Fotografi si cameramani (2)

Fotografi si cameramani (2) | Autor: Catalin

Link direct la acest mesaj

Pentru a evita confictele din www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23925" target="_blank">prima parte, introducem niste reguli:
1. se admite doar o singura recomandare din partea unui membru pentru acelasi fotograf/cameraman.
2. fiecare isi argumenteaza recomandarea dupa cum considera de cuviinta, fara a trece in sfera publicitatii (pentru acest lucru exista o rubrica de Mica publicitate sau cateva reguli pentru www.desprecopii.com/info.asp?id=502" target="_blank">publicitate platita pe site-ul DespreCopii.com).
3. oricine doreste informatii suplimentare despre fotografii/cameramanii recomandati, le solicita prin mesaj privat celui care a facut recomandarea.
4. regulile prevazute in www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">Regulamentul DC raman valabile, in special cele referitoare la limbajul folosit si la comentariile asupra afirmatiilor celorlalti membri.
5. orice postare care contravine regulilor de mai sus va fi moderata/stearsa si va aduce autorului un avertisment sau, daca e cazul, interdictia de a accesa site-ul DespreCopii.com.

Va multumesc pentru intelegere!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Am vazut ca si Simonitza a vrut sa stie acelasi lucru de care am si eu nevoie, dar i s-a inchis intrebarea. De ce? Sper ca nu este un subiect tabu....
Trebuie neaparat sa discutam aici, in continuarea listei din prima parte de anul trecut? Nu mai avem voie sa vorbim in public nimic despre alte oferte, trebuie sa ramana doar acea dezbatere ? Nu mi se pare prea corect si atunci au dreptate fetele care au acuzat de publicitate mascata....
Pentru ca si eu am nevoie de un fotograf si cineva care sa ne filmeze la nunta. Si subiectul anterior pare putin cam dubios, daca am inteles eu bine si au existat nemultumiri. Linkurile nu mai merg....
Dar cum nu stim pe nimeni, iar de la prietenii nostri ce casete am vazut nu prea ni s-au parut deloc demne de laude, in continuare prefer sa merg pe o recomandare.
Asa ca rog mult de tot fostele mirese care stiu pe cineva talentat pasionat si care reuseste sa ofere ceva cat de cat mai iesit din comun, v-am ruga mult de tot sa ne ajutati si pe noi.
Daca stiti si preturi, mai bine pe mesaj privat, cum scrie sus la reguli. Desi am vazut ca in prima parte la cameraman si fotograf a izbucnit o mica cearta legata de sume prea mari in jur de 250 euro, iar la subiectul cu Miresele anului 2005 se vehiculau 500 euro si chiar s-a incurajat acest lucru. Nu mai inteleg nimic, sunt total debusolata, poate ma ajutati voi. Sunt convinsa ca mai sunt si alte fete in situatia mea, asa ca fiti dragute si lamuriti-ne un pic la ce ar trebui sa fim atente.
Noi o sa avem nunta pe 4 Iunie 2005, dar nu am stabilit inca biserica (ops!)
Va multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Cei care au fost la nunta mea au preturi mult mai mici.Eu i-am recomandat tuturor celor care au avut nevoie si nu a fost nimeni nemultumit.Sunt tineri si stiu sa asculte cind clientul are preferinte...
Daca te intereseaza iti pot da nr de telefon.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Daca ai nevoie de lamuriri in privinta subiectului deja inchis despre cameraman si fotograf si detalii despre acestia , cred ca sunt in masura sa te ajut (doar eu am initiat subiectul), dar pe PM te rog ...caci nu vreau nici eu sa se iveasca alte discutii.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Daca ai nevoie de lamuriri in privinta subiectului deja inchis despre cameraman si fotograf si detalii despre acestia , cred ca sunt in masura sa te ajut (doar eu am initiat subiectul), dar pe PM te rog ...caci nu vreau nici eu sa se iveasca alte discutii.

