Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 2
SORINUSHU spune:
zis la "neveste de IT" am zis ca-i prea bun, sa nu-l cititi si voi
"4 informaticieni vor sa dea un chef. Primul spune:
`Pai daca e chef, avem nevoie de ceva de mancare. Ma ocup eu - o fripturica, niste cartofi...`
Aduc eu bauturica` intervine al doilea; `o berica, o vodca, un vinisor.`
Al treilea sare si el:
`Eu ma ocup de alune, saratele si altele de rontait.`
Dau baietii sa plece si isi dau seama ca al 4-lea nu aduce nimic si il intreba cu ce va contribui. Tipu raspunde:
`Daca e chef, chef sa fie! Eu aduc femeile!!!`
Primii trei: `Yes, cool, etc,etc... Cate?`
`Pai cam 600 mega, e bine?` "
SORINUSHU spune:
netza! ce faceti, ati "disperut" sau sunteti ocupate cu puiutzii si pregatirile de sarbatori?
la mine e din ce in ce mai bine ( incep sa ies din "perioada" neagra prin care am trecut)...deci tre sa fie bine si la voi
pupicione
(poate lasa-ti si voi aici 1 gand 2 sa nu ma simt alone)
nikomiko spune:
Sorinushu, cum poti sa fii asa bine dispusa de dimineata?
Eu inca sunt la capitolul cafea in dimineata asta. Ieri am avut examen si de astazi sunt in vacanta. Programul pe ziua de azi ar fi fost super fain, adica trebuie sa scriu felicitarile de Craciun si sa le pun la posta, apoi sa plec in oras ca inca n-am cumparat cadouri pt. toata familia. Si eventual sa mai raman prin oras la poze (asta-i partea care imi place mie cel mai tare).
Din pacate e asa de urat afara... ca nu-mi vine nicicum sa ies din casa :(.
Si surpriza pe ziua de ieri a fost ca la ora 11 am intrat in examen, afara era rece si nici urma de nins, iar la 13 am iesit si afara era deja un strat frumusel de zapada si inca mai ningea. Dar in partea asta de oras unde stam noi... nici urma de zapada. Ciudate mai sunt orasele astea mari...
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
SORINUSHU spune:
mmmm ce program frumos ( cu adevarat frumos)...asa mi-ar placea si mie...dar serviciul care-l am nu ma va lasa sa simt asa Sarbatorile anul asta; ma tine stuck at program , chiar dc nu e de munca sa "lesin", ca asa vrea the boss!! ufa..
la ce ai dat examen? si mie imi plac surprizele astea la nebunie, mi se lumineaza fatza...sa intru cnd e uscat si cnd ies sa gasesc covorash alb... of,of, mai, mai.
veselie?! poate pt ca sunt trezita de 4 ore deja? si la mine "veselia" nu are ora :))
cafea placuta :)nikomiko
nikomiko spune:
Examenul a fost la Unix. De fapt numele cursului e mai pompos: "Technische Praxis der Computersysteme" :)
Parca m-am mai trezit si eu acum - cred ca de la cafea se trage :).
Unde lucrezi?
Hai ca eu am plecat, ca poate se face si afara mai fain. Sau poate de afara arata mai bine vremea decat din casa de la caldurica ;).
Spor la treaba!
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
mihaela_s spune:
Io m-am trezit devreme, ca am familion care merge la scoli si munca...apoi s-a trezit si puiutza, am papat ceva, mi-am luat cafelutza si am dat o tura pe la voi. Acum cea mica s-a culcat, iar eu ma duc sa fac papi pe cand se trezeste si vine restul familiei acasa. Dupamasa mergem in oras ca avem program administrativ (de facut o droaie de plati) si de cumparaturi.
Ei, cam asta ar fi pentru azi.
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
SORINUSHU spune:
nikomiko, io is "trepadus" (adica fara functie)la o firma de
out-door media ( panouri publicitare, mash-uri; nu suntem agentie publ.!! :) ) sunt in departamentul de Media si dep. de Autorizari :))
Miha tu esti o mamica ff activa, ma intreb cum de mai ai timp si de "noi" :))
pupici la toate fetele din "gasca" si spor la treburi