Endometru, ovulatie si altele (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Chi, si daca ai ovulatie in zilele 7-10? Te-ai monitorizat vreodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

bine, voi ati vrut-o!

am venit la voi de la aspirante! ca doar nu puteam sa va las sa va faceti de cap singure

mai fetelor, nu-i asa, nu suntem scorpii care nu acceptam noi venite, va primim cu drag pe toate!

ah, si mai era ceva! cand am facut primul test de sarcina, negativ dar asta nu conteaza, aveam 2 zile intarziere, eram exact pe luna cu analizele hormonale ca abia ce ajunsesem la doctor. o zi intreaga m-am lafait ca o mica printesa, convinsa ca gata, s-a intamplat. am trait o zi de fericire!
3 luni mai tarziu am avut un test pozitiv ba chiar doua, clare si nete. parca m-a lovit ceva in moalele capului si am inceput sa ma rog, a fost o spaima cumplita pt ca ma temeam de o extrauterina. nu a fost sa fie dar imi lipsete bucuria pe care ar fi trebuit sa o simt atunci.

asa ca fetelor BUCURATI-VA chiar si numai daca asteptati sa faceti un test!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Asa fetele optimiste, ia mutati-va voi aici si o sa ne zicem, endometru, ovulatie si optimism hahaha.
Ale dragalasho, fii barbata, nu te intrista ca reusim noi toate. Te inteleg ca esti tristuca, dar o sa treaca si te mobilizezi iar, pana la reusita. si reusita e dupa coltz.
io-s sigura ca nu am ovulat in zilele 8-10 cand aveam un mucus abudent. si eu ma gandeam la ceva insuficiente hormonale. cum aflu despre estrogen daca il am prea mic?
am tot citit despre robitussin si despre green tea, ma gandeam sa incerc, ca s-a intamplat sa tot tusesc luna asta si sa iau siropul de tuse dar m-am oprit ca am zis ca vine ovulatia sa nu iau medicamente, dar cred ca voi continua. cum aflam cauza mucusului? sa discutam cu un medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor, la mine se precipita rau lucrurile: temp. mica azi z.12 - 36,6, a aparut 'albusul'(nu l-am mai vazut de muuult) si colul este ridicat si moale (na, ca eu n-am retineri).

Vestea proasta este ca nu stiu cum voi mai lua legatura cu voi, pt. ca eu de azi-noapte nu mai am net acasa. Tocmai cand voiam sa dau un PM s-a blocat si n-am mai reusit sa intru. Acum sunt la cineva. Am un prieten care monteaza antene pe blocuri (instaleaza net) dar nu are in zona noastra inca. Nu stiu ce ma fac, zau...Am devenit dependenta rau de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Estrogenul regleaza secretiile vaginale (de aceea se face si analiza microscopica a glerei in perioada ovulatorie - celebra frunza de feriga ) si femeile la menopauza au probleme cu uscaciune si rigiditate tocmai din aceasta cauza : scaderea estrogenilor . Si o prolactina mare da astfel de simptome.
Felicity, estradiolul nu-l poti afla decat prin analiza sangelui: cat despre Robitussin ( Trecidul - de la noi ) e chiar f bun la ovulatie, scade consistenta mucusului si lasa baieteii sa alerge mai repede, asa ca, in perioada fertila il poti lua fara retineri . Am incercat si eu, cand eram mai entuziasta si uneori avea efect . Fara bb, bineinteles .
Tonnia, draga, m-am "masurat" de nenumarate ori; nu am ovulatia asa devreme, doar daca nu-mi creste temperatura la 3-4-5 zile si faza luteala este f. lunga .
Cat despre col, faza cu sus/jos, am priceput-o, insa nu-mi gasesc "modelul" de inchis/deschis, ca e tot timpul in aceeasi stare .
Voi chiar simtiti (pipaiti) vreo diferenta ?

Mergi la inceput

Mie estrogenul mi-a iesit la analiza in per. ovulatorie aproape de limita de sus, deci am din belsug.

Dar imi fac probleme cu prolactina asta, ca un 'bau-bau' al ovulatiei, ca acum 2 ani am avut-o cam mare (peste limita), iar luna asta m-au cam jenat sanii (am auzit ca aia ne dor sanii, sper ca n-am inteles eu gresit).

CHI, eu am l-am pipait si deschis si inchis (pe col).

O sa-mi fie dor de voi!

PS: Alè, vezi ca ai un PM de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Felicity, ma refeream la Robitussinul expectorant (EXPECTORANS), nu la celalalt, Antitusiv, care are o alta substanta, contraindicata la bb .

Ariadna, eu nu stiu frate, ce am, colul meu e mereu in aceeasi pozitie, urca sau coboara, dar altfel, nimic ...?! E vreo chestie ?
Si chiar nu mai poti scrie ? Haaaaaiiiideeee ...!!!!

Mergi la inceput

Fii atenta (sunt in vizita la cineva net):
-colul in perioada infertila este coborat, tare si inchis;
-in perioada fertila este ridicat (eu uneori nici nu mai ajung la el), moale si deschis.

La unele femei urca si coboara de mai multe ori in perioada fertila. Il verifici si tu in fiecare seara.
Mai intreaba-ma

Mergi la inceput

ROBITUSSIN -ul de la noi este de 2 feluri:
-unul are ambalajul rosu (ala e bun pt.noi) nu contine decat o substanta pe post de expectorant si e inofesiv pt.sarcina ('gua...' nu stiu cum, o sa caut), fluidifica secretiile;

-celalalt are ambalajul albastru si contine si alte substante care nu sunt bune in caz de sarcina (cred ca ceva antibiotice, dar nu stiu sigur)

Mergi la inceput

Cel mai bun test de sarcina este Clear blue (m-am specializat acum), dai un ban dar stai in fata.

Mergi la inceput