Fotografi si cameramani (2)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy79ro spune:
nici eu nu am rezolvat problema cu fotograful shi cameramanul.
angelique tu ai rezolvat?imi potzi recomanda pe cineva, sau shi tot in stadiul cautarilor eshti?
Martiana spune:
Eu m-am hotarat in sfarsit!!!
Am urmat mai multe recomandari primite pe privat (multumesc tuturor inca o data!) si pana la urma i-am contactat si pe cei despre care a fost vorba in prima parte.
Radu este de departe cel care m-a impresionat cel mai puternic la partea de filmare. Am studiat oferta lui si mi s-a confirmat tot ce am discutat aici. Am avut unele indoieli din discutia anterioara, dar s-a demonstrat totul o mare neintelegere. Are intr-adevar preturi putin peste tot ce am gasit noi, dar si calitatea bate tot.
Au fost singurii care si-au detaliat prompt si concret modalitatea de lucru, echipamentele si au si clipuri demonstrative pe internet. Ne-au oferit mai multe pachete, la diverse preturi pentru toate buzunarele.
Noi o sa mergem cu ei pe varianta full options, pentru ca si mie si sotului meu ne-a placut la nebunie ce am vazut la [editat de moderator]*
Am vazut si niste fotografii facute de cei cu care colaboreaza in mod normal si m-am declarat super multumita, asa ca o sa optez pentru fotograf tot de la ei. In sfarsit am mai taiat asta de pe lista...
Ca sfaturi si concluzii finale am fost lamurita pana la urma tot de oferta asta : nu acceptati filmare analogica (pe caseta mare) sau cu camere digitale de amatori (mici). Nu conteaza in cate televiziuni lucreaza respectivul sau ce aparat super-ultra-profesional sustine ca are, cereti neaparat sa vedeti ceva filmat in biserica sau la restaurant (cu lumina slaba). Acceptati durate totale de maxim 3 ore si numai cu montaj in prealabil (sa fie deja sortate chestiile interesante in loc de ore intregi plictisitoare). Caseta video sa fie trasa de pe DVD, nu invers cum incearca unii sa-si pacaleasca clientii!
Fotografiile neaparat sa vi le dea si pe un mediu digital (CD) pentru ca cele de pe hartie nu tin o vesnicie. Cereti ca in ziua nuntii sa vi se faca si o scurta "sedinta foto" undeva intr-un parc sau studio pentru ca sa aveti si fotografii de pus in rama, nu doar poze instant, cum se nimereste.
* va rog sa cititi regulile valabile pentru acest subiect si sa comunicati prin mesageria privata sau prin posta electronica informatiile de contact pentru recomandarile facute.
Bobitza spune:
mie nu imi merge [editat de moderator] adica imi apar doua nume de videoclipuri,dar nu pot sa le vad !
floarea de colt spune:
trebuie sa citesti intructiunile....de mai jos..intrebare...crezi ca fac filmari si in provincie?Si cum i-ai contactat..??
Degetzel spune:
Am vazut si eu cele doua videoclipuri si sunt intr-adevar reusite Te emotioneaza....
Martiana spune:
Domnule moderator, imi cer scuze daca am gresit cu ceva sau am incalcat vreo regula. Am citit cu deosebita atentie legile de la inceputul acestei discutii puse de dumneavoastra.
Tin sa atrag atentia ca adresa editata de dvs nu contine nici un fel de informatii de contact. Mi-a fost furnizata alaturi de o oferta completa, care doar ea continea telefoane si adrese de email. Aceste date nu le voi comunica decat pe privat persoanelor interesate (asa cum le-am primit si eu la randul meu). Rog sa nu interpretati acest lucru drept o recomandare, eu inca nu am apelat efectiv la nimeni, ci doar am spus ce am gasit si am vrut sa arat. Abia dupa 4 iunie ma voi putea pronunta in cunostiinta totala de cauza (sper!).
Linkul pus deci de mine era complet anonim (va rog sa verficati) si contine niste simple secvente video. Am considerat ca ele sunt echivalentul video al pozelor pe care sper ca voi fi lasata sa le public, dupa nunta, asa cum am vazut ca au facut deja unele fete, fara a fi considerate un lucru ilegal sau o reclama a fotografului care le-a realizat. Nu stiu ce regula am incalcat, dar daca imi spuneti despre ce este vorba, o sa ma asigur ca nu mai o fac.
Inca o data, va rog sa ma iertati.
Floarea > Nu stiu daca filmeaza in provincie (nu i-am intrebat) dar te pot ajuta cu informatiile lor doar daca ma contactezi in particular.
Giova spune:
fetelor spuneti-mi si mie ce e cu [editat de moderator].poate sunt mai incuiata sau obosita si nu am citit atent tot ce s-a scris.unde pot vedea si eu filmatele alea de care tot vorbiti?
va pupic pe toate!!
http://community.webshots.com/user/ioananemes
Bobitza spune:
Era vorba de adresa [editat de moderator]
chestia aia cu editat de moderator apare pentru ca a fost schimbat mesajul Martianei, probabil din greseala
s-a crezut initial ca pagina ar contine date de contact, dar de fapt e vorba numai de doua clipuri video, anonime.
am reusit in sfarsit mi-au mers si mie, sunt intradevar super de super!! m-am uitat de mai multe ori
sper sa nu mai stearga nimeni si mesajul asta ca aici nu e vorba de nici un fel de publicitate. dar cine vrea detalii sau informatii de contact, sa le ceara numai pe privat.
Catalin spune:
Se cuvin doua precizari:
1. in formularea "informatii suplimentare" folosita la inceputul acestui subiect am inclus ORICE ALTA INFORMATIE, diferita de "cunosc eu un fotograf" sau de "ce poze/filme super am!". Am recurs la aceasta masura, ce-i drept, mai severa decat pe restul forumului, datorita certurilor aparute in prima parte a subiectului, certuri aparute in urma promovarilor mai mult sau mai putin voalate a intereselor anumitor profesionisti foto-video de catre anumiti membri DC.
2. pentru membrii mai noi ai forumului tin sa precizez ca videoclipurile aparute in acel link au mai fost postate in prima parte a subiectului si apartin acelorasi cameramani care au gasit de cuviinta la acea vreme sa-si promoveze serviciile in mod neloial si nelegal prin intermediul forumului DC.
Asadar, nu este vorba de cenzura sau de simpatii ori antipatii personale, dar experienta traita ne-a dus la aceasta masura. Sper ca m-am facut inteles si ca nu va fi pentru nimeni o corvoada in a comunica aceste date in particular.
Va multumesc pentru intelegere!
moderator
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
vrabiuta spune:
fetelor, stiu ca o sa va suparati pe mine, dar am vazut primul clip de pe site-ul cu pricina si nu m-a impresionat foarte tare. de ce? pentru ca din trei evenimente (casatoria civila, cununia religioasa si petrecerea de la restaurant), in urma carora rezulta niste ore de filmare, este foarte usor sa creezi un clip de cateva minute.
in plus, desi clipul era scurt, cu scene foarte atent selectate, una dintre ele a fost complet neinspirata: mireasa in biserica se uita la camera si vazand ca este filmata isi ia sotul de mana... nu va suparati, dar eu as fi taiat cele cateva secunde in care se uita fix in obiectiv, si as fi lasat doar momentul in care se uita zambitoare la el.
nu dati cu rosii, este doar o parere (avizata).
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia