Mamici de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Si ca sa nu te mai agiti doar tu...hai ca incep si eu.

Asa ca ajutati-ma sa completez lista de mai jos:

VINERI 14 IANUARIE prima intalnire de .
Ora: 17.30
Locatia : Plazza (?)
S-au inscris pe lista pana acum: ........

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andutzy,draga mea doamna,lasa dintisorii pentru dupa nastere ca asa e mai bine........am tot auzit pareri si de ce sa risti mai ales daca ti-e frica. Vezi tu dupa aia daca ramai baba stirba sau nu......ca oricum cu un dinte in plus sau in minus nu-i problema............glumesc ca stiu ca nu te superi.
Androix eu as putea vineri dar Plazza pentru mine e super departe. Eu zic ca mai bine stabilim asa cum ai zis si tu ceva mai central..........de exemplu pe la Romana ca sunt mai multe chestii pe acolo sau o Pizza Hut (e una la Universitate).Zic eu ca e mai bine asa..........si poate sa fie si mai intim decat agitatia,aglomeratia din Moll sau Plazza. Cum vreti si voi eu mi-am dat cu parerea.
Gabitzam asta-i viata si sistemul medical la noi asa ca...........bine ca e bebe bine.
Ba da toata lumea are burtici miscatoare???????
Eu cat trebuie sa mai astept daca am 18 saptamani (si multumesc pe acesta cale burticilor care contabilizeaza chestia asta cu lunile si saptamanile..........multumesc fetele,sa ma bazez pe voi in continuare nu?)
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor, si eu tot pe centru as zice ca e mai bine. Romana, Univ, Unirii ceva.
Si eu as propune orele 18, cam toata lumea lucreaza cel putin pana la 17, sa avem timp sa ajungem.
Vom fi mortale, atatea burtici la un loc. Galagioase si vesele...
Astept sa vad ce hotarati si ma conformez pana la urma. Ne vedem doar noi sau si cu tatici?!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aaa, vreau si eu vineri, dar undeva mai downtown, ca la Plazza mi-e cam peste mana. Promit ca vin cu aparatul si facem poze, pentru toate fetele si burtile, si facem si concurs de cine are burta ce-a mai gogoneatza.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Si mie mi-ar conveni mai mult zona Unirea sau chiar la Mall-ul vechi.
Ma gandeam sa mergem la un fast food mai mare pt. a fi sigure ca gasim locuri.

McDonalds, KFC, etc. orice hotarati voi.

Concluzia: sunt de acord cu data, ora si locul propuse de voi.

Andutzy, cred ca sotii nostri nu ar fi asa de incantati ca noi de intalnire, iar al meu are oricum un program mult mai incarcat.

Simona si Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai, hotarati voi, eu sunt cuminte si fac cum spuneti:))
Plazza e noul Mall? De mine ar fi aproape, mie mi-e indiferent unde vreti.

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

VINERI 14 IANUARIE prima intalnire de .
Ora: 17.30 - 18
Locatia : inca se dezbate problema (?)
S-au inscris pe lista pana acum: Androix, crissu, andutzy, gabitzam, simonaeus, Cloreta, Mickyyy

Hai ca o sa plimb mesajul dupa mine de fiecare data cand se mai schimba ceva

Mickyyy si Malina Ioana[/b] (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetelor, de ieri seara am niste dureri jos cam deasupra osului pubian,
un fel de junghiuri. Nu cred ca e de la intinderea ligamentelor. Am dureri si cand stau pe scaun si mai ales cand ma ridic simt de parca "ma tine" ceva acolo.
Plus de vreo 3 zile tot acolo am o bolboroseala, am pus mana si se misca. Nu sunt miscarile bbilor si nici gaze, e ca si cum se zbate un ochi sau un muschi, numai ca e acolo jos si asta ma nelinisteste.
Ati avut vreuna dintre voi asa ceva ? Or fi contractii ? Sunt speriata.

maria 22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Vreau sa vin si eu ,dar cum o dau n-o nimeresc : tati lucreaza de noapte , pustiul nu are cu cine sta , bona nu avem si nici parinti disponibili .
Cred ca raman la varianta :vizionat de poze

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Maria, vezi sa nu fie ligamentele rotunde care la tine se intind mai accelerat ca la noi, cu 2 bb-i.
De asemenea poate fi o infectie urinara.
Fa-ti o urocultura.
Ai grija de voi.
Te pup,

andutzy

Mergi la inceput