Fotografi si cameramani (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
mie mi-au placut foarte mult.am ca o proasta la birou, norocul meu ca nu era nimeni.amandoua mi-au placut dar indeosebi cel de-al 2-lea.faza in care dansau impreuna si a invartit-o pe sus e fenomenala.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
Martiana spune:
Imi pare rau ca nu e voie sa le vada toata lumea, insa va spun ca l-am vizitat la lucru pe Radu si ce a pus pe Internet nu este nimic in comparatie cu alte materiale care insa a zis ca nu le poate face publice.
Mi-au aratat o filmare de-a lor de anul trecut de la una din cele mai mari nunti din Romania si am ramas muta de uimire! Nu mi-as fi inchipuit nicidoata cum ar arata in Bucuresti o biserica imbracata in flori, cu covor rosu in fata, 100 de porumbei eliberati la iesire, un Rolls-Royce autentic, o caleasca ca din povesti si multe,multe altele! Nici nu vreau sa ma gandesc cat a costat totul....dar arata exceptional. M-am lamurit insa cand am aflat ca nasul era Becali....
Rezumatul avea si un videoclip pe masura. Cu adevarat emotionant pana la lacrimi, facut de-ti lua respiratia. Eu am aflat tarziu de acest site, nu stiu ce antipatii exista pe aici. Dar sunt convinsa ca la un asemenea portfoliu, publicitate pe un site despre copii e chiar ultimul lucru de care ar avea nevoie aceasta echipa.
Insa asta e doar parerea mea. Ma abtin de la alte comentarii pentru a nu supara pe nimeni.
Giova spune:
MARTIANA
Radu nu are o adresa de site? Poate are acolo ceva materiale. daca ai orice informatie, mi-o poti trimite pe PM. asa nu mai suparam pe nimeni.
mersi mult.
ralucah spune:
Martiana, sper sa nu te superi pe mine ca raspund cu reply la postul tau si crede-ma ca nu vreau sa izbucneasca iar o cearta dar as dori sa fac cateva precizari:
Ceea ce unui "profan" i se pare o chestie nemaipomenita, unui ochi avizat i se poate parea o chestie medie. De aici si alte opinii care au dus randul trecut la animozitati si jigniri.
Fastul unei nunti...asta depinde de bugetul fiecaruia: daca te tine buzunarul sa faci o nunta exorbitanta, posibilitatile de impresionare a publicului sunt nelimitate - si da in mod clar ai un decor si momente ofertante pentru partea video/foto. Dar pe mine m-ar impresiona mai mult de exemplu emotia unei nunti simple, de bun gust, imaginile din care razbate sentimentul, imagini care nu au nevoie de calesti si covoare de flori pentru a fi memorabile. Cum bine puncta si Marcela, acel gest emotionant prin simplitate nu cel studiat.
Faptul ca era nea Becali nas, cred sincer ca nu are nici o relevanta.
Cat despre faptul ca nu au nevoie de reclama mascata pe acest site, imi permit sa te contrazic. Studiaza putin pagina de publicitate a acestui site si iti vei da seama cat este de ofertant o reclama! Am lucrat suficient in publicitate ca sa stiu exact cat cantareste oferta si valoarea acestui site. Mult de tot, crede-ma!
quote:
Originally posted by Martiana
Imi pare rau ca nu e voie sa le vada toata lumea, insa va spun ca l-am vizitat la lucru pe Radu si ce a pus pe Internet nu este nimic in comparatie cu alte materiale care insa a zis ca nu le poate face publice.
Mi-au aratat o filmare de-a lor de anul trecut de la una din cele mai mari nunti din Romania si am ramas muta de uimire! Nu mi-as fi inchipuit nicidoata cum ar arata in Bucuresti o biserica imbracata in flori, cu covor rosu in fata, 100 de porumbei eliberati la iesire, un Rolls-Royce autentic, o caleasca ca din povesti si multe,multe altele! Nici nu vreau sa ma gandesc cat a costat totul....dar arata exceptional. M-am lamurit insa cand am aflat ca nasul era Becali....
Rezumatul avea si un videoclip pe masura. Cu adevarat emotionant pana la lacrimi, facut de-ti lua respiratia. Eu am aflat tarziu de acest site, nu stiu ce antipatii exista pe aici. Dar sunt convinsa ca la un asemenea portfoliu, publicitate pe un site despre copii e chiar ultimul lucru de care ar avea nevoie aceasta echipa.
