Mamici de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
simonaeus spune:
Andutzi, eu stiu ca poti merge linistita la stomatolog, dar trebuie sa-l informezi ca esti gravida.
Si eu cred ca ar trebui sa merg, dar din cauza distantei tot aman.
Eu oricum am vorbit cu el inainte sa raman insarcinata si mi-a spus ca nu va fi nici o problema sa-mi trateze eventualele carii.
Principalul e sa mergi din timp ca sa nu faci infectie, fiindca pe urma trebuie antibiotice.
Multumesc tuturor pentru urarile de la multi ani.
Simona si Anna (DPN 15-20 mai).
Ada_74 spune:
Andutzy, eu am fost la stomatolog doar pentru un detartraj, pt ca imi sangerau gingiile. Urgente nu am si sper sa nu apara, si doctorita mi-a amanat lucrarile pe care le mai am de facut pana dupa nastere. Oricum, chiar daca as avea o urgenta, nu cred ca l-as lasa pe dr. sa-mi faca nici o anestezie.
Lili si bb 22+ sapt.
andutzy spune:
Mie mi-a cazut o plomba-ma doare
Am ambele masele de minte cariate si crescute doar partial- nu merg plombate
Si tot asa....
Ma pregateam de reparatii capitale cand am ramas cu bebe. Si a trebuit sa aman...
Si acum au inceput mici dureri.
Dar eu nu rezist fara anestezie, lesin de frica pe scaun
Mie mi-e mai frica de stomatolog decat de nastere. PE CUVANT!!!
andutzy
nefertari spune:
Nu stiu cum sa va arat poza - eventual pe yahoo - dar ce trebuie sa fac ?
Am vazut lista - acu' trebuie sa mai apara baieti ca sa aibe fetele de unde alege 
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Cloreta spune:
Pune poza la semnatuar de exemplu, ma rog adresa unde o ai postata, nu la tine in calculator.
Nu ai cont undeva unde poti gazdui poze?
Eu am avut mari probleme cu dnatura dar le-am rezolvat acum cativa ani, lucrari.vai de capul meu. Dar de atunci nu am mai avut nici o problema, durere etc.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
gusta spune:
BUna burtici.Eu ma laud ca bebe a inceput boxul dar eu cred ca mai mult face o hora acolo topaie ceva mestereste ca il simt destul de bine.
eu as vrea sa va intreb cum stati cu somnul ca eu nu mai am deloc si deja tati ma intrebat daca vreau legata de pat

.
va pup dulce
marilena
Ada_74 spune:
Ha, ha, Simona, ti-am vazut si eu burtica. Haioasa tare, da' nu se mai vede frumusete de brad din cauza ei ![]()
![]()
![]()
Lili si bb 22+ sapt.
Androix spune:
Fetele cu intalnirea vad ca scorul este egal: 2 fete nu pot pe 14, 2 pot si una este neutra.
Daca ma pun si pe mine la socoteala sunt 3 care pot pe 14. Si restul de fete nu au zis nimic. Eu am tinut scorul dupa cum vedeti.
Deci reinnoiesc propunerea: VINERI 14.01.2005 la ora 17:30 Fetele care nu pot veni fie propuneti voi o alta data sa incercam sa ne punem de acord, fie va ramanem datoare cu poze de la intalnire si promitem ca ne mai intalnim ca pana in mai iunie mai este timp
Ce ziceti? Ca locatie a propus cineva Plazza. Eu ma gandeam mai degraba la un local undeva mai in centru sa fie la indemana tuturor. Eu oricum am masina si pot veni oriunde in Bucuresti. Dar ma gandeam la cele care stau si departe de Plazza si mai lucreaza si pe la Big Berceni de ex.
Offf sa nu va suparati pe mine dar ma simt si prost ca eu sunt singura care spune multe despre intalneala asta si nu vreau sa para ca va impun EU un loc si o data. Dar veniti si voi cu propuneri. Mie mi-ar placea la nebunie sa ne vedem, va spun sincer ca mi-am facut prietene adevarate cu care inca ma mai intalnesc, pe vremea cand eram aspiranta.
Andutzy, din cate am auzit eu asta ar fi o perioada buna daca rezisti sa-ti lucreze pe viu fara anestezie. E cam nasol, asa ca si eu am lasat-o pe dupa ce vine bebe.
Cat despre eco 4D, Gabi nu fii amarita macar ai caseta si poti s-o vizionezi de cate ori ai chef. M-am convins inca o data ca ecografiile astea smecheroase sunt doar pentru impresie si ca sa ia banutii. Ca de masurat tot in 2d il masoara.
Fetelor, eu am niste calduri ca tocmai ce m-am dezbracat de sacou si am ramas intr-o bluzita fara maneci gen maieu...![]()
Andreea
21 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Mickyyy spune:
Androix...unde-i Plazza? Ma bag si eu ca musca-n ciorba, da' habar n-am despre ce locatie vorbiti.
Gata...m-am prins...intrebai pe la serviciu si cica ar fi noul Mall.
Parerea mea...sa gasim totusi o locatie mai centrala, eu una daca e tocmai pe Timisoara fac dus intors o ora jumate....si nu prea-mi convine.
Burticoasele din generatia mea s-au intalnit (de fapt am fost ei eu) la KFC si a fost super.
Cel mai bine...hai sa vedem fiecare ce zona prefera si sa gasim o solutie de compromis.
Eu vreau sa vin (nu stiu daca eram sau nu pe lista) dar nu pot sa promit inca nimic.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii