Mamici de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
simonaeus spune:
Nefertari, vino cu el ca e destul de mare, cred.
Mariamunteanu, eu am mai avut oarece dureri pe acolo, dar nu stiu ce sa zic de bolboroseli.
Ai incercat sa iei NoSpa?
Mergi oricum la doctor.
Simona si Anna
gusta spune:
Buna burtici .Sper ca o sa aduceti poze si la fetele care nu sunt cu voi din motive obiective
.
Maria nu stiu ce sa iti spun eu am avut niste dureri asemanatoare pe la 18 saptamani de mi se puneau pe suflet cred ca se mareste uterul si isi fac piticii loc ca tu ai 2 si au nevoie de mai mult spatiu.Daca durerea persista eu zic sa consulti un medic.
Nefertiti un sfat ia pe copil cu tine asa poate afla si mamicile care sunt la primul bebe cum e cu unul mai mare.
marilena
gabitzam spune:
Pentru cele ca mine, care sint stresate daca kupilu' se incadreaza in standarde, gasiti aici tabele cu masuratori:
http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Normal_Anatomy.html
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
Androix spune:
Mickyyy, erai pe lista cum sa nu, tu erai persoana neutra
Sarumana de agitatie. Trebuie sa vedem cate suntem si in functie de numar poate facem chiar rezervare daca se poate ca sa fim sigure ca avem loc.
Maria, eu zic ca alea sunt miscari de bebici ce simti tu acolo. Nu i-ai simtit pana acum? Stai linistita ca si eu il simt cateodata pe bebe jos si ma miram dar pana la urma m-am linistit. Trebuie sa ne obisnuim ca acum au inceput sa creasca si isi mai intind si ei piciorusele si normal ca putem sa-i simtim destul de jos. Citeam mai demult pe la maicile de ian-feb. scria una din fete ca a primit o lovitura atat de puternic acolo jos ca i s-a taiat respiratia de durere. Evident ca s-a si speriat dar apoi s-a linistit cand a vazut ca mai multe fete primesc lovituri si mai jos si mai sus si in ficat si in splina. Apropo am auzit ca la bebici le place sa stea pe ficat sau pe splina ca restul sunt formatiuni tari sau care se misca si nu le place, micii banditi...![]()
Andreea
21 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
crissu spune:
Da nici zona Unirii nu-i rea.........KFC, MC, Sheriffs.
Am mancat o salata de vinete si mi-e rau de la ea.
Greata dupa o luna fara......iahhhhhhhhh mi-am adus aminte.
Androix pe ficatul si pe splina noastra.........valeuuuuuu valeleu.........marfa oricum.
Gabitzam multumim de linkul cu masuratori ....sigur o sa ne foloseasca la paranoia noastra.
Criss si
18 saptamani
mikka spune:
Salutare la toate burticile si bebeilor fotbalisti!
Ma luati si pe mine? Nu-s prea vorbareata pe forum, dar am o burtica... de competitite.
Mi-ar conveni tot la Pizza Hut de la Universitate, dar la 18.00 abia termin serviciul, deci ajung pe la 18.30.
Va pup, abia astept sa ne vedem!
DPN 15.mai
sperantza nu moare spune:
fetelor si eu pe lista, sustin tot pe la 18, locatia unde ziceti doar sa-mi explicati pe unde vine (unirii, romana stiu eu) ca plazza habar n-am (noul mall = bucuresti mall, vitan?)
crissu nici eu nu-s miscatoare, tu vei fi inaintea mea, deci nu te impacienta. mai avem si noi putin, pana prin semana 20
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Ruxel spune:
stie cineva cat costa o echografie morfologica la Giulesti? si unde anume se face? la centrul de planning sau in spital?
pupici
echo bb2 : http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=249107235
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
Androix spune:
Gabi, esti mortala cu situ ala ! Sarumana de o mie de ori daca ai stii cat am cautat dupa a doua ecografie un termen de comparatie ceva. Cred ca mor pana maine cand vin cu ecografia dupa mine sa compar...
Andreea
21 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!