Endometru, ovulatie si altele (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, La Multi Ani! Imi doresc din tot sufletul ca anul asta sa fim cu toate gravidute. Poate prima este Ale, poate ne face o surpriza placuta si ne anunta ca este graviduta. Iti tinem pumnii sa fie cu ochisori.
Eu una am intrat in ceata rau de tot. Pana cum aveam ovulatie in una din zilele 12, 13 sau 14. Acum 2 luni mi-am facut test de ovulatie si am avut-o in ziua 13. Luna trecuta nu am apucat sa imi fac test de ovulatie pentru ca am fost la dr. in ziua 11 de am facut TPC iar in ziua 12 am avut durere pe partea dreapta si o pata maronie. Am considerat ca atunci am avut ovulatia, si nu m-am inselat pentru la fix 12 zile mi-a venit ciclul. Luna trecuta avand ciclul la 26 de zile am inceput mai devreme sa fac testele de ovulatie. Pentru ca ciclul mi-a venit pe la pranz am considerat ziua urmatoare ca fiind prima zi. Astfel in ziua 9, 11, 12, 13, 14, 15 mi-am facut teste de ovulatie si toate mi-au iesit negative. Mucus cervical am avut incepand din ziua 8. De atunci cand am acel mucus cand nu. Nu stiu ce sa mai cred. Din ziua 13 am inceput sa imi iau si temperatura pentru ca eram contrariata de ce se intampla cu mine de nu am ovulatie
Ziua 13 - 36,5 (prestare)
ziua 14 - 36,8 (mucus abundent dupa 6 ore de la contact sexual, cand am fost la baie)
ziua 15 - 36,8
Pana acum am facut 6 teste si toate au iesit negative. Maine nu mai fac nici unul pentru ca ma tem sa nu le stric degeaba si pe cele pe care le mai am. Sunt curioasa cum o sa fie temperatura maine. Acum am dureri de ovare pe partea dreapta si ma simt balonata. Ma gandesc ca poate luna asta nu am ovulatie, sa fie unul anovulator. Dar, daca ovulatia nu are loc de ce mai mai am dureri de ovare daca ele isi iau liber o luna? Voi ce stiti despre chestia asta? Cam de cate ori pe luna se poate intampla sa nu ai ovulatie? Eu de unde o sa mai stiu ziua cand o sa imi vina nesuferitii? Poate ma lamuriti si pe mine.
Va pup
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Nu stiu, dar mie mi se pare din ce in ce mai complicat .
'Mi se bat gandurile in cap'-cum zicea o colega a mea. E complex rau mecanismul asta. Adica dupa ce am rascolit net-ul cateva luni si mi-am listat tone de hartii (ca nu mai am unde sa le depozitez), acum am impresia ca nu stiu nimic. Nu era mai bine cand eram ignoranta si nu stiam ce-i aia ovulatie, etc? Pe cuvant daca nu era mai bine sa raman eu doar cu ce stiam din 'Fiziologia adolescentei' pe care am citit-o la 14 ani ca sa vad ce-i cu menstruatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

ariadna, ai dreptate. Dar pe masura ce citesti parca ai vrea sa stii mai multe, ai impresia ca nu stii suficient de mult si din cauza asta nu obtii rezultate, ca nu ai facut ce trebuia. Dar, viata evolueaza si apar din ce in ce mai multe chestii ajutatoare pentru noi. Nu cred ca ai putea sa stai fara sa citesti ceva nou.
Astazi am avut temperatura tot de 36,8 si dureri in partea dreapta. Chiar daca imi propusesem sa nu ma mai gandesc luna asta la nimic, sa fiu a naibi daca pot. Ma streseaza chestia asta cu nonovulatie pe luna asta de . Ma enerveaza ca ori si-au luat liber luna asta, ori vor sa ma tina pe jar si sa imi faca figura pentru mai tarziu. Nu stiu ce sa mai cred.
Pupici
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna fetele!
BIne ai venit Felicity!

MRL draga mea, ai vazut prin ce chinuri am trecut eu cu testele de ovulatie! Mai da-le incolo de bete de plastic! Dupa parerea mea, ai ovulat ca de obicei, in ziua 12. Si zic asta uitandu-ma la temperaturile pe care le-ai inregistrat. Pur si simplu, ai avut o ovulatie mai putin dureroasa si nesingerinda. Io zic ca e de bine si poti calcula ca de obicei.

In alta ordine de idei, cred ca nu va fac nici o surpriza cu ochi... Cred ca e ceva in aer ca totul e anapoda decit de obicei. Azi de dimineata m-am trezit cu grija sa-mi iau temperatura si cind colo e 36.41!!!! In conditiile in care coverline e la 36.32 si maxima dupa ovulatie a fost 36.7. Cu alte cuvinte, in loc sa creasca sau macar sa se mentina la o temperatura civilizata, scade .
Nu mai inteleg nimic...

Va pup si va urez o saptamina buna

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

LILIANA, imi pare rau de raspunsul care l-ai primit la 'Clinica...' ('virtuala' de-adevarat). Eu una am fost revoltata si de alte raspunsuri, spun asta cu riscul de a fi data afara de pe Forum.

Mergi la inceput

FELICITY, m-ai prins cu mata-n sac cu testele alea.

Ma bucur pt.sora ta.

Asteptam vesti despre HSG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetelor am scapat si de HSG. si cum bine zicea ariadna...se pare ca am trompele bune, l-am intrebat pe doctor cum sunt si cica...roz, adica, a penetrat culoarea. acum el prea multe nu mi-a zis, ca urmeaza sa trimita filmele la doctorita mea ginecoloaga si ea imi va spune oficial. si asta e abia in 15 ianuarie!!
aparent sunt bine, dar uite ca nu raman insarcinata. macar am mai eliminat un punct.
HSG nu m-a durut deloc, a fost neplacut ca un pap test. si acum ma simt excelent. ce ma streseaza poate e ca mi-a zis doctorul o zi-doua repaus, io-s in ziua 11...si mi-e teama ca pana am eu unda verde, ovulez si parca n-as vrea sa pierd o luna degeaba. ca si asa le am numarate.
luna asta n-am avut voie sa prestam deloc, si deci...prea multe sperante nu-mi pun.
Ale...nu prea inteleg eu cum e la tine cu temperaturile, dar uite, eu la anii tai, le-as da naibii si de temperaturi si de tot si m-as bucura de viata, tanara esti, sanatoasa esti...vine el bebe fara sa te alarmezi. doar cu rabdare si incredere.
aridana, nici nu trebuie sa stii nimic. trebuie doar sa te bucuri de viata eu una nu mai citesc nimic si nu ma mai intereseaza nimic. haida fetelor ca luna asta dam lovitura...si calea o deschide Ale.
pe toate

Mergi la inceput

Mi-a placut aia cu 'lunile numarate', eu am ajuns sa numar si zilele si orele.

Hai c-ar fi cazul sa sparga cineva gheata, ca doar n-om iesi la pensie aici!
Si eu zic ca Ale are cele mai multe sanse.

Mai fetelor, spuneti-mi si mie ca sa fac, ca nu mai pot sa dorm. Adica dorm doar cateva ore pe noapte (3-4), apoi ma trezesc si gata. Si asta cam de multe luni. Si nici ziua nu pot, ca am incercat. Unde-s vremurile cand asteptam weekend-ul sa dorm pana la 11...

Mergi la inceput

Felicity, deci ai scapat de o problema.

Dar ce, ar fi posibil sa ovulezi in ziua 12?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ariadna, nu e a buna cu somnul...trebuie sa dormi, am avut si eu insomnii si stiu ca cineva mi-a recomandat nu stiu ce exercitii de relaxare, coordonate de respiratie. incearca sa te relaxezi, sa faci o baie calda inainte de a te baga in pat si renunta pt o perioada la cafea. esti foarte surescitata. de la nesomn esti si deprimata.
eu mai nou dorm unde ma pui si abia ma trezesc. si-s vesnic obosita.
eu am deja mucus fertil de cateva zile, de aia ma speriu ca poate ovulez mai devreme, sunt deja in ziua 11. luna trecuta am ovulat in ziua 14. acum cateva luni in ziua 13. deci prea mult nu mai am.
cred ca urmatorul pas e sa-l verific pe al meu sotior, care dupa HSG s-a gandit pt o secunda ca daca e el cel cu probleme?
ariadna, pai cum vrei frumusico sa faci copii daca nu reusesti sa dormi? vezi ca nesomnul duce la aparitia ciclurilor anovulatorii. stai cumintica in pat si numara oi
la mine in 8 luni de cand imi iau temperatura, nu s-a intamplat sa am vreun ciclu anovulatoriu niciodata, oare sa ma astept la asa ceva in curand?

Mergi la inceput