Mamici de mai-iunie 2005 (20)

Mamici de mai-iunie 2005 (20) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39788" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (19)

1. Nelia ....................... UM 26.07......... DPN 2.05
2. At Andreea .................. UM 26.07 ........ DPN 2.05 EMMA
3. Babylino .................... UM 27.07 ........ DPN 3.05
4. Cristinel ................... UM 31.07
5. Loreen ........................................ DPN 5.05 DELIA
6. Anky .......................................... DPN 8.05
7. Mios .............................. ???- .05
8. Mikka ......................................... DPN 9.05
9. Mstroie ..................... UM 4.08 ......... DPN 14.05
10. Nefertari ................... UM 4.08 ......... DPN 12.05
11. Ada 74 ..................... UM 4.08 ......... DPN 11.05
12. Micorint ................... UM 5.08 ......... DPN 12.05
13. Cornelia ................... UM 6.08 ......... DPN 12.05 STEFAN
14. Sirod ........................................ DPN 12.05
15. Simonaeus .................. UM 8.08 ......... DPN 15-20.05 ANNA
16. Carolinah .................. UM 9.08 ......... DPN 14.05
17. Ile2003 .................... UM 9.08 ......... DPN 15.05
18. Androix .................... UM 11.08 ........ DPN 18.05 FILIP STEFAN
19. Mygirl ..................... UM 11.08 ALEXANDRA
20. Corail ..................... UM 13.08
21. Mariamunteanu .............. UM 13.08
22. Carmen-Emiliana ............ UM 14.08 ........ DPN 21.05
23. FlorentinaG ................ UM 15.08 ........ DPN 22.05
24. Andutzy .................... UM 18.08
25. Pisik 4ever ................ UM 18.08 ........ DPN 22.05
26. Mamaruta ................... UM 19.08
27. Gusta ...................... UM 19.08
28. Cloreta .................... UM 19.08 ........ DPN 29.05
29. Koko Nicol ................. UM 20.08
30. Roisin ..................... UM 21.08 ........ DPN 27.05
31. Matilda ...................................... DPN 29.05
32. Red Rose ................... UM 22.08 ........ DPN 28.05
33. Ade_x ...................... UM 23.08 ........ DPN 3.06
34. Mercedes ................... UM 30.08
35. Gabitzam ................... UM 30.08 ........ DPN 6.06 ANDREI STEFAN
36. NewMami .................... UM 1.09
37. Babygirl ................... UM 2.09 ......... DPN 09.06
38. Aurasa ..................... UM 3.09 ......... DPN 10.06
39. Tora97 ..................... UM 3.09
40. Crissi ..................... UM 3.09
41. Monu ....................... UM 6.09 ......... DPN 13.06 ALEXIA IOANA
42. Mickyyy .................... UM 6.09
43. Pengunica .................................... DPN 15.06
44. Iuliana .................... UM 8.09 ......... DPN 18.06
45. Danelutza .................. UM 8.09
46. Ruxel ...................... UM 10.09 ........ DPN 16.06
47. Crissu ..................... UM 10.09
48. Speranta nu moare .......... UM 16.09 ........ DPN 26.06
49. Andreea.a .................. UM 24.09 ........ DPN 1.07
50. Nicodoh
51. Karmen
52. Gabimovi

9
11

Fetele deja au pus de-o echipa de fotbal :) Baietii ce fac??

Cine nu se regaseste pe lista sau are ceva de completat, va rog PM.

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

La Multi Ani,MyGirl, Cornelia si Simona sa cresteti mari, sa fiti sanatoasa, sa aveti parte de o nastere cat mai usoara si de bebelusi sanatosi, frumosi si destepti.
Si eu il simt uneori pe bebe, uneori e foarte cuminte. De exemplu sambata s-a miscat toata ziulica de m-a ametit, duminica liniste totala, iar azi am inceput ziua cu greturi si varsaturi de mama focului. Ce sa-i facem asta-i sarcina, ne conformam si ne bucuram de ceea ce ne-a fost dat si il asteptam pe bebe cu multa dragoste si nerabdare.
Deja am inceput sa visez si sa ma gandesc la nastere de care sa spun cinstit mi-e tare frica. As fi vrut sa merg si eu cu cezariana, dar aici doctorii nu prea vor sa-ti faca daca ei considera ca totul este OK. Azi noapte am visat ca eram la spital si trebuia sa nasc, si bebe nu vroia sa iasa si gata indiferent cat incercau doctorii sa ajute. Ce chin... pe capul meu si mai am inca 4 luni de zile. Va inchipuiti ce va fi atunci inainte de due date?
Si noi asteptam sa mergem la ecograf pe 14 si poate reusim sa aflam ce este.sau

Anca

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

gusta, nu ma refeream la recunoasterea copilului de catre tata sau luarea copilului a numelui patern ci la faptul ca la numele parintilor va scrie mama andreea "ionescu" iar la tata aurel "popescu" - se trec numele intregi

crissu eu intru de joi in 18, deci tu in 19

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Gusta, multumesc pt. felicitari ! ma bucur ca voi avea gemeni, dar am si niste emotii mama-mama ! Ma tem de nasterea prematura, de posibile complicatii si de inca altele pe care mai bine nu le amintesc pt. ca nu vreau sa ma gandesc la rele.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fii optimista Maria si totul o sa fie bine.
Am inteles Speranta dar nu cred ca-l afecteaza prea mult pe bebe ca el o sa poarte numai numele tatalui eu asa stiu si cum am mai zis ca partea cu numele la mine nu conteaza bebe sa fie sanatos

Va pupic dulce si ne auzim maine.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele!
Hai sa va povestesc cum e cu ecografia 4D de la Sanador. Imi pare rau ca nu mai gasesc o postare mai veche de pe forum, parca a Corneliei, in care povestea acelasi lucru. Puteam sa dau linistita copy-paste, impresiile sint aceleasi.
Asaaaa...Deci ajung eu acolo ieri plina de entuziasm si de-abia asteptam sa-mi vad pufuletzul mic in nenumarate dimensiuni. Intru la Sanador si ma izbeste o atmosfera de dispensar de cartier, cu lume multa si trei gagici la receptie depasite de situatie. Ele raspundeau la telefoane, faceau programarile, preluau pacientii, primeau banii dupa consultatii. Basca nu le mergea nici imprimanta, nici POS-ul daca voiai sa platesti cu cardul. Dar, ma rog, astea sa zicem ca erau pe moment.
Consultatia a inceput cam 15 minute intirziat si am avut impresia ca intru pe o banda rulanta, de pe hol am sarit direct pe pat. In timp ce aterizam doctorul m-a intrebat in viteza si data ultimei menstruatii. Si pe urma, tzoc-poc, pantalonii in vine, dat cu crema, inceput consultatia.
Dr. Meclea nu-mi zicea nimic, mai dicta din cind in cind asistentei. Noroc ca am mai facut citeva ecografii inainte, mai citisem pe net, deja m-am prins ce face si ce masoara el pe acolo. Altfel, m-as fi uitat ca la un film netitrat.
Eram oarecum linistita ca-l vedeam pe puiul meu acolo, inimioara ii batea, mai misca din cind in cind.
Cind sa treaca la 3D si 4D imi zice ca bebe sta cu spatele la noi si nu o sa-i vad fata. Mi-a picat mie fata la faza asta. In fine, m-a pus intr-o rina ca sa poata s-ai prinda macar profilul. Si l-am vazut, bebe era cam adormit, statea cu o manutza la ceafa si mai dadea din cealalta din cind in cind, cu genunchii la gura si piciorusele incrucisate. De ce sa mint, momentul e impresionant in sine, dar a durat foarte putin. I-am vazut jumatate de nasuc, ochii erau inchisi, capul putin aplecat in jos. M-am consolat cu ideea ca se inregisteaza pe caseta si il mai vad eu mai incolo. L-as fi intrebat pe doctor mai multe, dar zau ca nici nu-mi mai venea, aveam impresia ca daca-l intreb ceva ma da pe usa afara cu pantalonii in vine cum eram.
Ce sa mai, chestia cu 3D si 4D este clar pentru impresie artistica. Asa ca fetele care fac doar 2D sa nu fie frustrate, oricum toate masuratorile se fac doar in 2D.
Si in final mi-a zis ca la 19-20 sapt. inca nu se vede nu's ce sept interatrial la inimioara, sa ma mai duc o data intre 24 si 28 de saptamani. Exact ce i-a spus si Corneliei, cuvint cuuvint. Ceea ce ma face sa cred ca cei de la Sanador sint pusi pe luat banii cu japca si a naibii sa fiu care ma mai duc acolo la vreo ecografie. Vor sa-si scoata banii pe ecograful cu pricina cit mai repede.
Asa ca de data asta, am dat 3 milioane, dar n-a facut de 3 milioane. M-am dus acolo mai mult de gura doctoritei, si daca ma mai timite acolo o data o schimb si pe ea. Na! Ca m-am suparat!
Doamne ajuta, bine ca bebe e bine, este absoult un bebe standard ca dimensiuni, am gasit aseara pe net un site cu valorile astea standard. Daca il gasesc din nou, vi-l arat si voua.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

