Mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gen mai sunt catva poze cu fi-tu la serbare pe acolo, si mai am una in comp cu fi-tu care nu e asa clara, o postez mai incolo si pe aceea.
Laura la gradinita libaneza se preda si in romana sau numai in engleza? Gradinta de care vorbesti e cea care are o incapere biserica??
Tania, io nu mai sunt in concediu, am avut 6 luni platit full, apoi inca 6 luni cu minimu, si mi-am mai scos io cateva luni cu un "concediu medical" (ca la noi in tara se poate sa fii bine mersi de fapt bolnav rupt) si acum ca sa mai lungesc un pic fac niste cursuri de specializare (in plus fata de cele care se fac regulat) si asa imi mai pastrez postu inca 6 luni...am tras asa mult de timp pentru ca nu pot sa plec singura fara Radu si am asteptat sa termine voiaju asta si sa plecam cu toti...si culmea! azi l-au sunat astia de la firma ca i-au pregatit urmatoru contract si ca dupa asta poa sa isi dea examenu de of II...si acum a ramas pe ganduri....zice ca macar sa dea gradul asta ca devine mai "valoros"...
Raluca, David la 1,1 an bea cam 400 ml de lapte praf pe zi, nu stiu daca asta e cantitatea ideala, prietenii lui pe la varsta aceea lingeau 600-700ml de lapte "La dorna" pe zi. Cred ca asta e cantitatea ideala de lapte pt un copil de 1-2 ani!
Eu mi-am trimis baietii la bunica sa manance acolo si sa ma lase sa ma chinui singura cu bagajele...
Doamne, nu stiu ce sa fac, nu reusesc sa le fac sa incapa in 2 rucsace si un geamanatan...ca doar nu plec cine stie unde!!! Da' numai pampersii imi ocupa juma de bagaj, si toalele lu fi-miu si jucariile (ca nu am cum sa le las acasa, ca David le viseaza si se trezeste din somn ca le vrea si daca nu ii le pasez in 10-15 min urla toata noaptea!)Plus cadourile pentru fini, gustarile pentru DAvid, laptele praf, biberoane, cani, cizmulitze, ghete, adidasi, sandale pentru in hotel, eu car cu mine si lengeria pt patului lui david...sunt prea maniaca???
Nu mai stiu ce sa mai scot si cum sa le mai inghesui...si io cu Radu avem 3 lulele 3 surcele!!! Nici nu imi incap...ufufufuf..asa ca stau pe net ca e mai relaxant...
revin

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna dimineata dragelor si dragilor,

-v-am povestit ieri mai multe dar mi s-a intrerupt curentul si mi s-a ars si ups-ul ...

Bun venit celor mai noi fete (Norris sa stii ca si pe mine "m-a pescuit" tot Tania).

Tania multa sanatate. Las' ca treci tu si peste asta!

Roxana e super piticul tau!

Tibi a luat vacanta mai repede pentru ca... a facut varsat de vant asa ca nu mai plecam la munte. Saracutul de el e tot o bubitza. Vineri dimineata i-au aparut primele 2 bubitze si am crezut ca e ceva de la mancare, am mers seara la serbare la scoala si cand am venit acasa incepusera sa apara mai multe. Dar se face el bine! Deja azi-noapte a dormit mai bine iar de dimineata am vazut ca i s-a mai estompat eruptia.

Va pup,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

hi, hi, diana, pe voi v-a pocnit de craciun. noi de doua pasti incoace, numai in boala copilariei o tinem. anu'trecut a facut pojarel, anu'asta de pasti a facut varsatu'. da-i cu alcool mentolat. la noi a mers mai bine decat cu alte creme.
sinzi, mama, am facut si eu poze dar taman ultima nu a iesit. multam fain. daca mai vreau, stiu unde sa te gasesc.

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Gen, uite aici si a doua poza cu Marius si cadou de la mosu:
http://community.webshots.com/album/228074694yAtgyx/2

de fapt asta e
http://community.webshots.com/photo/228074694/235099848isBFtv

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Da, Sanzi , e gradi aia lipita de biserica. Nu e o incapere, e zid intre gradi si biserica, de fapt si spatiul acela a fost cumparat de dl. Nassar (patronul gradinitei) dar el a acceptat ca deocamdata sa mai functioneze acolo biserica. Le-a dat Mazare celor de la Episcopie spatiul acele viran de langa gradinitza si vor ridica acolo o biserica dar deocamdata cica nu-s fonduri suficiente ca sa inceapa lucrarile. In locul unde e acum biserica directoarea gradinitei mi-a spus ca vor sa faca o sala de proiectie filme, un fel de mini-cinema pt. copii. Dar o sa mai curga multa apa pe garla pana o sa se mute biserica de acolo.
Gradi libaneza e cu predare numai in engleza dar au si o ora pe zi de araba.
Am vazut pozele cu "fulguletzii" de nea de la serbarea "copiilor tai", sunt asa de scumpi...!

