Mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gen, al tau copil e incapatanat...asta mi-am dat seama si io...si nu prea atent, desi prinde din zbor (da' las ca acum ca stiu cine este sa vezi ce il frec io cu engleza!!!! sa aiba pe cine boscorodi acasa!!!) Sergiu de care tot zic io e un copil de la alta mijlocie, stii ca sunt 2 clase de mijlocie in gradinita...maica-sa e profa de istorie...tu tot de el vorbesti?
Roxa, te dor mainile si nu mai scrii nimic??? Hihihi...nu prea i-a placut lu Grasu sa il bage in apa aia rece de la biserica, nu?
Cornelia, si David cand se sperie de ceva, sta agatat de noi ca o maimuta si nu ne da drumul deloc. Cred ca cea mai buna solutie este sa dormi tu cu ea mancar la inceput in camera ei...daca o muti de acolo nu stiu daca vei rezolva ceva, ca astia mici nu uita nimic...David e fenomen ce isi aduce aminte!!!! Isi stie toate jucariile (si are o camera plinaaaaaaaaaa) si daca lipseste ceva cand face inventaru (arunc saptamanal cate o sacosa din ele) face un scandal enorm!!!

La noi vine Mosu in fiecare zi, ieri i-a adus un ursulet tare misto, pe care il vizasem eu de mult, dar nu stiam daca va merita banii. Dar merita fiecare leutz...e foarte incantat de el si a invatat foarte multe de la el deja...uite asta e: http://community.webshots.com/photo/228074694/234232456HiCgez
I-am mai luat cateva chestii "educative", dar nu prea l-au impresionat, dar ursu asta e cald si dulce si prietenos...hihi...
Sunt in faza de facut bagaje, azi am avut ultima serbare, unde copiii au avut o serbare foarte reusita cu multe colinde, dar educatoare a insistat prea mult pe tema religioasa si nimic asa mai distractiv...
Noroc cu engleza mea!!! hihihi
Dar au fost buni...si faza cea mai tare, mos Craciun, un mos veritabil cu o barba veritabila si cu o limbarnita...poate il tratasera cu prea mult vin, ca se baga in seama...le-a cam busit serbarea invatatoarelor, iar parintii radeau de nu mai puteau...
Miercuri plecam...
o seara buna

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sanziana, am vazul ursul! E frumusel! Vreau sa spui mai multe despre urs! De unde l-ai luat, pret, ce-s cu cifrele si literele de pe el, scot sunete? Hai, te rog!

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Cristina, e de la Vtech, costa 1.5mil e luat din Metro (la sergros l-am vazut cu 1.8 mil) are tot alfabetul (e fonetic si zici ca e in lb romana) numerele, 48 de cantecele, formele si cateva culori, face comparatii (mare, mic, mijlociu) si are la fiecare litera cate un cuvant, are fraze de genu I'm Alfie (asa il cheama) Hug me, si alte chestii prietenoase, are o inimioara electronica, care reprezinta cifra pe care apesi, sau numarul sau obiectul...si are joculete (apasa litera "b", cu ce incepe cuvantul "sun"...etc)
E din plus, e destul de mare, si e fooooate prietenos!!!
David e incantat la maxim, il pupa toata ziua, ii spune "fi" (alfie), deja se uita atent la cifre si la formele geometrice (desi el le stie)...scrie pe el de la 2-5 ani...
Mi se pare un cadou bun pt un copil.
MAi ales ca noi i-am luat tren, autobuz, carticele, geaca, haine, dulciuri, o masina cu telecomanda si nimic ceva de la care sa invete propriu-zis cand ai chef sa trimiti copilul la el in camera ca e prea enervant!!!!

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

buna mamicilor,mai primiti o mamica cu doi copilasi printre voi?
am mai avut o incercare sa va scriu dar scrisesem aiurea, si noroc ca m-a "gasitTania pierduta prin alte parti,ca altfel asteptam mult si bine sa pot comunica cu voi.asa. eu am doi baietei,unul de 4 ani si jumate si unul de 6 luni,aa ca va dati seama ce usor imi e sa ma descurc cu amandoi, mai ales ca sunt mai mult singura.
asta e si un motiv pt care intru greu pe aici, dar poate reusesc sa va urmaresc mai bine de acum,daca tot imi creste bebitzul.
cel mic e o duleata de copil, care e foarte atent la orice,ii palce sa comenteze ,rade mereu,imi vine sa il mananc cateodata,de parca nu am mai vazut copil asa dulce, dar se pare ca am uitat cum a fost cu primul,cu Eric.
Cel mic se numeste Norris,e un nume ales de mine, pt ca asa mi s-a pus mie pata cand am fost gravida.
am vazut ca mai discutati de gradinite,poate imi spuneti si voi pe unde aveti copiii,daca sunteti multumite sa nu.
sper,cu timpul sa ma imprietenesc cu voi, de fapt sa intru in gasca voastra.
nu stiu cum sa va trimit poze cu baietii mei,dar cand o sa am timp mai mult o sa vad cum fac...
va pup si mai vorbim
cristina, mamma lui norris
tania, m-am uitat pe poze,sunt super..uite,ca deja scriu cu norris in brate...