'neatza tuturor

gabitza nu fii suparata, important e ca ai vazut putin din nasuc si ca bebe e bine, banii se duc oricum, nu ca n-ar conta, dar ii facem noi la loc. te vei mai uita la caseta si-ti va trece supararea de tot, cand constientizezi ce pufulet frumos ai.

gusta, nimic de obiectat, si eu am spus la fel e "pata" mea - cu numele in certificat.

ce se mai aude cu intalnirea? - eu as putea ajunge pe la ora 18, daca intarzi ma iertati voi, ziua cand vreti voi, 14 ian e bine

o zi buna, la fel cum este de frumoasa

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Gabi, v-a spus si tie si Corneliei treaba cu septul nu-stiu-cum? Pai ce treaba e asta? Ce doctori... si pe ce banI...

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Neata fetelor.

Gabitza, nu mai fii suparata.
Important e ca bebe e bine. Oricum ei au pierdut, fiindca stii tu ca reclama negativa facuta din gura in gura e f. puternica.

Despre intalnire, in principiu eu sunt de acord cu ce fixati voi, desi parca mi-ar conveni mai mult sapt. viitoare.
Oricum mai vorbim, ca nu se stie niciodata ce poate aparea.

Simona si Anna (DPN 15-20 mai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burtici,
Suna zuza rau, cred ca am fost prima, am scris mesajul dar nu l-am trimis!
Gabita abia asteptam sa vii si eu am tot acolo programare dar la alt doctor. # milioane s-a facut?!!!! Cand ma-m programat mi-a spus fatuca aia 1,8 mil. Ce magari!
Gabita tu stai linistita, bebe e bine, nu te mai necaji.
Si pe mine m-a frapat faptul ca la prima ecografie eram programata la 14.15 si am mai asteptat cel putin 20 de minte pana sa intru, m-am enervat si eu atunci pentru ca pe banii si pe timpul meu nu cred ca au dreptul sa faca asa ceva. Cu ata mai mult cu cat esti ptogramat la stfel de ore gen si jumate si un sfert se presupune ca se fac niste programari siguroase.
Sa stiti ca eu i-am spus doctoritei mele ca mi s-a parut scump si asta 4D e ceva de speriat si a zis ca asta e, speram ca e ultima asa scumpa, ea a avurt sa ma trimita la medicul pe care il stie ea cel mai bun in interpretarea acestei ecografii.
Aseara am vorbit cu o prietena care la ultimul bebe, acum doi ani, a facut eco morfo fetala la Giulesti si i-au dat si caseta. Dar nu mi-a spus ceva de astfel de sume, doar ca era la un medic de acolo.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, citeste polologhia de mai sus cu 3 mesaje :)

Mai, in principiu nu-s foarte suparata, dar ma asteptam la mai mult. Si am fost linistita ca pufuletul e bine. Statea ca boierul, n-avea nici o treaba

Gabitza

Mergi la inceput