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragutzelor.
scuze, nu v-am abandonat, dar azi nu am avut net pina acusi. si am alergat dupa restul de cadouri.
Sanzi, apa nu a fost rece ca am adus noi apa fierbinte (....no comment) a fost in schimb extrem de enervat ca nu ii dadeam nimeni de mincare si nu era la el in patut la nani. si le-a aratat el ce plamini are....facea ca lion king.
Cristina, bine ai venit printre noi! ce bine ca ne inmultim! ce nume interesant, Norris...bravo, idei misto la gravide! eu am un baietel de aproape 5 luni. poze poti pune cel mai usor daca iti faci un cont pe www.webshots.com. upload-ul merge repede si poti incarca mai multe poze deodata. succes!
Tania, ce mai face bibitza bibilitza?
Cornelia, s-a linistit Mariutza? multi pupici! tu cum te simti?
noi ieri am mincat mango....grasu a lins tot, era foarte incintat (ieri i-am facut suc in amestec cu mar si azi a mincat piure). maine ii dau si papaya...il fac exotic!
de saptamina viitoare am sa ii dau si carnitza.
Narcisa voi ce mai faceti dragutzo?
Laura, ce aparat ai? poate te pot ajuta. pupici la Valdu si la cartita si la mama schwarzenegger!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Laura exista cititoare de carduri pe USB (7/8 sau 9 in 1) pentru diferite carduri(SD, MMC, CF etc) cu preturi incepand de la aprox. 600.000 lei.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salutare fetelor,
Marlen, , sa fii fericita si iubita alaturi de cei dragi tie, si de la noi cu intirziere.
Roxana, sa va traiasca crestinul! Am vazut pozele de la botez, tare dragalas e Patrick, un scump si jumatate.
Sa stii, ca am facut reteta de la tine, musaca, a iesit super, a mincat inclusiv Vivien, de Patrick nu mai zic, pentru reteta.
Tania, multa sanatate iti doresc, si ai grija de tine!
Bun venit, le urez fetelor noi!

Noi va uram de pe acum un craciun fericit si multe clipe fericite alaturi de cei dragi voua de sarbatori!

Eu sint intr-o criza de timp, ceva de nedescris! Nu stiu daca mai apuc sa deschid calculatorul pina de craciun, de scris ce sa mai zic. Ne-am revenit dupa raceala si ma straduiesc si eu sa fac curatenie asa cum pot, spalat perdele, curatenie generala etc, dupa ce sapt. trecuta am facut prajiturele de craciun cit cuprinde.
Patrick, vrea numai la plimbare in masinute in oras, ce-o sa se mai uite cind or disparea sapt. viitoare, nici nu vreau sa ma gindesc!
Vivien, se tine bine pe picioare, nu vrea sa mearga singurica, ii e frica, dar in rest se ridica si e bat, trebuie sa stau mai tot timpul dupa ea, in tarc nu prea mai vrea sa stea singurica, de-a busilea prinde o viteza, mama mama, spune mama si tata e tare smecheruta, de ieri ma tine de git si imi da pup.
Sinzi, de unde ai i-ai luat ursuletul lui David, cit a costat si cam ce poate, in care limba? Noi avem unul trimis de mama luna trecuta care cinta si merge in cerc, cumparat din Constanta, Patrick e inebunit dupa el, danseaza si bate din palme si Vivien in urma lui de-a busilea.
Cam atit de la noi, ma duc s-o recuperez pe Vivien de pe hol, ca a disparut din vizorul meu....

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

sinzi, mama, saru'mana. mi le-am "tras" pe toate.

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Uite Narcisa am povestit aici despre urs

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Cristina, e de la Vtech, costa 1.5mil e luat din Metro (la sergros l-am vazut cu 1.8 mil) are tot alfabetul (e fonetic si zici ca e in lb romana) numerele, 48 de cantecele, formele si cateva culori, face comparatii (mare, mic, mijlociu) si are la fiecare litera cate un cuvant, are fraze de genu I'm Alfie (asa il cheama) Hug me, si alte chestii prietenoase, are o inimioara electronica, care reprezinta cifra pe care apesi, sau numarul sau obiectul...si are joculete (apasa litera "b", cu ce incepe cuvantul "sun"...etc)
E din plus, e destul de mare, si e fooooate prietenos!!!
David e incantat la maxim, il pupa toata ziua, ii spune "fi" (alfie), deja se uita atent la cifre si la formele geometrice (desi el le stie)...scrie pe el de la 2-5 ani...
Mi se pare un cadou bun pt un copil.
MAi ales ca noi i-am luat tren, autobuz, carticele, geaca, haine, dulciuri, o masina cu telecomanda si nimic ceva de la care sa invete propriu-zis cand ai chef sa trimiti copilul la el in camera ca e prea enervant!!!!

Sinzi si David
Noi toti - poze

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput