Endometru, ovulatie si altele (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Toata lumea este bine-venita aici! Ne place sa ne jucam cu diverse jucarioare. Eu intru mai rar pe la optimiste ca sunt cam pesimista, dar promit sa ma fac bine.

FELICITY, parca ne vezi babe impingand caruciorul, eee? Pana facem noi 50 ani o sa avanseze medicina, ca ne lasa astia gravide vrem nu vrem! Acum fie vorba intre noi, tipa de ziceai tu s-a aranjat daca si-a gasit unul de 44, bravo ei.

Alé (sper c-ai observat é-ul, ma obseda de prima data de cand ti-am dat mesaj ca nu-l gaseam pe tastatura) sa stii ca eu am avut senzatia aia de 'am facut-o si pe asta' si lipsa de entuziasm de fiecare data cand mi-am atins un scop, dar nu in vis. De fiecare data trebuia sa gasesc altceva. De data asta mi s-a infundat, ca nu mai depinde de vointa si puterea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Eu sunt genul care tare ma bucur de fiecare reusita, iar cand am avut un test pozitiv in mai anul trecut, aproape ca ma sufocam de emotia fericirii. Ale (unde-i e-ul buclucash?? ) cred ca vei simti la fel cand il vei tine efectiv in mana si vei tzopai intr-un picior si vei veni intr-un suflet sa ne anunti. De abia astept, si uite ca nu mai e mult!!! Temperatura ridicata, sangerarea aia poate fi implantare, Ale esti pe drumul cel bun. Pe cand un test?
ariadna mititico, ma gandesc eu asa...daca la Ale nu se intampla, la anii ei frumosi, ce sa mai asteptam noi?? adica eu...care maine poimaine sunt octogenera
ariadna dragalasho, cum stai cu temperaturile? si cu somnul? cred ca e molipsitor, ca azi de dimineata la 5 AM, incepusem si eu numaratoarea la oi si ma gandeam la ariadna ca ea a iesit sa le pasca deja ca e amiaza
eu nu intru la optimiste ca mi s-a parut ca acolo fetele se stiu deja (si nu m-ar baga nimeni in seama ), cand apar eu, ele sunt deja plecate acasa, si parca nu ma "potrivesc" cu ele din cauza asta!!!
pup pe toate fetele si pe cele din tabara optimistica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Tare mi-e drag de voi! Felicity, tu esti mai tanara decat noi toate la un loc, daca ar fi sa 'masuram' entuziasmul !

Mi-am revenit cu somnicul, azi noapte am dormit si eu 8 ore, ce bine-i sa te trezesti pe lumina! Incepusem sa-i transmit starea mea si cainelui, pasea abatut prin casa :-)

Fetelor, cred ca si la mine se precipita lucrurile, sunt cam umeda . Asta e a 3-a zi cand imi iau temperatura, luna asta vaz ca sunt mai ridicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna fetele,

Deocamdata, vesti proaste. Am facut un test si a iesit negativ. Nici urma de linia a doua. Nimic, nimic.
Profitind de experienta Adrianei, am cumparat test Femina, sa ma amgesc macar cu un rezultat pozitiv. Daca nici femina nu s-a pozitivat, nu cred ca va capata vreunul 2 linii... sa zicem ca e totusi prea devreme, ziua 11, dar nu mai sint decit doua zile pina la CM. Am zis sa mai astept putin.

Sa nu va intristati, fetelor, va rog eu. Ca ma intristez si eu dupa aia si deocamdata mai sper putin.

Adriana, observ si apreciez é-ul . Numai daca vrei cu adevarat il cauti si-l gasesti. Pentru mine a fost o gaselnita usurica, dat fiind faptul ca asa imi spune iubitul meu, Alexandra e prea lung, si decit sa fiu pe forum alex123445 am preferat ceva cu care sa ma identific.

Cat despre simtul datoriei implinit, si mie mi se intimpla, dar vezi tu, la alte lucruri, cind imi reuseste altceva - la serviciu, lucruri practice, etc. Nu ma asteptam sa am acelasi sentiment cind aflu ca am ramas insarcinata, de parca ar fi un punct pe ordinea de zi care trebuie bifat.

Dar acum, cu mintea cea de pe urma, stau si ma gindesc ca asta este singura reactie pe care am avut-o vreodata la o reusita si atunci creierul meu nu poate imagina/crea in vis o senzatie pe care eu n-am simtit-o inca in viata reala.
Va pup si va spun maine ce temperatura mai am.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Ale este prea devreme pt un test. Tin-te bine ca mai ai de asteptat, si ne dai vesti bune.
Nu stiu ce-s alea teste femina, dar putine sunt testele in USA, care iti spun cu adevarat daca esti insarcinata sau nu cu 3-4 zile inainte de rusi. unul e Clear Blue si altul ar fi First Response (favoritul meu).
Ale, iti trebuie cel putin 2 zile de la cand ai avut sangerarea (implantarea), ca sa poti spune ceva printr-un test, si nu orice fel de test arata.
exista pe internet niste teste-lamela care spun ca ies pozitive dupa 7 zile de la ovulatie, aia e cea mai mare minciuna, ca implantarea e putin probabil sa aiba loc pana atunci. in general se produce la 7-10 zile. si oricum ai nevoie de cel ptuin doua zile sa incepi sa produci hormonul necesar ca un test sa iasa pozitiv. mai degraba m-as lua dupa temperatura decat dupa teste...asa de prematur.
Ale bafta!!!

Mergi la inceput

La mine e ceva ciudat, si vad ca a e a doua luna de cand se intampla.
Prin zilele 8-10 sunt umeda bine, iar cand trebuie sa ovulez, zilele 13-17...parca-s Sahara. Vi s-a intamplat asa ceva?
Oare sa ma insel? Recunosc ca nici nu ma aventurez dupa...secretie (nu stiu cum sa ma exprim sa para estetic). Ma iau doar dupa ce ramane pe hartia igienica. mi-ar fi imposibil sa fac investigatii mai adanci, mai citesc de persoane care isi verifica pozitia colului, si parca mi se strang toate maruntaiele in mine...mi-ar fi imposibil sa ma duc sa-l verific . la voi cum e? oare e prea intim sa intreb asta? dar nu trebuie sa raspundeti daca credeti ca am sarit calul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicity, asa mi se intampla si mie cu CM. Sahara, exact cand nu ar trebui. Dar nici eu nu ma controlez cu adevarat.

In alta ordine de idei, sunt cam suparata. Luna asta credeam ca se intampla sa raman gravida si asta nu pt. ca as fi avut vreun simptom, ci pentru ca nu am mai programat nimic, asa ca ma gandeam, sa vezi ca intru in randul celor care spun "exact cand nu ma asteptam, s-a intamplat" (ha!. Dar de fapt, cred ca tot speram. E f. Complicat.

Ale, eu cred in astfel de vise (nu in altele) mai mult decat in grafice. Asa ca te rog sa repeti testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata si multumesc pentru incurajari.
Azi am avut 36.7. Deci a scazut. Maine ar trebui sa-mi vina CM. Maine dimineata probabil o sa-mi fac test din nou. Sint cam necajita.
E, o sa-mi treaca. Asta e.

Cat despre "uscaciunea" de care suferiti, nu stiu ce sa zic... Ca la mine e conform regulior, cu cat ma apropii de ovulatie, cu atit secretia e mai lichida. Poate mai mule lichide in perioada respectiva sa va ajute... chiar nu stiu. Imi dau si eu cu parerea.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Si eu, si eu, si eu ...
E o lipsa de estrogen ?
In zile 7 - 8 - 10, mucusul se si intinde, exact ca la ovulatie, iar cand trebe ...ioc !
Nu ma bucura capra vecinului, dar sunt mai linistita ca se intampla si altora .
Eu nici cu, colul nu sunt prea lamurita, ca nu-mi dau seama de pozitia inchis/deschis... in teorie stiu, dar practica e dificila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

De ce te-ai gandit la estrogen? Intr-adevar, eu am estrogenul un pic sub limita inferioara.

Mergi la inceput