Buna
Ma poti ajuta si pe mine,in legatura cu foto,cameraman si dj? Am gasit un cameraman care face treaba buna si stie sa intretina atmosfera ,dar cere 12 500 000 ceea ce mi se pare un pic cam piperat ,totusi.
Astept raspunsul tau
pupici

Mergi la inceput

La poze cum se procedeaza, se dau de obicei albumele gratuite, iti poti alege singura din mai multe modele? Si amintirile video pe ce e mai bine sa le pastrezi, pe casete sau pe discuri?
Nu stiu cate poze si cate ore de filmare sa cer sau sa accept. Probabil si pretul varieaza, functie de dimensiunile fotografiilor sau durata filmului...

Blanca si Vivio : apreciez orice date imi puteti da despre persoanele pe care le stiti voi! Va multumesc mult de raspunsuri!
Simonita : cameramanul trebuie sa intretina atmosfera sau DJ-ul? 12.500.000 pentru ce? Eu nu ma pricep prea bine la aparatura nici de muzica (boxe?) nici camere de poze sau film, dar sunt convinsa ca trebuie sa conteze enorm fiecare ce are....nu? Ca doar nu lucreaza toti cu aceleasi lucruri. Voi i-ati intrebat inainte sau ati mers cu incredere pe mana lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu am facut peste 250 de poze pe care fotograful mi le-a dat gata bagate in 3 albume si un CD cu 300 de poze (erau 300 caci unele erau cu ochii inchisi si nu le-a scos pentru album).
Filmarea a fost facuta pe DVD si mi-a fost data si de CD (pentru calculator) si VHS (pentru video) si a fost de 3 ore. 3 ore eu zic ca e super suficient pentru o filmare profesionista si montaj, generic, videoclip etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

Pretul include filmare 6 ore pe 2 casete super vhs si apoi transfer pe dvd.Categoric dj-ul joaca rolul cel mai important in intretinerea atmosferei dar si cameramanul are rolul lui.Pe acest domn de care povestesc l-am gasit la recomandarea nasilor,el a filmat nunta lor,cu diferenta insa ca ei au alte posibilitati financiare.Pupici

quote:
Originally posted by Martiana

La poze cum se procedeaza, se dau de obicei albumele gratuite, iti poti alege singura din mai multe modele? Si amintirile video pe ce e mai bine sa le pastrezi, pe casete sau pe discuri?
Nu stiu cate poze si cate ore de filmare sa cer sau sa accept. Probabil si pretul varieaza, functie de dimensiunile fotografiilor sau durata filmului...

Blanca si Vivio : apreciez orice date imi puteti da despre persoanele pe care le stiti voi! Va multumesc mult de raspunsuri!
Simonita : cameramanul trebuie sa intretina atmosfera sau DJ-ul? 12.500.000 pentru ce? Eu nu ma pricep prea bine la aparatura nici de muzica (boxe?) nici camere de poze sau film, dar sunt convinsa ca trebuie sa conteze enorm fiecare ce are....nu? Ca doar nu lucreaza toti cu aceleasi lucruri. Voi i-ati intrebat inainte sau ati mers cu incredere pe mana lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor la targul de la Sofitel am vazut un singur fotograf...Profir si nu mai stiu cum. Voi l-ati vazut..avea un album foarte dragut. Pe hartie fotografica erau imprimate pozele,iar pe restul paginii diverse cadre montate frumos. Nu mi-a spus un pret pt. albumul respectiv. Pt poze 1 eur bucata cu aparat digital si printare 13/18. Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

As avea si eu nevoie de un cameraman si un fotograf.. dar pt Sibiu ? Aveti vreo idee ?
Pupici

pyssy

Mergi la inceput

Blanca si Vivio, am incercat sa va trimit mesaje private (am gasit cum!) in care va rugam sa-mi dati si mie datele de contact ale celor recomandati de voi, dar mi-a aparut ca nu puteti primi mesaje. Vroiam sa stiu daca se poate sa ne dati orice fel de alte sfaturi despre lucruri la care ar trebui sa fim atente. Va rog, macar acum spuneti-mi aici ce mai stiti si voi (nu vad ce probleme pot apare) pentru ca eu una chiar am nevoie de ajutorul vostru....
Va multumesc mult de tot!
Eu am inceput sa ma interesez in stanga si in dreapta si promit ca o sa revin cu informatiile gasite. Poate mai intereseaza si pe altcineva...

Mergi la inceput