Mamici de Constanta (22)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
multumim Sanzi, ne gindim si la buletin acum! heheh imi dau seama ce distractie a fost la shopping!!!
am pus citeva poze la repezeala....urmeaza si altele cind mai respir un pic! http://community.webshots.com/user/rocksy25
CRIXIA spune:
L-am vazut pe grasu' crestinul! Frumos si bucalat baiatul vostru!
Cea mai tare poza-i aia cu bunicile, are o fata mirata!
Felicitari pentru eveniment!
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
sinzi_ana spune:
Roxa dar tu il tinei in brate in biserica?
Bai ce ochii albastrii aveti!!! ne dati pe spate, pacat ca nu avem o fetita!!!
Sinzi si David
Noi toti - poze
liviujuristul spune:
Mamicilor,fiind in prag de sarbatori va rog sa imi da-ti voie sa va transmit cele mai sincere urari de sanatate,fericire,iar noul An sa va aduca numai inpliniri.
La Multi Ani !
Sarbatori Fericite ! Sa va traiasca copii.
liris spune:
Liviu, multumim cu toatele mamici si ne-mamici!
Roxana ai un copil, parca-i de reclama!! sa-ti traiasca!
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
dadi_t spune:
Buna ziua, iubitele!
Intru cu mare greutate(nu pot sa ma uit la ecran) pt. ca tin neaparat sa o felicit pe Marlen: LA MULTI ANI! Sa fi sanatoasa si iubita si baietii tai sa-ti aduca numai bucurii!
Roxi: SA-TI TRAIASCA SCUMPICELUL, SA CREASCA MARE, SANATOS SI NOROCOS SI IN VIATA ! SFANTUL BOTEZ SA-I INSOTEASCA TOATA VIATA ACTIUNILE SI GANDURILE!
GEANI, SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOATA FAMILIA TA! UN AN NOU FERICIT SI IMBELSUGAT!
Eu am fost o zi fara net si de 3 zile sunt racita cobza. O amigdalita, care s-a complicat si cu o rino-sinuzita! Nu pot sa iau decat paracetamol si tot ce gasesc naturist: oscillococcinum in continuare, picaturi de propolis si am inceput un tratament homeopat cu muguri de maces si coacaz negru. Ma omoara mucozitatile, nu pot sa respir si stranut continuu. Rezist ostaseste fara antibiotice..
Va pupic si mai vorbim dupa ce imi trece, ca am si o fotofobie accentuata de raceala!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze Noiembrie!
gen68 spune:
roxa, sa-ti traiasca crestinul!
brava, mai sinzi, sa-mi fi tu doamna de engleza si sa nu spui nimic. te tot auzeam de sergiu (bunicii lui sunt vecini cu mama, la doi ani jumate spunea trei etzi cucuietzi..., maica-sa e profa la nush ce liceu, dar imi spuneam ca nu se poate sa fie el, aveam impresia ca predai la o gradi aproape de zona unde locuiesti , adica prin tomis-uri). sa-mi dai temele pentru vacanta, sper din tot sufletul sa nu fie afon la limbi straine, eu cand eram in generala eram eleva preferata a profei de engleza (madam strahilevici). chestia e ca cc cu mine nu vrea sa invete, abia a repetat poeziile pentru serbare cu amenintari ca nu-i cumpar masinute.
david al tau e un dulce, are niste manute sa i le mananci nu alta.
tania, insanatosire grabnica.
merry x-mas
gen, mamica doar de marius
roxanaz spune:
buna dimineatz adragelor si multumim de urari!
Da, am tinut eu ceva timp grasul in brate ca mi l-a pasat nasi-sa ca era agitat si pe deasupra o dureau mainile.
aoleu fetelor ce vreme....de somn!!! casc si eu ca un pitik, cel putin Patrick a adormit acusi.
va pupam si va dorim o saptamina excelenta!
Cornelia spune:
Buna dimineata ! ce vreti m-am miscat mai greu
Marlen, cu mare intarziere, iti urez si eu "La multi ani" si multa, multa fericire langa cei dragi!
Tania, sa te faci bine! Multa sanatate!
Va multumesc ca m-ati linistit cu sperietura Mariei. Intre timp am aflat si cauza: s-a speriat de umbra ei. Problema e ca este in continuare ingrozita seara la culcare. Ea care adormea singura si fara probleme, nu mai vrea in patut. Ma strange tare in brate si nu se uita in directia umbrei. I-am aratat si umbra noastra, s-a jucat tati cu ea si i-a facut diverse figuri pe perete, dar degeaba. Acum mai si zice "uba" si se agata cu disperare de noi. Trebuie sa o scoatem cumva la capat. In curand (cred ca de maine) o sa ii schimbam si camera, ca ne mutam si o sa fie si mai dificil.
Intre timp la mine la servicu a venit Mosu'. Maria s-a simtit f. bine, doar ca nu a vrut sa se apropie prea mult de el. Nici mosu' nu a fortat-o , asa ca, in final, a fost bine. S-a apropiat doar ca sa isi ia cadoul .
Va pup
Cornelia (19 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)