Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ptr. tine.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Moaaama, fetelor ce dedicatii!!!

Sorinush, am aterizat si eu in fata computerului abia acum dar nu pot sa stau mult ca trebuie sa ma tin la fiica-mea care se catzara pe orice prin casa.
Am ras iar citind bancurile!
Dar de fapt venisem sa-ti zic un mare BRAVO pentru faptul ca ai insufletit subiectul nostru!

Si chiar o sa lucrezi de sarbatori?

Mihaela, ce coincidenta! Si noi avem azi program administrativ. Dar jumate din treburi le rezolv la telefon . Succes la platit facturi! Sa nu fie cozi la care sa stai!

Nikomoko, ce mai conteaza cum e vremea daca ai program distractiv? Imi amintesc ce turist zelos am fost eu acum vreo doi ani in Copenhaga!! A plouat cu galeata vreo 3 zile din 7 cat am stat acolo dar eu a trebuit sa vad orasul!! Si era mijlocul lui iulie.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Cum a mers programul administrativ, Miha si Nedda? La noi astazi e program administrativ. Astazi o sa cumparam si bradul. Abia astept. Deocamdata ma tot foiesc prin casa pana se trezeste si Gabi (sotul meu).
La noi vin mamele si fratii joi dimineata si pana atunci ar trebui sa terminam cu toate pregatirile de Craciun. Cadouri inca n-am luat pt. toata lumea, ca am impresia ca sunt cam mofturoasa... (si uite-asa imi aduc aminte ca am citit undeva o descriere despre berbec... trebuie neaparat s-o caut unde am citit, era printr-un mail pe undeva). Voi ati terminat capitolul "cumparat cadouri"?
Sorinushu, nu vreau sa iti tot fac in ciuda cu programul nostru de sarbatori, asa ca n-o sa va mai bat cu el la cap.

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Am gasit si ce ziceam de zodiac :) Poate a mai fost totusi pe-aici.

BERBEC(21 martie - 20 aprilie) "SUNT PE FUGA"

Cum e zodia asta?

Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu e genul de om care sa se
cantoneze in sabloane.

Ce "PASARELE" are?

Are, insa, doua-trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia
ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul.
Efectele? De la mania vitezei si graba cu care se repede cu capul
inainte, ignorand pericolele, pana la noptile cand n-are chef sa se
culce, spunandu-si ca somnul ar fi o pierdere de vreme.

Alt fix este cel conform caruia el stie intotdeauna ce e mai bine pentru
ceilalti. Poate deveni enervant cu "directivele", dar trebuie inteles ca
e sincer si manat de cele mai bune intentii - e genul cavalerului sau
eroinei care lupta pentru un scop nobil, care se simte dator sa puna
umarul la bunul mers al planetei.

Cand face urat?

Berbecul spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor... ce mai! -
a tuturor celor ce lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca
trebuie sa fie servit pe loc si impecabil.

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Nikomiko, in mare parte se adevereste cele de mai sus, dar la partea cu "noptile in care nu are chef sa se culce" nu ma gasesc.Acum as dormi non-stop.De vina e Vladutz

Eu va citesc dar scriu mai rar

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutari berbecutze!

Ei, ziua de ieri a mers bine, am platit aproape tot ce trebuia, am cumparat si ornamente pentru brad, anul asta vreau sa-l fac portocaliu.
Azi e urat afara si ploua, mergem acum sa ne plimbarim putin cu fetele, numai eu ca tati e la munca.

Sorinushu, imi e atat de drag forumul incat imi fac timp si pt el. Cea mare e la scoala in timpul saptamanii pana la 16, unde isi face si lectiile si asa am si eu timp, iar cea mica se joaca singurica destul de mult, asa ca dimineata am putin timp liber, iar seara dupa ce se culca daca nu e tati pe pozitii la calc., mai apuc si eu putin.

Hai va pupitzez pana deseara, plecam la o plimbarica!

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Nikomiko, am terminat cu programul administrativ pe saptamana asta. Continuarea...saptamana viitoare .
Uf, mai am si eu atatea de cumparat inainte de Craciun, printre care si cadouri! Ma hotarasc foarte greu la ce sa cumpar si d'aia tot aman.
Bradutul si ornamentele le-am cumparat. Mai ramane sa-l impodobesc. La cat timp liber imi da Lara cred ca o sa-mi ia vreo trei zile sa-l termin!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Anca Wish, si frumoasa si modesta si BERBEK???

Eeee, hai trece-ma si pe mine pe listuta, 8 Aprilie!
Oricum, esti plina de surprize.

pupi

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

lauricipani, cepe frupumoposp epe nupumepele tapaupu. mi-aduce aminte de vremea cand vorbeam asa.

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

yupy yeii cate mesajeee
ver@, am ramas clipind des de atata uimire; saru'mana mlt.Acu' tre sa ma chinui sa fac si io ceva special pt tine
Nedda, io sa stii ca nu as fi crezut ca o sa devin dependenta de un forum, dar s-a intimplat, si cnd nu gasesc mesaje de la voi, cnd ma asez dimineatza la cal la serv,ma plesneste o tristetze de nu-mi vine sa cred... De'asta inventez orice "tertipuri" sa va fac sa mai vorbilim, cu toate ca-mi inchipui ce ocupate sunteti de sarbatori , voi avand si puiutzi...
Nikomiko, sa stii ca io ma bucur macar sa citesc ce faceti voi , dc io o sa "sar" concediul de sarbatori...asa ca nu te sfii.
SA NU UITATI DE POZE, CA SA VEDEM TOATE CUM AM PETRECUT
Miha multamesc mult ca-ti faci timp si pt noi, pe mine ma bucura orice semn de viatza de la voi
Acum sa va zic, ca simbata am avut si io liber si am stat 6 ore in oras ca sa cumpar si io :
cadoul pt mine si sotzu ( am mers impreuna) + ce mai trebuia pt brad ( eu l-am facut de wekendul trecut pt ca stiam ca nu am timp cu serviciu)+ coronitze de brad , pe care le-am impodobit si le-am facut "aranjament cu lumanare" si "aranjament de usa"+ de mangiare pt noi (si pisici).
Sunt de acord cu horoscopul scris de Nikomiko; eu intotdeuna dedic f mlta atentie cumpararii cadourilor, dar sunt mereu "bagata in priza"

va pupezz, si hastept noutati despre brazi; a! MIHA, cum il faci portocaliu ?! auriu, sau orange?? io il am rosu cu auriu tot !!

Mergi la inceput