Endometru, ovulatie si altele (2)
Raspunsuri
Alé spune:
Fetelor, in primul rind, LA MULTI ANI! sa aveti parte numai de bucurii si zile frumoase anul asta!
Fetele, s-ar putea sa am ceva noutati... Dar nu sint sint foarte sigura si de aceea as vrea sa ma consult cu voi.
Sint in ziua 24 cu ovulatie in ziua 16, deci 8 DPO. Ieri, in ziua 7, mi-a scazut tempertaura destul de mult si am avut toata ziua niste dureri/intepaturi in ovare. In amindoua insa, fara dominanta. M-a durut atit de tare incat am luat un Nospa si un diclofenac. Sanii nu ma dor aproape deloc, dar parca s-au marit putin.
Si o chestie ciudata - s-a modificat consistenta mucusului: in loc sa fie cum e de obicei dupa ovulatie, acum s-a subtiat si as zice ca se si intinde! nu chiar ca in zilele de dinainte de ovulatie, dar totusi destul de mult. Nu mi s-a mai intimplat asa ceva niciodata si slava Domnului, ma supraveghez de un an.
Dar cel mai trist lucru e ca azi n-a sunat ceasul sa-mi iau temperatura
Asa ca nu stiu daca a crescut astazi asa cum ar fi trebuit.
Iar ciclul asta am atins recordul la temperaturi mici: in ziua ovulatiei am avut 36.22, iar dupa ovulatie n-am avut mai mult de 36.6. E a doua luna cind iau vit.E+Electovit+Acid folic si vad ca mi s-a modificat ziua ovulatiei, din ziua 14 a devenit 16-17.
Va rog dati-va cu parerea, ca eu nu stiu ce sa mai zic, mi-e si frica sa sper.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
ariadna33 spune:
ALE, eu zic ca e de bine. Eu de cate ori am ramas, dupa ovulatie la cateva zile mucusul devenea mai abundent in loc sa scada si colul era moale. Din pacate, la ultimele 2 'patanii' in preajma datei cand tb. sa vina CM, incepeau durerile alea ca o menghina... si dupa aceea nu mai dura mult. Adica stiam de cand ma trezeam in dimineata cu pricina care va fi finalul.
Dar la tine nu e cazul, asa ca poti sa te bucuri, tu-ti cunosti organismul cel mai bine. Daca stii sa-i 'citesti' semnalele, e OK.
ariadna33 spune:
Stii ca poti sa ovulezi intr-o luna din ambele ovare, mie mi s-a intamplat, am fost la eco in ziua 14 aveam un folicul pe o.dr. de 17 mm, si unul pe o.stg.de 16 mm, apoi in ziua 26 (cred) mi-a spus dr. ca am ovulat cu ambele (tot la eco).
Felicity spune:
La multi ani fetelor si un an fericit si sa ne vedem visul implinit.
Am revenit din vacanta, a fost super.
Ale eu cred ca ai inca o ovulatie luna asta. Eu as presta in continuare.
Luna asta nu mi-am luat nici o temperatura, fiind mereu plecata. O sa incep de maine.
Maine am HSG si nu pot sa va spun ca-s destul de emotionata, si tematoare.
Sunt si foarte excitata ca am vorbit cu sora mea si va naste luna asta un baietel. Era intr-o stare de spirit foarte buna. Am reusit sa nu ma gandesc ca luna asta trebuia sa nasc si eu daca nu pierdeam sarcina in iunie. Asta e viata!!! Anul asta insa va fi unul norocos pt toate. Ale....tu vei fi prima care ne dai vestea cea mare. Tinem pumnii!!
Ariadna nu prea am inteles...test pozitiv, dar totusi nu e sarcina? Stiu ca poti obtine "evaporation line" in locul celei de sarcina...daca citesti testul dupa cele 5 minute in care ar trebui citit in mod normal. Tie cand iti aparea linia?
Eu am renuntat sa mai fac teste, de ovulatie sau sarcina.
Hai sa va pup 
ariadna33 spune:
FELICITY 

, mi-a fost dooooor de tine!
Draga mea, esec total luna asta... Testul ala pozitiv nu stiu dupa cat timp s-a pozitivat, pt. ca eram la sotul meu la servici si trebuia sa ajung la o prietena, intarziasem si am facut testul, l-am bagat in buzunar si am plecat...Mi-a fost rusine sa ma uit la el cu martori, asa ca l-am privit cateva ore mai tarziu.
Ma bucur tare, tare ca ai venit!
Tonnia spune:
Ale, si eu sunt cam in aceeasi situatie. Ovulatie cred ca a fost in ziua 16-17 (cred), iar acum observ aceeasi treaba cu mucusul. M-am gandit ca o fi o alta ovulatie, caz in care am ratat-o. Sunt in ziua 25.Si eu m-am mirat.
Felicity spune:
ariadna
si mie mi-a fost dor de tine 

si eu faceam teste doar pe ascuns ![]()
fetele eu cu mucusul au citit asa, ca dupa ovulatie poate fi oricum. nu mai are relavanta cum e. dar cica de obicei devine vascos, aproape galbui, gros.
eu sunt in ziua 10 (cred) si am mucus de genul eggwhite, mi se pare cam devreme, voi nu credeti???
si cum maine am HSG mi s-a zis repaus total, eu cred ca luna asta pierd startul. dar n-am ce face altceva.
ariadna33 spune:
FELICITY, da-mi voie sa-ti raspund AICI. Mi-ai umplut sufletul de bucurie. Dar ia-ma incet. O sa-ti urmez sfatul, o sa ma concentrez pe alte lucruri care sa ma distanteze putin de ceea ce m-a preocupat in ultimele luni. Las speranta undeva intr-un colt al sufletului. Si ai dreptate, suntem in aceeasi barca, numai ca tu ai mai multe resurse decat mine.
Bafta maine, la HSG. Eu cred ca nu ai nimic. Esti perfecta.
Felicity spune:
aridana, ma bucur ca ai revenit pe calea cea buna
.
zici ca am mai multe resurse ca tine? dar de unde crezi ca le am? mi le construiesc singura, si asa trebuie sa faci si tu. plus ca daca incurajezi pe cineva, te incurajezi automat si pe tine insati.
ar fi bine sa n-am nimic la HSG, nu stiu daca aflu maine, ca aici sunt tare secretivi, iti fac procedura si apoi am intalnire cu doctorul abia in 15 ianuarie sa discut rezultatul, dar am de gand sa-i tortuerez sa-mi spuna ce si cum maine. am inteles ca dupa durere iti dai seama cum stai. o sa va tin la curent!!
mi-e ca frica ![]()

Sarbatori Fericite !!!