Fotografi si cameramani (2)
Raspunsuri - Pagina 6
A_N_N_E spune:
Saru' mana la fete pentru raspuns !!!! (Leyla , Vrabiuta , Krelia , M.Gina ). Am incercat sa va scriu pe PM dar nu pot (si nu inteleg de ce !?!). Am reusit sa vorbesc cu tipul respectiv si din pacate e ocupat pe 21 mai cand avem noi nunta dar ne'a recomandat pe altcineva si am batut deja palma. Sper sa iasa bine ...
Multumesc inca o data pentru raspunsuri !!!
dianiana spune:
salut fetele;
vreau si eu o parere;
trebuie sa aleg intre un fotograf care lucreaza pe film si un fotograf care lucreaza pe digital, ambii au aparate profesionale;
nu stiu ce sa fac? trebuie sa le dau un raspuns cat mai repede.
cu film imi face cam 200 de poze iar cu digitalul face amul 500; ce ziceti? helppp!!!!!
dianiana
bibyrox spune:
Buna Dianiana!
Ti-am raspuns si la Miresele 2005 iti raspund si aici.
Sfatul meu este digital!
Cere foto de la ambii fotografi si astfel te vei hotari! Calitate este si de o parte si de alta, totul depinde de aparat!
Casa de piatra!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
vrabiuta spune:
digital! dar sa verifici ca aparatul pe care il foloseste sa aiba cel putin 5 megapixeli (de preferat ar fi 8).
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
ralucah spune:
Si eu ca intodeauna de acord cu biby si vrabiuta!
Digital - dar verifica rezolutia aparatului, sau macar spune-ne noua ce aparat are omul si ne dam cu presupusul mai concret.
quote:
Originally posted by vrabiuta
digital! dar sa verifici ca aparatul pe care il foloseste sa aiba cel putin 5 megapixeli (de preferat ar fi 8).
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
dianiana spune:
gata am vazut si mai multe poze ale omului cu digitalul; e profi si el si aparatul; il luam pe asta! iupi!!!
dianiana
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by dianiana
gata am vazut si mai multe poze ale omului cu digitalul; e profi si el si aparatul; il luam pe asta! iupi!!!
dianiana
Sa nu uiti sa ne trimiti si noua pozele de la nunta!
Casa de piatra!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
floarea de colt spune:
quote:
Originally posted by Martiana
Imi pare rau ca nu e voie sa le vada toata lumea, insa va spun ca l-am vizitat la lucru pe Radu si ce a pus pe Internet nu este nimic in comparatie cu alte materiale care insa a zis ca nu le poate face publice.
Mi-au aratat o filmare de-a lor de anul trecut de la una din cele mai mari nunti din Romania si am ramas muta de uimire! Nu mi-as fi inchipuit nicidoata cum ar arata in Bucuresti o biserica imbracata in flori, cu covor rosu in fata, 100 de porumbei eliberati la iesire, un Rolls-Royce autentic, o caleasca ca din povesti si multe,multe altele! Nici nu vreau sa ma gandesc cat a costat totul....dar arata exceptional. M-am lamurit insa cand am aflat ca nasul era Becali....
Rezumatul avea si un videoclip pe masura. Cu adevarat emotionant pana la lacrimi, facut de-ti lua respiratia. Eu am aflat tarziu de acest site, nu stiu ce antipatii exista pe aici. Dar sunt convinsa ca la un asemenea portfoliu, publicitate pe un site despre copii e chiar ultimul lucru de care ar avea nevoie aceasta echipa.
Insa asta e doar parerea mea. Ma abtin de la alte comentarii pentru a nu supara pe nimeni.
Martiana...incerc de mai multe zile sa iti scriu pe privat,dar nu am nici o sansa...imi tot da mesaj ca nu primesti mesaje pe privat
deci...te rog eu pe tine sa incerci sa imi scrii tu mie ..as fi vrut adresa aia de net unde erau videoclipurile alea...vreau le poata vedea si nasa mea..sau viitoarea nasa.. si ...nu le pot atasa la un mesaj pe mail..obisnuit...asa ca vreau sa ii trimit doar link-ul respectiv..
astept...un mesagel de la tine..pup..
Martiana spune:
Floarea de colt, nu stiu de ce nu imi merg mesajele private. Insa o sa incerc sa raspund si aici, ce pot si este permis. Pana una alta, tocmai ti-am trimis un mesaj privat cu linkul secret.