Mergi la inceput

Bine ai venit Cristina, sa iti traiasca baietii! Chiar te rog sa pui poze!
Tania, si io sunt cu jumate ede gat intepenit, si ma tin batzoasa fara antibiotice. Mi s-a umflat ceva in partea stanga si ma ustura de mor la inghitit si uneroi si cand vorbesc!
Am luat doar un nurofen intr-o seara cand eram lihnita de foame, nu pot sa inghit nimic, si am halit apoi cat pentru 1 saptamana!
De la un timp, mananc foooooooarte sanatos si foooooarte mult...mi-e foame mai mereu! Am pus un kil si nu prea ma incanta asta!
Hai ca ma simt ca si cum as vb singura pe aici...sotzu si copilu dorm cot la cot si io misun prin casa ca un bondar obosit si ma lipesc de lumina monitorului!

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello! bau! Eu si baba-lau la ora asta...
Azi am tras la greu cu ccc curatenia si nu am reusit decat bucataria s-o pun la punct! Maine pun si perdelele si ma culc in bucatarie ....miroase asa frumos... bani sa ai cu atatea produse de curatat. Bibi mititica toata ziua a stat mai mult in patut, abia spre seara cand a venit tati a avut program artistic!
Multumesc fetele pt. urari. Sunt inca infundata rau, insa durerea de gat s-a rezolvat.
Cristina,inca o data: Bine ai venit in randurile noastre! saru' mana pt. aprecieri! Sunt curioasa de cum arata scumpiceii tai, dar oricum sper sa ne intalnim cat de curand!
Sanzi, sanatate multa si tie.Eu am rezolvat usturimile din gat cu 20 pic. de propolis /3ori pe zi si vit.C plus sucuri de lamaie si potocale la greu. Se pare ca sunt la moda afectiunile buco-faringiene in perioada asta! E f. cald in casa si afara...brrrrr...
Misto tare ursuletul, dar cam piperat pretul la bugetul nostru de...bugetari..Apropos, in Anglia ai tot 2 ani concediu pt. ingrijirea copilului? Si dupa ce vei face?? te intorci la serviciu, sau ramai in tara? Mi-e putin neclara situatia ta... de curiozitate nu din cauza de ...KGB
Cornelia, cum te simti? Mariuta pune manuta pe burtica ta? ce spune?
July, mi-era tare dor de voi! Ce scumpa trebuie sa fie Tio cand poceste cuvintele....multi de tot vorbaretzei! Tu esti bine??? Spune-ai de ceva probleme. S-au rezolvat???
Tatiana, nu ne mai spui nica?? Ce mai face Bia??
Va pupic ca parca-parca ma ia somnul!O noapte linistita!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

'mneatza.
sinzi, vorbim de acelasi sergiu.
si, sinzi, pls pls, plsssss trimite-mi si mie pe yahoo poza cu fiimiu cu cadoul, taman atunci mi s-a terminat filmu'. sar'mana.

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Sanzi, e f. misto ursul, faina idee ai avut ! Noi avem 3 fini (o fetita de 5 ani, un baietel de 4 si unul de 2 ani) si la toti tre' sa le luam cadouri de Craciun, asa ca pe mine ma ajuta orice sugestie de cadou mai deosebit.
Ce stii, a nins pe la Paltinis ?

Sunt cam suparata ca mi s-a stricat cititorul de card de la ap. foto si nu mai pot descarca pozele in calculator. Nici nu stiu cat naiba costa unul nou. Si am facut asa multe poze noi... As fi vrut sa va arat si eu cartita-gradinar dupa care am alergat ca Schwartzenegger in "Goana dupa cadou".

Norris, bun venit alaturi de noi ! Fi-miu are 4 ani si 10 luni, deci e de varsta apropiata cu Eric al tau. Si Gentziana (gen68) are un pusti tot de 4 ani juma', nazdravanul Marius pe care-l invata Sanzi engleza la gradi.
Al meu e la grupa mare la gradinitza libaneza din Tomis IV. Noi suntem in al doilea an de mers la gradi asta si sunt f. multumita.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Buna dimineata , dragutelor!!!

Iar v-am abandonat o vreme ,sper ca nu v-ati suparat pe mine . Am trait o perioada destul de agitata ,cu drumuri multe iar cand ajungeam acasa ,copil si nani la mami.

Intre timp,primul lucru care mi s-a intamplat a fost ca am intarcat-o pe Andra pentru ca facusem o mastita la unuldin sani .Asa ca am trecut rapid pe antibiotice si am plecat la mama la Tulcea . La momentul la care am plecat ma gandeam ca e mai bine pentru Andra ,ca daca nu adoarme pentru ca nu ii dau san sa o culce mama. Nu a fost cazul,aadormitcopilul meu instantaneu si fara san.In schimb eu a doua zi am zis ca mor de la bromocriptina pe care mi-a dat-o pentru oprirea lactatiei . Mi-aexplicat soacra-mea a doua zi caactioneaza direct asupra diencefalului si de aceea te simti de parca te-a calcat trenul.Nu puteam sa ma dau jos din pat ,se invartea casa cu minr,asa ca deciziade a ma duce la mama a fost binevenita pentru ca a doua zi nu am putut face nimic .

In orice caz m-am simtit tare nasol ca am intarcat-o ,parcao abandonasem,dar cand ma uit la ea ca nu are nimic ,ba mai bea si laptic din canuta ....imi trece.

Apropo ,cam catlapte ar trebui ea sa bea la varsta asta ,un an si o luna ,aveti idee? Si cum ati reusit sa ii faceti sa doarma singur in patul . Andra adoarme in cinci minute dar tot in pozitia de sin .

Sambata avem si noi motul, tot la Tulcea pentru ca acolo ne sunt majoritatea prietenilor si suntem in pregatiri pentru ca suntem familie mare si nimic nu poate fi simplu . Si pentru ca il facem de craciun am largit un pic lista in asa fel incat fiecare invitat sa fie in familie .

Asa ca maine plec la Tulcea iar !!!Dar va pot citi si scrie si de acolo daca o sa ma lase sefa ( Andra ).

Roxana felicitari pentru crestin ,sa creasca mare si voinic .

Va pup pe toate si va urez oricum de pe acum sarbatori fericite ,un an nou fericit si plin de bucurii alaturi de bebei sau cu bebei din burtica.Si cel mai important : SA FITI MAMICI SANATOASE SI SA AVETI BEBEII SANATOSI !!!

Va las acum ca s-a trezit si ma cheama la datorie!!

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

neata fetelor,
tocmai l-am culcat pe norris asa ca am timp sa mai intru pe net si apoi sa pot sa imi beau si eu cafeaua.
am vrut sa vad cum pot sa pun si eu poze cu puii mei dar mi-am prins urechile asa ca daca imi spuneti voi, ar fi cel mai bine,ca si eu sunt o figura, daca nu imi iese ceva ma enervez si plec:))
dar poate reusim impreuna
eric, baiatul meu cel mare este la gradinita 'la nouvelle generations".si sunt multumita de el.
el a vorbit greu, abia anul asta si-a dat drumul la vorba mai bine,inca mai poceste dar bine ca incepe si el sa priceapa cum e cu acordurile gramaticale,...cu alte cuvinte ,e bine!
am fost la lectii deschise la ei la gradinita si am fost placut surprinsa cum mutulica al meu de acasa, stia foarte frumos sa spuna in engleza tot e ii arata profa...efectiv atunci a fost momentul cand am fost si eu mai linistita cu privire la eric, care ,acasa ,nu vrea sa spuna mai nimic.

doar ce ghicesc eu ca ar vrea el sa cante,sa spuna,si incerc apoi sa repet cu el...
am vrut si eu sa il dau la libaneza anul trecut,dar erau asa de putini copii anul trecut,ca abia se deschidea parca,incat m-am dus in alta parte.
mai am o prietena care are copilul acolo si e multumita.
hai ca va pup, ma duc sa fac o cafea ca,uite, e trecut de ora 9 si eu inca nu am baut cafeaua..de fapt asta se intampla zilnic.
pupici la toate fetele
cristina

Mergi la inceput