Mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by laura111

Carola, sticla, ambalata sa nu se vada ce e in pachet , o pot pune prietenii tai din c-ta la conductorul unui tren care merge spre Buc. (contra unei mici sume de bani). La Buc. te duci tu in gara si-ti preiei pachetul. E ceva uzual, conductorii sunt obisnuiti sa faca astfel de comisioane.

Laura,multumesc mult.Am rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

July, e super la restaurantul de sus de la Domino !
Varul sotului meu a facut acolo nunta si ne-am simtit excelent. Ambianta si servirea fara cusur ! Distractie placuta de Revelion !Multumim de urari si sa stii ca kiar mi-era dor de cuvintele tale calde.

Carola, ma bucur ca te-ai descurcat. era pacat sa dai atatia bani la Cora.

Sanzi, ce faci mama ? Subminezi sistemul ? Bravo pt. gestul tau !!!

La noi la gradi nu se strang bani pt. teacher sau pt. directoare. Fiecare duce ce vrea. Eu azi am serbarea la Vlad, la ora 12.30 si o sa cumpar 4 buchete de flori : pt. educatoarea lui Vlad care e si de engleza, pt. profesoara de araba si pt. cele 2 ingrijitoare Lora si Nermin pe care , (va vine sa credeti ?) Vlad le iubeste cel mai mult. Cred ca din cauza ca ele il ajuta la mersul la toaleta, la mancat, la incaltat si imbracat, momente in care el simte nevoia unui sprijin.

Marlen, iti doresc o viata plina de momente fericite alaturi de baietii tai ! La Multi Ani !

Gagici ! Am gasit cartita !!! La confiscatele de langa bowling din Satul de Vacanta ! Era ultima, parca m-astepta pe mine. E din ceramica, precum piticii aia de gradina de-i face mosul ala de la Saftica, dar mai mica. Si e invelita in catifea neagra si are intr-o labutza o lopata si in cealalta un ghiveci. In care kiar pot sa pun o planta mititica.
Au acolo o gramada de kestii nemtzesti pt. decorarea casei, bradului, etc.

Cornelia, ma bucur ca te-ai linistit ! Sa nu te sperii daca o sa se repete faza, doar aveti grija sa interveniti mai rapid sa nu se mai ambaleze asa de tare cu plansul. Pupicei lui BB din burtica si sa creasca mare si voinik !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Marlen, La multi ani! pt. ieri, noroc cu Crix, ca si-a amintit, numai bine pt. tine si micutul Andreas.
Cornelia, cred si eu ca a fost vorba de un cosmar, si Paul se mai trezeste uneori plangand sacadat, dar apoi se linisteste.
Laura, ar fi frumos, mai sa ne intalnim in Tomis toate, hai ca mai vorbim pana atunci. Deci pe 28 la ora 17.30-18? Sper sa pot veni.
Eu inca nu i-am luat cadou lui Paul inca mai prospectez piata.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Salutari, fetelor!
Din pacate, ma tem ca asta e cam ultima data pe anul asta cand va scriu. Maine plecam la Botosani, apoi la Campulung, iar pe 3 ianuarie suntem inapoi in Constanta. Pe acolo, ai nostri au conexiuni la internet prin dial-up si sunt destul de proaste, mai ales ca e si vacanta si are lumea ceva mai mult timp sa stea pe net. Eu voi incerca sa intru sa va mai citesc si sa va scriu, dar e posibil sa nu prea reusesc.
De aceea, va uram un Craciun fericit alaturi de prichindei si de burtici, sa aveti multa-multa sanatate, iar Noul An, care noua ne aduce un nou suflet in casa, sa va inunde casele si sufletele cu bucurii si impliniri!
Sa ne "vedem" cu bine in 2005!
Multi-multi si sa aveti grija de voi si de cei dragi!
Sper ca, cu putin noroc, sa va mai zic cate un salut din cand in cand!
Numai bine si pe curand!

