Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)
Fetele, iubitele, va rog sa va verificati numele si data nasterii sa nu fi gresit.
Va astept cu vesti buuuuneeeeee!!!!
Un mare!
azumi - 21 martie
Lauraa - 21 martie
nikomiko - 21 martie
Yaky - 21 martie
Ocebine - 22 martie
sfarsitoarea - 23 martie
Gio - 24 martie
Roxana - 25 martie
Rufus - 25 martie
Shylili - 27 martie
Claudia 2803 - 28 martie
blanca000 - 31 martie
gen68 - 01 aprilie
Bubi - 02 aprilie
Florenit - 02 aprilie
Ina si Radu - 02 aprilie
Terbitza - 03 aprilie
Yhad - 03 aprilie
dana Claudia - 04 aprilie
gegea - 4 aprilie
Anca Wish - 5 aprilie
Boubba - 5 aprilie
buburutya - 6 aprilie
garofitza - 6 aprilie
Bunis - 6 aprilie
UKI - 6 aprilie
CristinaT - 7 aprilie
Sorinushu - 7 aprilie
Lu. More - 7 aprilie
Laurici - 8 aprilie
Adriana - 9 aprilie
Snowbell - 9 aprilie
Kerstim - 10 aprilie
andreea-ana - 11 aprilie
Irene - 11 aprilie
Nedda - 11 aprilie
Aalexia - 12 aprilie
Anuska - 12 aprilie
Caarra - 12 aprilie
Gabi25 - 12 aprrilie
Betty13ro - 13 aprilie
Danielac - 13 aprilie
Patisor - 15 aprilie
Lia - 16 aprilie
Sybylle - 16 aprilie
adi tati fericit - 17 aprilie
Ela 76 - 17 aprilie
Nicoleta - 18 aprilie
Marin - 18 aprilie
Elenalove27 - 19 aprilie
ver@ - 20 aprilie
MariaM - 20 aprilie
mihaela s - 20 aprilie
She Wolf - 20 aprilie
Ruprich ?
Mai vine cineva?
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
Raspunsuri
SORINUSHU spune:
hai ca m-am descurcat singurica cum sa va "gasesc" din nou...nu stiam cum treaba asta cu trecutu' la "turu'2"
hmm...ce am "vazut" io din lista membrelor :
Shylli e nascuta in aceeasi zi cu vara mea;
gen68 e nascuta de ziua "pacalelii";te crede lumea cnd ii invitzi la chef? hihih
CristinaT e tiza mea de zi ( io sunt nascuta in 79', tu ?)
blanca000, nu stiam ca e berbecutz, dar stiu ca a facut furori cu rochitza de mireasa si cu pozele de la nunta ( nu stiam de ce eram intru totul de acord cu ce vedeam la ea in poze )
si cam atit am vazut io; a! si Nedda, am crezut ca esti "aici" doar pentru Lara; deci o sa fitzi 2 cu cornitze in casa
si un big kiss pt toate
gen68 spune:
yupiii! tot singura sunt pe 01.
SORINUSHULE,ai dreptate, nu prea crede lumea cand ii invit la ziua mea. cel putzin noii prieteni, nu prea cred - restul s-au invatzat.
merry x-mas
gen, mamica doar de marius
lu.more spune:
Buna, fetele, ma bucur de cunostinta!
Am asteptat sa ajungeti la capitolul 2 ca sa vin si eu sa ma prezint. V-am urmarit o vreme, apoi din ce in ce mai rar, fiindca sunt cam ocupata in ultimul timp.
Imi face placere sa o regasesc in lista voastra pe o anumita persoana care, ca si mine, cu greu se abtine de la comentarii cand se simte calcata pe coada, si ale carei evolutii pe forum le-am urmarit mai mult decat pe altele. Ceea ce imi intareste convingerea ca treaba asta cu zodiile si felul de a fi al fiecaruia functioneaza cu adevarat.
Eu sunt nascuta pe 7 aprilie, ca si Sorinashu, de ziua mondiala a sanatatii.
O dupa amiaza placuta!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
lu.more spune:
Ca sa nu uit, in familia mea sunt foarte multi berbeci: in primul rand fetita mea, apoi sora, nepotica, cumnata, alta cumnata, fostul cumnat...