Insa asta e doar parerea mea. Ma abtin de la alte comentarii pentru a nu supara pe nimeni.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Martiana spune:
Nu ma supar deloc, ai foarte multa dreptate. Si eu cred exact ca tine. Am spus doar ca ceea ce am vazut m-a impresionat, atata tot. La fel cum te uiti si iti place un film, nu inseamna ca vrei neaparat sa te vezi in pielea personajelor.
Si eu optez tot pentru o nunta mult mai simpla si sper sa obtin ceva emotionant ca amintire. Am mentionat despre o nunta mult mai fastuoasa si cu foarte multe personalitati importante din lumea media, pentru ca am speranta ca ei au ales aceste servicii din postura unui ochi mult mai avizat decat cel al unui profan cu care ma pot identifica fara nici o suparare. De aia am si intrat si scris aici, ca sa aflu ceva mai mult decat nimicul pe care il stiam initial.
Si am inteles si ultima parte, stii probabil mai bine decat mine (mai ales daca zici ca lucrezi in domeniu). Voi incerca sa nu mai pomenesc nimic care sa poata fi interpretat ca publicitate. Am vrut doar sa povestesc ce am gasit si ales pana la urma, in ideea ca va folosi cuiva. Mai ales ca aceste servicii de filmare nu le-am gasit nici macar la sectiunea de mica publicitate de pe acest site (sau sunt trecute sub alt nume decat Radu).
vrabiuta spune:
raluca - ai 100% dreptate. dar cati oameni stiu ceea ce stii tu? cati oameni intra in contact cu profesionisti? 5-10%...
probabil asta ar fi si explicatia serviciilor medii sau chiar proaste oferite de muuuuuulte firme in domeniul foto-video. din pacate foarte multi dintre noi nu au nevoie de astfel de servicii pana la nunta. si cand te lovesti pentru prima data de ele, nu stii ce sa intrebi, la ce detalii sa fii atent. iar marea majoritate a firmelor profita, si cu un pic de praf in ochi au rezolvat problema. si din pacate situatia asta va continua si de-acum inainte...
nici eu nu as fi stiut ce sa caut si ce sa cer la nunta mea daca nu as fi avut de-a face cu filmari si foto cu mult timp inainte.
de firma in discutie aici nu vreau sa fac nici un fel de comentarii. au mai fost alte subiecte mai demult.
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
Degetzel spune:
Fetelor, eu tocmai am avut nunta pe 5 martie si vroiam sa va dau un sfat : sunati cu o zi inainte la fotograful si cameramanul vostru sa fiti sigure ca o sa fie prezenti la eveniment!!! Noi am angajat o firma care s-a ocupat de asta si dupa ce stabilisem cu 10 zile inainte toate datele exacte (adica imediat dupa ce am facut programarea la starea civila), am spus sa sunam si fotograful si cameramanul inainte cu 2 ore de ceremonie ... sa fim siguri ... Si ei habar n-aveau ca trebuiau sa fie acolo !!!!!!!!!
Am crezut ca innebunesc !! Nu va mai povestesc toata intamplarea, dar rezultatul a fost ca pana la urma a venit fotograful ( ajuns cu 1 minut inainte de ceremonie), iar cameramanul a ajuns in momentul in care semnam actele... adica atunci cand se terminasera cele 5 minute de glorie .... :(
Cam asta a fost ... dar eu tot sunt fff fericita si am ras si m-am distrat de minune !!!! Ca doar ne iubim asa mult ca nu mai conteaza toate micile "necazuri"!
Va pup !
Giova spune:
felicitari DEGETZEL!!!!!!! CASA DE PIATRA!!!!
asteptam poze!!!
A_N_N_E spune:
FELICITARI Degetzel !!! Casa de piatra si multa, multa fericire !!!!
Fetele, am si eu o rugaminte ... Vreau datele de contact ale lui Radu. Eu inca studiez oferte asa ca nu strica sa mai vorbesc cu cineva. Daca ma poate ajuta una din voi va rog sa'mi trimiteti si mie mesaj pe PM.
Loreg spune:
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru; noi am facut nunta anul trecut in vara si toata inregistrarea este facuta pe suport VHS; am cerut casetele dimineata cand s-a terminat petrecerea pt ca ai mei plecau din tara si am vrut sa le fac si lor cate o copie. Si uite asa ne-am trezit ca nu avem decat casetele si alea fara montaj; asa ca, mi-am propus sa fac acum ce nu am facut anul trecut, doar ca nu stiu pe nimeni care sa fie in stare sa-mi faca un montaj bun, cu un generic frumos. Tot ce am vazut eu era cu tot felul de fluturasi, floricele - oricum mult prea incarcat pt gustul meu... asa ca astept de la voi o recomandare. Daca mi-ati da si preturi ar fi excelent.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos