Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

gen68 am uitat sa-ti spun ca si eu tot la "Soporipinapa" m-am gandit cnd am citit nikul "lauricipani"-ei...acum mi se impleticise limba
lauricipani
Anca Wish wish you are here

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Bey gagici, nu stiam ca nik-ul meu va creeaza asemenea senzatii dar...e bine. io ma bucur tare mult.
Asa ca sa stiti si voi, este compus din doua nume, al meu ( laura, si el ma striga laurici ) si al sotzului (panagiotis, iar eu il strig pani). si deoarece sunt berbek era normal sa uit si am folosit combinatiunea care creeaza senzatiiiiiii.

Ce mishto!

sorinush si gen un pupi mare de tot!

Anca Wish, unde esti???

Aaaaa, si apropos fetele si io mamica de 3 galigani conform album si in asteptare de fetzitza. Ei?

laurici

Mergi la inceput

lauricipani, mama da tu esti deja mamica de mamica ; ma gandeam io ca cineva te alinta laurici saru'mana de pupici
si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

soporipinapa, upunp bapanpcp, cepevapa?

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

daca zici asa Gen-uletz, io o sa ma conformezz
atentzie: e doar un banc, nu fac discriminari,nu sunt rasista
"IN ajunul noptii nuntii, tinarul ungur asculta ultimele
sfaturi ale tatalui sau:
- Fiul meu, cind vei intra in camera, iti vei lua femeia in brate pentru ca un ungur e PUTERNIC. Apoi, o arunci in scirba pe pat pentru ca un ungur e MANDRU. Apoi, te dezbraci la pielea goala
pentru ca un ungur e FRUMOS. A doua zi, tatal il intreaba pe fiu ce s-a intimplat:
- Am facut cum mi-ai spus tu, mi-am dus femeia in brate
pina in camera, pentru ca un ungur e PUTERNIC, apoi am aruncat-o in scarba pe pat pentru ca un ungur e MINDRU. M-am dezbracat ca sa ii arat ca un ungur e FRUMOS. Apoi m-am masturbat in fata ei ca sa ii arat ca un ungur e INDEPENDENT si AUTONOM!

Mergi la inceput

fetelor, voi v-ati uitat la pozele lu' ver@ ? io zic ca seamana cu Oana Sirbu.
sa nu te superi ver@, dar nu m-am putut abtzine...puiul tau seamana cu tine, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

uitat, vazut. chiar ca seamana. si vladutzu seamana cu mami, normal ca doar e baiat de baiat.

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Scumpicutzelor,ma bucur ca a-ti "vizionat" pozele mele.Cum sa ma supar.
Sorina esti prima de pe forum care remarca sau care imi spune.Ai "ochi"
Din liceu mi se tot spune ca seman cu Oana Sarbu.

Toata lumea spune ca Vladutz seamana cu mine incat sotzu a intrat la idei,da' noroc,ca am ramas insarcinata in perioada 6-10 martie,cand am fost la munte impreuna ca altfel cine stie...chiar credea altceva

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

mei, oi fi io ochelarista, da'o asemenea asemanare n-are cum sa-mi treaca cu vederea :)))
iar de ala mic, m-am bucurat ca seamana cu mani (adica tu), ca de obicei astia mici cam seamana cu tati...si am zis ca e ceva, sa fie picatura mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Apropo de poze eu is fan pisici.Scumpi pisoii mamei tale.Ii m-ai are,nu?
Am avut si eu unul negru pe care l-a "dus" tata la plimbare si a fugit.Nu iesise din casa (bloc) niciodata.
Apoi altul tot negru facut cadou de fetele de la servici sa uit pierderea suferita,dar am ramas insarcinata si l-am dus la tzara la o matusha ca nu vroiam si cupilu si pisicu.

Gen68,mey,da baietelul tau face pofta cu ciresile alea.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput