Endometru, ovulatie si altele (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Nu beau decat o cafeluta dimineata, nu abuzez.
Am incercat si cu numartul oilor, si cu citit, si cu uitat la TV, nu merge, imi fuge gandul in alta parte.
Nu stiu, ma gandesc ar fi bine sa apelez la niste medicamente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Io zic sa nu stai 2 zile, stai si tu 24 ore (maxim) si apoi treci la treaba. Iti dai seama, dupa pauza asta ce viteji o sa fie baieteii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Va urez un an fericit si plin de bucurii impreuna cu cei dragi !

Si bineinteles,

Ati vazut-o la TV pe femeia cu uter dublu care a ramas insarcinata la interval de 2 luni si a dus 2 sarcini normale dar cu varste diferite ?
Doamne, uneori soarta, sau karma , e chiar glumeata !!!
Alte femei nu raman gravide, desi sunt perfect sanatoase, iar altele sfideaza orice logica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ce faceti dragalaselor
eu citeam ieri pe fertilityfriend, unde ma duc sa-mi fac graficul temperaturii...sa nu va vina sa credeti, e o femeie de 50 de ani, casatorita (mai nou) cu un barbat de 44, si care vor copii, nu s-ar fi gandit daca ea nu ar fi ramas insarcinata absolut din intamplare, insa a avut miscarriage. mai are alti trei copii din alte casatorii...arata ca o bunica...dar era extrem de optimista. am ramas perplexa, nu va mai spun ce grafice de temperatura avea si ce ovulatii clare...si eu care credeam ca la 50 esti demult in menopauza si tricotezi ciorapi la nepoti.
tot aud de miracole ale naturii dar prea putin de lucruri firesti.....cum ar fi sa ramanem noi insarcinate
asa ca fetele, fruntea sus ca pana la 50 de ani mai avem , putem sa aducem pe lume o intreaga echipa de fotbal. citind povesti de astea, te intrebi....la ce ma panichez inutil, maine poimaine scrie in ziare si de mine hahahaha.
azi iar nu mi-am luat temperatura ca am uitat sa ma scol. io-s in extrema cealalata a ariadnei. cred ca luna asta prestez "pe neve", adica fara temperaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna fetele,
stiu ca e tarziu si s-ar putea sa nu-mi raspunda nimeni, dar azi n-am prea avut vreme, desi ceva evenimente au fost. Poate Felicity, ca la ea e alta ora.
Azi de dimineata am singerat putin. Doar o picatura, nu mai mult. Va scriu ultimele temperaturi si evenimente, sa va dati si voi cu parerea.
Ziua 16: 36.22 - ovulatie
Ziua 17: 36.41 -
Ziua 18: -----
Ziua 19: 36.57
Ziua 20: 36.67 -
Ziua 21: 36.58
Ziua 22: 36.48
Ziua 23: 36.51 - crampe +
Ziua 24: ----
Ziua 25: 36.41
Ziua 26: 36.61 - singerare si crampe mici

Teoretic, vineri ar trebui sa-mi vina ciclul. Mi-e si frica sa ma gindesc la altceva. Iar imi fac sperante, iar mi se spulbera... Cam asta e. O prietena ma bate la cap sa-mi fac test, dar parca nu-mi vine, nu stiu de ce. Probabil mi-e frica sa nu fiu dezamagita din nou. Voi vedea. Daca si temperatura de maine e mare, promit sa-l fac joi. Sa vedem ce-o iesi.
Va pup.
Nopate buna.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ale, cum iti iei temperatura ?
Pentru una vaginala sau anala, sunt cam mici - progesteronul e prea scazut,pentru una axilara, ai fi potential, mamica .
Dupa cum e un cantecel, da-i inainte cu tupeu !
Iti tin pumnii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Arata bine graficul tau, Ale. Dar ai prestat si inainte de ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ale, din cate inteleg, mica sangerare s-a produs in ziua 11 de la ovulatie. Poate ca este un semn ca s-a prins ceva. Eu zic sa ai rabdare macar pana in ziua in care ar trebui sa iti vina ciclul. Incearca sa fii calma (nu cred ca o sa reusesti) si continua sa iti monitorizezi temperatura. Iti tin pumnii sa fie cu noroc. Ai grija de tine. Doamne ajuta!
te dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata, fetele.
Azi am avut 36.97!!!! Sper sa ramina tot asa.
Chi, temperatura eu o iau oral, dar cum spuneam mai demult, luna asta am avut niste valori "criogenice". Nu stiu de ce, dar din cind in cind scad toate temperaturile, si pre si post ovulatie. Media mea e de obicei pe la 36.6, acum a fost 36.3. Brrr. Si cred ca atita timp cat saltul de temperatura exista, progesteronul isi face treaba.
Tonnia, am prestat si inainte de ovulatie , dar nu avea rost sa trec toate temperaturile si toate zilele ca va zapaceati de tot. Multumesc de grija .
MRL, da... rabdare... azi noape am visat numai teste de sarcina pozitive, pe cuvint; vreo trei teste diferite toate foarte pozitive.
Stii ce m-a surprins in visul meu? Lipsa mea de entuziasm. Dupa ce am vazut primul test pozitiv, l-am pus pe masa si am spus "in sfarsit!", dar nu cu bucuria aferenta unui astfel de moment ci cu oarecare simt al datoriei implinit. Ceva de genul "am facut-o si pe asta". Am ramas ingindurata de cind m-am trezit...

Va tin la curent.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Nu ma mai joc, fetele. Ce faceti voi aici, tabara separata? De ce nu scrieti si voi la aspirante, sau vreti sa venim noi la voi?

Medeea

Mergi la inceput