Mamici de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
Cloreta spune:
Hai ca am modificat mesajul:)
Vai te asteptam de ieri cu vesti. Bine ca bb e cum trebuie, asta e important. Asta e, o sa rabdam mitocanii, cheltuiieli mari dar ce rezultate vom avea...........niste lumninite in viata noastra.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
andutzy spune:
Neata, fetele. Cand e programata intalnirea?
Vreau si eu sa vin.....
Eu pe 14 sunt programata la Iosup, poate vin cu impresii proasepete.
Sa-mi dati si mie un PM sau sa subliniati cumva de acea intalnire....eu uneori citesc, dar imi mai scapa amanunte, sunt can ametita....
Dimineata am luat primul picior in ficat de la gaza mea...Asta e, de acum ne toto asteptam la trasnai de-astea....
Oricum prefer asa decat sa nu o simt, atunci ma panichez...
Va pup mult,
si Andutzi
PS: Pana nu vedem si la nenea iosup ca e fetita, parca mi-e teama sa mai pun carutul roz, desi imi doresc tare mult fetitza....
andutzy
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Legat de intalnire, mi-ar place sa pot veni insa depinde de ora si de data. Eu termin programul la 17.30 dar tre sa merg acasa la galusca imediat. Ar fi doua variante...fie vorbesc cu bona sa mai ramana cu ea in seara respectiva...fie o iau cu mine. Insa daca o iau cu mine va trebui sa-l iau si pe tatic dupa noi pentru ca nu o sa am timp de nimic cu ea in brate altfel.
Asa ca voi stabiliti si eu vad daca reusesc sa ajung sau nu.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
sirod spune:
'Neata si de la noi:de dimineata in drum spre serviciu, nu stiu de ce s-a suparat Capsuna si a inceput sa impinga in ficatul subsemnatei ca abia mai mergeam...mai, dar stiti cum?Imi venea sa pling de durere...
Gabi - ma bucur ca ti-a mai trecut necajeala...important e ca bb e bine!
Eu in continuare ma lupt cu durerea de cap...
pupice tuturor
DORIS cu bb la purtator
at andreea spune:
Aseara voiam sa merg acasa sa fac sport, dar tati a zis: Nu mai vrei sa mergi la filmul ala cu care m-ai sacait 3 zile intr-una?
Si am fost la film, la "Bridget Jones. La limita ratiunii" (ce sa-i faci, cultura populara ne mananca), apoi am luat la pachet 2 pizza mari si am mers acasa si le-am cam balotat.
Si simteam ca-mi plezneste burta -1 kg de pizza si vreo 600 gr. de bebe. Am luat Rennie, am baut 4 litri de apa si am reusit sa adorm.
Ce de picioare mi-a dat copilul aseara...
Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)
Cloreta spune:
Mai da' ce bb agitati aveti voi. Al meu e cuminte rau....
Mikky si eu ies la ora 17.00 si am mai plecat intr-o zi pe la patru ca sa ies cu fetele in oras, o sa zica seful meu ca sunt nebuna![]()
Doris cate saptamani ai?
Cloreta
nefertari spune:
Am una bucata poza cu buuurta pe pe calc !!!!!!!
Trebuie sa ne mobilizam si sa educam odraslele sa nu ne mai deranjeze organele interne ca mai devreme sau mai tarziu tot punem noi mana pe ei !![]()
Mi-e foaaaaaameeeee !!!!
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Ada_74 spune:
Gabitza, mama, daca statea cu spatele, macar ai vazut un funduletz 3D? Ca mie mi-a placut si cel 2D pe care l-am vazut eu.
Andreea, cred ca bebelul tau vroia sa zica 'Mai mami, sa mai bagi niste pizza d-asta, ca-mi place mai mult decat gimnastica'.
La multi ani! sarbatoritelor de pe aici. Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de toata fericirea din lume.
Lili si bb 22+ sapt.
andutzy spune:
Mai fetele, voi v-ati bagat careva la tratamente stomatologice de cand cu bebicii?
Am inteles ca asta e perioada propice din sarcina pt rezolvarea urgentelor, dar am asa, o retinere.
Voi ce ziceti?
Ce stiti?
andutzy
Cloreta spune:
Andutzy daca ai ceva probleme si stii ca e acum o perioada buna nu mai sta.
Nefertari ce mai stai? Arata-ne poza cu burtica!
Cloreta