim. si seara) 1 tableta de 2 ori pe zi de vit.E apoi pauza pana la urmatoarea menstruatie si se reia.

-acid folic -tot timpul pana in luna a 12(inclusiv)de sarcina pt.a preveni malformatiile fetale

-carpicon supozitoare(adm.o ai in trat.meu nat.de la "forta naturii"-pe prima pagina)

Schema pt.o zi intreaga ti-o faci singura si o scrii ca sa o corectez,ok?

pup

ps:ceaiurile de cretisoara,dragaica si urzica moarta le vei bea asa:
DIMINEATA incepi cu -o cana ceai naprasnic apoi dupa 1/2h iei celelalte preparate cu pauza 5 min.intre ele adica-o cana de infuzie dragaica+cretisoara in parti egale(o lingurita planta la o cana apa clocotita,se lasa la infuzat 10-15 minute si se bea neindulcita)si restul...

-PRANZ:
-infuzie de urzica moarta+cretisoara in parti egale-o cana si celelalte...

Seara iei naprasnicul ceai iar dupa 1/2h le iei pe celelalte

Dupa 2-3 h vei lua ultima lingurita(a 4-a) de tinctura de telina.

Multumita??????

Mergi la inceput

PENTRU EI:

trat. clasic pt.barbati cu rezultate spectaculoase daca este tinut intocmai:

-vit.A(1,5-2mg sau 5000 UI)-echilibrul hormonilor sexuali
-vit.C(cat de mult)-influenteaza formarea hormonilor glandelor suprarenale,protejeaza
-Zn (15 mg/zi)-pt.trat.sterilitatii
-Tablete de telina max.cat scrie in prospect
-Spirulina tot max.
-Naprasnic(ceai,preparat special)-2 luni,3 cani pe zi
-polen(2 linguri/zi,dimineata)

-ulei de catina-are efect foarte puternic se adm.int.timp de 3 luni
-Branca ursului-de 3 ori pe zi(se face un amestec din frunze,flori si seminte-cele mai importante,se macina toate cu rasnita de cafea) cate o lingurita plina (nu cu varf)bauta cu o cana de apa-creste motilitatea si nr. -sau tinctura(mai usor de adm.)
-busuioc -macerat la rece 8 ore(4-8 lingurite intr-o cana cu apa)se strecoara si se bea dimineata.-doar 14 zile

Trat. se tine trei luni,exceptie facand produsele la care am scris in dreptul lor altceva.

IMPORTANT!!!Nu se beau: alcoolice si racoritoare,nu se fumeaza(cine poate ar fi excelent) si nu se mananca carne de porc-TIMP DE TREI LUNI"

vi se pare greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia123 spune:

Multumesc din suflet Livia ptr tratamentul sotului. Mie nu mi se pare greu. Am ceva rezerve in ce va zice el. Am citit tot pe forum despre Potent Power. Este facut de aceeasi firma care face Kamayani si ar fi varianta ptr ei. Ai auzit ceva de medicamentul asta?? Este tot din plante. Voi cumpara uleiul de catina si voi vedea ce parere are. De inghitit el inghite tot ce-i dau ( ma refer la pastile), este mai greu cu tot ce inseamna ceaiuri sau uleiuri. Branca ursului i-am luat si este ok, o inghite si nu face urat. Trebuie sa ai multa rabdare cu barbatii...offf..trebuie sa incerc incetul cu incetul sa-l obisnuiesc.
Ceaiul de busuioc nu cred ca este tare rau la gust de aceea pe acesta il voi cumpara saptamana viitoare dupa ce vad ce zice de uleiul de catina.

O zi buna si pe curand, va tin la curent.
Astept cu nerabdare sa vad ce reactii au fetele care au inceput tratamentul.

Claudia

Mergi la inceput

Potent power este slabut costa mult si contine telina si ceva vitamine in cantitate mica...

BUSUIOCUL ESTE RAU LA GUST FIINDCA ESTE CONCENTRAT DAR DACA-L BEA PE NERASUFLATE ...MERGE!
CATINA(ULEIUL)-TREBUIE LUATA PE PUTIN ZAHAR SAU MIERE FIINDCA IN APA FORMEAZA PELICULA SI NU SE ABSOARBE IN ORG.

PUPIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Livia, iti multumesc din suflet pentru raspuns. Eu luam cam putine plante dupa cum vad, dar acum am sa le cumpar si o iau frumos de la capat.
Te pupic, Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am si eu o intrebare,si ca un copil rau nu pun intrebarea inainte de a face ci dupa.Am luat clomifen dupa cum mi-a zis doctoru ;Am facut bine,sau se cam bat cele doua ,clomifenu si ceaiurile?Adevaru e ca sunt nerabdatoare sa se intample si la mine minunea.Cum sa fac,sa le iau pe rand sau nu are nimic rau daca in zilele 5-9 iau si clomifen?Doctoru mi-a zis sa iau vreo 3 luni la rand. Oricum,nu prea imi vine sa mai iau clomifen caci cred eu ca din cauza lui am fost asa nervoasa si iritabila de am si plans.Si in loc sa ultimele 4 zilePe bune niste zile de cosmar.

Mergi la inceput

Ceaiurile merg cu preparatele hormonale pt.stimulare fiindca le diminueaza efectele secundare(gen:chisturi,irascibilitate etc.) dar nu merg cu preparatele care au si efect contraceptiv.Asa ca cititi prospectul bine!!!

pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Livia...eu mi-am facut analizele si sotul meu spermograma...sunt ok...cu toate astea nu ramin de 6 luni de cind incercam...ce ma sfatuiesti sa fac...mentionez ca mi se pare destul de greu tot tratamentul de dus si ma gindeam daca nu se poate si ceva "simplificat" mai ales ca aparent nu avem probleme nici unul dintre noi...si sigurul rezultat care ma nemultumeste este FSH marit...8,9....Multumesc mult!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Vreau sa-mi fac analizele hormonale z.3, 14, 21 si nu stiu daca vor fi concludente, deoarece in acelasi timp urmez si tratamentul Liviei ( o parte din el, pentru ca problema mea este lipsa ovulatiei, si mai nou un chist ovarian).
Stie cineva daca nu va influenta rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

gabi plantutele au efect, normal si vor influenta rezultatele
cred ca ai de ales: ori continui tratamentul(la mine de ex dupa o luna a aparut ovulatia) ori opresti totul si astepti minim o saptamaan doua sa revina organismul la starea sa de fapt
eu cred ca este important sa stii exact cum stai cu hormoneii si apoi sa tratezi afectiunile in functie de ce ai tu nevoie
te pup si itit tin pumnii sa reusesti in ce ti-ai propus!

Mergi la inceput