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragutzelor.
azi am intrat la condica asa tirziu ca suntem un pic ocupati cu botezul, dar se rezolva toate.
Geani, pupicei si sanatate si voua, un an nou fericit si nuami bine pentru toti trei!
Lauraaaaa...supeeeeer ca ai gasit cirtita!!!!!! a, ce bucuros o sa fie Vlad!!!!
noi o sa ii luam piticului scaunel de masa de craciun...ca jucarii o sa aiba timp sa primeasca o gramada.
July pupici mama! deci voi faceti rev-ul la domino? bravo. noi...cred ca acasa ca nu prea mai avem cu cine in rest. toti is plecati pe la munte.... (aviz amatoarelor, ca musc tare!)
distratie placuta!
Sanzi, imi pare bine ca a fost ok la serbare. asa se obisnuieste, cu sacosica...vorba Laurei, o sa destabilizezi sistemul! piratu' a recitat frumos "bate vintul frunzele"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu sunt si !
Ieri a fost o zi in care a trebuit pe nepusa masa sa merg in santier, iar din acest motiv a trebuit s-o chinui pe Alexia, am luat-o cu mine cu un biberon de lapte dupa noi, cu dormit in masina, stat afar destul de mult.....
Nu stiam la ce sa ma concentrez mai intai, dar am pastrat totusi niste limite, am dat repejor o fuga pe la acasa, a mancat copilul, ne-am schimbat si am mers inapoi la santier, dupa care la intoarcere a mai furat putin somn in masina.
Tot balamucul asta pentru ca i s-a stricat masina tatlui meu, care-i Nr.1in santier, iar eu am preluat toate sarcinile. N-ar fi fost asa de greu, daca nu era zi de turnat beton, dar ghinionul nu te anunta.
Nici azi nu-i o zi linistita, dar macar Alexia e pe maini buna, adica la Buni, iar eu mai fac cate ceva prin casa, bucatarie; totul intr-un ritm alert, caci diseara am cursuri si trebuie sa ajung!
Cam atat ca se prinde mancarea mea de mazare! A, si ca sa va fac pofta fac si sarmale de post cu ciuperci!

tuturor!

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am fost azi cu totii la serbare, purcel catel, copii.
David si Andrei, prietenul lui s-au tot fatzait pe usa...a fost destul de obositor. Au primti si ei cadouri (la fel ca altfel de cotonogesc) si au fost impresionati de "Piii" care cantau si dansau.
Si pe cine credeti ca am in grupa mijlocie??? Pe Marius, baiatul lui Gen68!!! Hihihi....ne-am regasit la serbare!!!
Scriu mai tarziu ca iesim in seara asta...si trebuie sa ma pregatesc sa sarbatorim si noi, parintii!!!!

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Genti ce vrei sa iti spun de Marius? hihi
Ti-a placut ce au cantat?

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragelor.
vaaaiiii ce liniste azi pe aici....sunteti asa de ocupate gagici? sau va relaxati?
hehehe Gen ia uite ai spioni acum... mistoo! Sanzi, baga acusi cit sunt sarbatorile....pile ca sa vina Mosu bogat!
noi acusi am venit de la botez, grasu super enervat ca era ora lui de papica si de somn, drept care a facut ceva scandal cind l-am imbracat. dar i-a trecut destul de repede.
va pupam si va dorim o seara linistita!

Mergi la inceput

VAAAAAAaIIIIIIIIIIII!!! Roxa!!!! Ce eveniment frumos!!! Sa il pupe Sinzi pe el de botezat!!! Hihihi!!! Sa va fie cu super de bine, sa va bucurati de un grasunel putin nervos ca l-ati imbracat si sa ne bucuram si noi de poze!!!!!
De acum incolo tre sa ii faceti si buletin ca e major rau!!!
Noi azi am fost la cumparaturi, cu tot cu copii (eu si Anca) am umplut cateva sacosi si eram ca cucoanele din Domnul Goe, cu copiii stricand tot prin magazine si noi cu sarsanalele dupa noi, de abia ne vedeam...
I-am luat lu David o geaca, am gasit body-uri misto la magazilelul acela (nu mai stiu cum se numeste - "gabi") prin spate la cinema (nici aia nu mai stiu ce cinema e acolo)ufffffff....dar am gasit pt copii de 2 ani (98cm) frumoase si maricele, iar cele pt bebici erau taaaaare scumpe-dragalase si costau 125.000!!! Si lu tati i-a luat mosu cate ceva...asa ca am fericit pe toate lumea!!! (Portofelu meu era cam trist si gol....)
GAta...fug ca am de spalat cateva masini daca miercuri dimineata plecam, tre sa am totul pus la punct!!
Pup...

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput