Mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna ziua,

e o zi super asa ca lasati curatenia si gatitul si plecati la plimbarici! (nu va suparati pe mine, dar eu daca as avea timp...). Noi am obligat ieri o bunica sa duca copilul in Tara Piticilor si au stat acolo cam 3 ore si piticu' a fost extraordinar de multumit, desi era frig si "putini copii normali, mai multi copii ai strazii".
Laura, Roxana si noi cand am citit de Vlad tot la ornitorinc ne-am gandit. Super dorinta piticului.
Eu tot am o mare dilema in legatura cu cadoul de Mos Craciun pentru Tibi. Camera lui e plina de jucarii, calculatorul e ok asa ca nu n-am deloc inspiratie.
Cred ca dupa Craciun plecam la Lepsa cateva zile cred ca piticul va fi incantat.

Problema mea cu Tibi este ca el nu prea comunica si acum 2 seri m-am suparat tare pe el. Replica lui a fost: "draga mea, tu ai nevoie de un psiholog". Am ras in sinea mea, dar am intrat in jocul lui si i-am fost "pacienta" pentru aproape o ora si am obtinut raspunsuri la multe nelamuriri ale mele in ceea ce-l priveste pe Tibi.La final mi-a spus ca prima sedinta e gratis!

Revin, pupici,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Cornelia - nu te duce cu gandul asa de departe. Eu cred ca s-a speriat foarte tare, a avut un cosmar si de aceea a reactionat asa.

Maine avem serbare la scoala si... avem nevoie de sorcova. Ati vazut, cumva, pe undeva?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Sanzi , deci Vlad zice asa (singur):

I'm a little snowman , short and fat
This is my brumstick and this is my hat
When the jolly sunshine comes to stay
Then I slowly melt away.

Si in grup cu alti copii canta : Oh, Christmas Tree - astuia nu-i stiu cuvintele.

If you're happy and you know it clap your hands - BIS
If you're happy and you know it and you really want to show it
If you're happy and you know it clap your hands .

Pe urma e la fel dar cu step your feet, move your head, stretch your arms, kiss good bye si alte variatiuni p-aceeasi tema.

Si mai zice si unu-n romana :

Zurgalai, zurgalai, veseli zurgalai,
Se aud de prin campii peste munti si vai,
Vine iar si la noi Mosul bun si bland
Sa cantam , sa dansam pentru Mos Craciun.

Cam asta-mi aduc aminte acum. Vlad e grupa mare. Fiecare zice singur cate o strofa si au si cantecele pe care le canta in cor.

Cornelia, sa stii ca si vlad cand era de varsta Mariutei avea cosmaruri cumplite din care nu se linistea decat f.f. greu . Urla cu ochii deschisi si suspina ritmic, desi ii aprindeam lumina, il luam in brate si ii dadeam cu apa pe fata. In general se intampla cam o data pe luna si coincidea cu momente de peste zi stresante pt el : multi musafiri in casa, o jucarie noua care l-a impresionat, muzica data f. tare, etc. Nici vorba sa fie epilepsie la Maria. Aia e cu spume la gura, corp intepenit si vinetiu in jurul buzelor. Si Vlad adormea f. greu dupa aia, si numai la mine in brate. Dupa 3 ani nu-mi amintesc sa mai fi avut vreun episod dintr-asta. Dar iti spun urla de parca il musca ceva, absolut din senin, in timpul somnului si se linistea f. greu.

Diana, misto psiholog ti-ai gasit ! N-am vazut inca sorcove, din cate stiu eu apar pe la tiganci in piata , in apropiere de Anul Nou.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

of Cornelia! imi dau seama prin ce sperietura ai trecut! dar trebuie sa te linistesti, a fost doar un cosmar! nu te ingid la prostii....nu are nici o legatura cu criza de epilepsie, dupa cum spuneau si fetele!
deci si voi ziceti ca au piticii vostri cosmaruri...eu eram ingrijorata ca doar al meu are (am vazut apoi si subiec la "parintii intreaba"). sper sa ii treaca si lui in curind, ca tare ma sperie. deocamdata are inca destul de des...cam unul pe saptamina...sper sa se rareasca si sa dispara de tot.
Laura, frumoase poezele...imi aduc aminte ca le stiu sieu...credeam ca m-a lasat memoria de tot!
Sanzi, as pleca....dar nu prea avem cum...dar sper ca la anul nu mai ratam! mai vrem poze de la serbareeee!!! de mincare....am afcut si eu mazare ieri dar cu carne de vita, azi niste ficatei cu ceapa multa si cimbru (pentru uzul meu strict personal ptr ca domnul barbatul meu nu pune gura pe ei...hihihi, numai bine, ii maninc eu pe toti!) si o supa-crema de legume. si prajitura cu mere si scortisoara. cam atit.
Narcisa, ce mai zici, esti ocupata pina peste cap?
fetelor, dar Layla??? nu am mai "auzit-o" de ceva timp....e bine, stie cineva? i-a scos peri albi marele blond?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc pt. raspunsuri. Ideea e ca pe mine m-a ingrijorat mai mult faza de dupa, cand "citeam" carticica. Acum ma si distreaza, ca vad ca Vlad vrea o cartita de la mos. Sanzi, nu ii e frica de cartita din carte. Ii place (o ia pe urmele lui Vlad) si mi-o tot arata si zice ceva de genul "ctitza".

Diana, super psiholog. Sa apelez si eu la el ?

Sanzi, am vazut pozele. Asta e motivul pt. care ma simt mai bine. Se vede ca iti place ceea ce faci, dupa cum povestesti despre copii.

Maine vine si la noi la serviciu mosul. Din pacate, am inteles ca nu vin prea multi copii. Eu o iau pe MAiria. Sunt curioasa cum o sa reactioneze. Eu i-am tot zis de Mos Craciun, sper sa nu planga cand il vede.

Cornelia (19 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani Marlen!
Azi parca-i ziua ta de nastere, tu top-model intre gravidutze!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!
Andreas sa-ti aduca multe bucurii si lumina in casa!

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

LA MULTI ANI! MARLEN

Sa fii sanatoasa si sa ai viata plina de bucurii.
Andreas sa-ti lumineze viata si sa-ti aduca numai bucurii.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

LA MULTI ANI!,Craciunitza noastra.
Mosu'sa-ti aduca daruri multe,vrute si nevrute.
Sarbatori Fericite alaturi de minunata ta familie!
Cu drag,Teo si July

Cornelia,n-a fost decat un cosmar al Mariutei.
Roxa,nu cred ca ne-ai vazut pe noi.Gabi munceste pana mai tarziu.Ai vazut c-au deschis Zara si-n Bucuresti?Doamne,cate minunatii ii poti lua lui Ghindu'!
Crix,poate te-ajuta cu ceva la cadou.Teo a primit un tobogan de plastic care se si strange,este in delir,si-o masuta cu sertare in care are de toate,carioci,pensule,acuarele.
Tania,Justitiarei tale.

In rest,in mare suntem bine,asteptam Sarbatorile cu-ale ei colinde,vom merge cu mic,cu mare in Ajun sa colindam pe la casele prietenilor,suntem in febra pregatirilor,imi astept socrii si cumnatii la masa in prima zi de Craciun,apoi cine-o mai vrea.
Unde veti petrece Revelionul?Il mai face cineva sus in Domino?
Teo este in continuare nazdravana,ii vorbeste si...fundul,se plimba cu autobuzul,se suie cu maica-mea de la gara,merg pana la capat si-napoi.Sper sa nu i se nazare s-o suie pe maica-mea si-n tren...

Facem tot posibilul sa venim si noi la intalneala de pe 28.

Tuturor fetelor,cu puiuti sau fara puiuti:Sa vina mai repede Sarbatorile!,asa cum vi le doriti.
Va iubesc pe toate!

July si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

July de unde i-ai luat toboganul? ca eu de cand tot imi bat capul sa ii iau, si ma lupt cu toata lumea care imi spune "numai de ala nu aveai in casa!!!"
Noi am terminat azi alte 2 serbari, la grupa pregatitoare unde a iesit minunat, au recitat perfect, si la cantece nu s-a incurcat nici unul!!! Au fost extraordinari, nu ma asteptam nici aici sa iasa la perfectie! Mi-a parut doar rau ca nu am spus mai multe cantece si poezii! Am avut cu ei 2 poezii, fiecare a spus numele si varsta in engleza, 4 cantece, si un salut catre mos craciun!
La grupa mijlocie (care sunt e fapt o mixtura intre grupa mica si mijlocie) a mers mai anevoios, desi cu ei aveam mai putin, dar fiindca educatoarele au pus engleza la fooooooooarte sfarsit (adica dupa ce impartise mosu darurile) nu mai avea nici unul chef de engleza, erau epuizati pentru ca educatoarele au exagerat si serbarea lor a durat mai mult de o ora, in care au cantat si dansat (unii si plans) si am mai redus din program, am avut 2 cantecele si o poezie scurta!
Faza penibila a fost cu cadourile, caci aveau si o ciudatenie pentru mine, si eu (poate ca nu ar fi trebuit) am refuzat...eu lucrez cu ei din dragoste nu pentru plicuri...s-au cam strambat educatoarele...da...nu as vrea sa ma cobor la chestii din astea...
Voi care sunteti mai in masura...asa se face pe aici? vii cu sacosica pt domana educatoare sau profesoara??? Eu m-as simti penibil sa iau ceva de la parinti mai mult decat cuvenitul salariu...
noapte buna

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Multumesc pentru urari!

Azi tati si-a luat liber si ne-am plimbat toata ziua. Am cumparat cadouri, am fost in vizite; m-am simtit foarte bine impreuna cu cei doi baieti ai mei.
Andreas e o minunatie de copil. Zambeste cand vorbesc cu el, gangureste, da din manute... Noaptea doarme 4-5 ore, se trezeste sa pape si adorme la loc inca cel putin 2 ore, papa 10-15 minute si mai doarme inca 2 ore.

Pupici dulci tuturor fetelor,

Marlen si Andreas

Mergi la inceput