Endometru, ovulatie si altele (2)
Raspunsuri - Pagina 6
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by dandana
bine, voi ati vrut-o!
3 luni mai tarziu am avut un test pozitiv ba chiar doua, clare si nete. parca m-a lovit ceva in moalele capului si am inceput sa ma rog, a fost o spaima cumplita pt ca ma temeam de o extrauterina.
DANDANA, draga mea, tu ai fost printre primele care mi-ai raspuns cand eram novice.
Ia zi, ca si eu sunt (am fost, sper) cu teste pozitive si n-a fost sarcina. Si eu ma temeam de SE. La tine a fost sarcina atunci? Daca da, ai mai ramas de atunci?
Oana_B spune:
Sa va zic si eu un trick cum am retinut pozitiile cervixului pentru perioada fertila, dupa acronimul SHOW:
-Soft (moale)
-High (sus)
-Open (deschis)
-Wet (umed)
Pt cea infertila e inversul celor de mai sus.![]()
Oana_B
Felicity spune:
Fetele fromoasele, pai poate fi el cervixul cum o fi, mie mi-e imposibil sa ma duc dupa el sa-l verific
nu stiu cum se face, dar imi repugna ideea....sa ma aventurez asa departe!!!
o sa incerc cu robitussin, mai am ceva ciudat eu....sunt in preajma ovulatiei si ma dor deja sanii daca ii ating, in fatza sus, nu sanii cat ce ii sustine, greu de explicat in cuvinte ![]()
am facut doar odata analiza de prolactina si FSH si mai stiu eu ce minune ca am si uitat, si normal ca au iesit foarte bune. eu nu prea stiu de ce ma duc la doctor, ca sunt "perfecta". de perfecta ce-s, nici o sarcina nu se lipeste de mine ![]()
ariadna, cum nu mai ai net acasa? pai ce ma fac eu fara tine? 
pe mine mereu m-au durut sanii si prolactina mea a fost buna, eu nu mai inteleg nimic. si ca un facut o prietena m-a anuntat ca asteapta o fetitza
ador astfel de vesti...imi fac ziua si mai glorioasa.
deci sa recapitulam, exista pericolul sa fim uscate din cauza estrogenului, dar de ce suntem umede inainte de ovulatie???sau vorba cuiva...poate urca temperatura dupa 3-4 zile si avem o faza luteala de vreo 20. incep sa zic si eu ca ariadna ca-s in ceata si nu mai pricep chiar nimic.
Alé spune:
Buna dimineata, fetele
M-am testat din nou si a iesit cat se poate de negativ. Nici macar o idee din linia cealalta... Asta e, alta data. Astazi ar trebui sa-mi vina ciclul, dar nu prea am simptomele obisnuite.
Temperatura a scazut si ea putin, de la 36.7 la 36.67.
Sint cam trista
.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Tonnia spune:
Ale, te inteleg.Ce sa mai spun? Mergem mai departe, of course!
Eram sigura ca un astfel de vis trebuie sa fie un semnal divin ceva...
Si mie trebuie sa-mi vina azi, maine, am toate semnele. Asa m-am saturat!
dandana spune:
ariadna, daca spui tu ca ti-am raspuns... eu nu mai tin minte, scuze ca raspund sieu doar cand pot desi a fost o perioada cand nu ieseam de pe forum
da, a fost sarcina, dar s-a dus, nu a avut activitate cardiaca, in rest totul ok, in octombrie am facut chiuretaj
apoi o luna anticonceptionale si de atunci.....
luna asta fac hormonalele si incerc sa tin cat mai mult din tratamentul luciei
si ca tot veni vorba, eu dupa stimularea din iunie am ramas cu chisturi mari si in schimb a disparut complet mucusul, asa in compensatie
nici nu stiu cum s-a prins cand a fost
cred ca am folosit o crema cu estrogen, am citit aici pe forum, pt lubrefiere chiar daca nu era indicata la asta
nici eu nu ma prind cum e cu cervixul asa ca am renuntat
Felicity spune:
am citit si eu ca exista niste lubrifiante, si nu ar interactiona cu sperma si-s chiar bune daca vrei sa ramai insarcinata. dar parca n-as folosi.
Ale...cu toate panzele sus inainte!!!
ariadna mititico, mi-e dor de tine 
Chi spune:
Crema se numeste Colpotrophine, contine un estrogenic care se absoarbe preponderent local, dar fara un aviz medical eu nu as risca .
Cat despre lubrefiantele intime, am folosit, sunt bune, nimic de zis, dar tot raman cu dubiul ca
ar putea sa nu le placa vreo chimicala de-acolo si sa faca cale-ntoarsa .Oricum stiu ca in nici un caz nu trebuie folosite unguente, vaseline sau creme grase, ca-i impotmoleste de tot, numai geluri .
Tonnia, Ale ,Dandana, Felicity, Ariadna, Oana, dragutelor, puneti-va pe treaba, ca pe listuta aspirantelor sunt tocmai la pozitia 71 . Asigurati-mi un loc mai in fata, ce Dumnezeu !
Macar sa ajung si eu la pozitia 69 ![]()
Felicity spune:
Chi, cred ca nu te favorizeaza in ce iti doresti pozitia 69
din lista (desigur).
Eu sunt pusa pe treaba si lucrez constiincios si temeinic, dar fara produsul final.
Am ovulat ieri, in ziua 14. La mine nu ovulatia e problema, doar daca nu-s eu vreo incapabila sa citesc un termometru, si nici trompele nu-s infundate. si cred ca la cat sunt de simpatica (si modesta) ma iubeste si al de sus
. dar s-a epuizat stocul de bebelushi si trebuie sa asteptam sa bage din nou.