Am avut unde sa-mi ascut coarnele ...
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
SORINUSHU spune:
apropo de Ziua mondiala a Sanatatii, zic mereu ca mama este f dedicata meseriei ei (asistenta pediatra), daca si-a nascut 1 copil (eu) tocmai pe 7
Lu.more; si eu m-am convins de multe ori ca zodiile nu sunt chiar asa "apa de ploaie" cum spun unii...
si eu am berbecutzi in fam: vara'mea si ambii bunici din partea mamei (sunt 2 nuclei intr-un singur miez...va dati seama ce iese; oricum sfideaza orice logica si pronostic cu relatia lor)
SORINUSHU spune:
unul proaspat si bun:
"Ora 3:15 noaptea, in Bucuresti. La ambasada Federatiei Ruse in Romania suna telefonul. Ofiterul de serviciu se trezeste cu greu si raspunde:
- Alo, ambasada Rusiei, ofiter Karpov la telefon!
- Buna dimineata domnule Karpov, puteti sa-mi spuneti cate este ceasul, va rog? se aude vocea de la capatul celalalt al firului.
Karpov se uita la ceas si raspunde:
- Este ora 3 si 20 noaptea!
- Multumesc, spune interlocutorul si inchide.
"Ah, cati nebuni au voie sa dea telefon..." gandeste ofiterul Karpov si se culca la loc.
Dupa vreo 10 minute suna din nou telefonul. Karpov se trezeste din nou si, iritat, raspunde:
- Alo, ambasada Rusiei, ofiter Karpov la telefon!
- Buna dimineata, tot eu sunt, replica interlocutorul. Puteti sa-mi spuneti din nou cat este ceasul?
Karpov se uita din nou la ceas:
- Este ora 3 si jumatate dimineata...
- Bine, multumesc, spune celalalt si inchide.
"Ah, ce noapte infernala" gandeste Karpov si se duce din nou in pat.
Dupa inca un sfert de ora, telefonul suna din nou insistent. De data asta Karpov sare din pat, ridica nervos receptorul si urla:
- Alo, Ambasada Rusiei, Karpov la telefon!
- Buna dimineata domnule Karpov, tot eu sunt! Mai spuneti-mi o data cat este ceasul!
- Este ora... da' stimate domn, lasa-ma odata in pace! Aici e ambasada Rusiei, suna domnule la robot!
- Da' ce, spune celalalt, robotul mi-a luat mie pendula in '45?"
Nedda spune:
Da Sorinushule, cum e mama asa si fata: cu cornitze! Lara va ramane cel mai frumos cadou primit vreodata de ziua mea.
Lu.more, fetita ta cand e nascuta?
Eu mai am doar un berbec in familie, nepotelul meu care e nascut pe 20 aprilie. E ca si copilul meu, atat de mult il iubesc.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
gen68 spune:
fetelor, shi eu shi mama suntem...lunatice: eu pe 1 shi mama pe 7. dar sa shtitzi ca in adolescentza mea nu prea m-am impacat cu mama. deh, amandoua berbeace, mai ales ca atunci eram cam libertina shi revolutzionara. dar acum, la batranetze, ne intzelegem de minune.
anca, mama, acu' vazui ca tzi-ai tras titulatura. foarte frumos, brava la tine.
merry x-mas
gen, mamica doar de marius
nikomiko spune:
Lu.more,
Sunt cam surprinsa sa te intalnesc pe-aici. Dar bine ai venit! Si Bine ati venit! si celorlalte fete, ca am vazut ca a fost activitate puternica in ultima vreme.
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
SORINUSHU spune:
buna diminetza fetele ! sa se lase cu ras ....
"Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm.
Cateva ore mai tarziu, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten:
- Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi.
Watson raspunde:
- Vad milioane de stele.
- Si ce-ti indica acest fapt?
Watson se gandeste o clipa:
- Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de
galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leo. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Ce iti indica tie acest fapt?
Holmes ramane tacut un moment, apoi spune
-Watson, idiotule, cineva ne-a furat cortul."