Mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Laura, daca e aproape de Paltinis poate ne vedem pe 29 sau 30 (apoi noi plecam la Botosani!) la o partida de ski si un ceai cu rom cald!

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Diana ii poti cumpara baiatului un casetofon mic la care poate asculta muzica, poate face karaoke si se poate inregistra. Am vazut la Metro special pt copii, cu un design super, la 325 000. Sau tot la metro un telescop. Idei ar mai fi dar e important si de ce suma dispui. Eu i-am comandat baiatului meu pe internet o carte personalizata in care el este personajul principal si sunt foarte incantata de ea.Daca vreti amanunte va ajut cu adresa respectiva.

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by laura111

Daca e sa ne vedem eu as opta pt. ziua de 28, dar mai vorbim...

si mie mi se pare o data buna.

fetelor , eu cind am mai fost acasa , de la reteaua prin dial-up a maicamii nu am reusit sa intru macar pe forum. asa ca uite va dau adresa mea de e-mail, si daca vedeti ca nu dau din urechi sa spun nimic , si daca nu va e prea greu uneia dintre voi ...e mailu meu este m_simona27@hotmail.com .

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

fetelor,eu stau in bucuresti dar am prieteni in constanta.cineva mi-a facut rost de o sticla de wiskey Jack Daniel's mai ieftina (600.000)pe care vreau sa o fac cadou,dar mi-am dat seama ca nu am cum sa mai ajung in constanta anul asta ca sa o iau. vrea vreuna dintre voi sa cumpere sticla? Eu o sa cumpar una de aici care din pacate este 1.300.000 in Cora.

daca nu sunteti interesate nu stiti o metoda sa o transport in bucuresti,cu posta nu merge pentru ca nu vor sticle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Sanzi, noi pe 29 de abia ajungem la Raul Sadului, asa ca mi sa pare mai probabil sa ne vedem pe partie pe 30. Barbate-miu cand e in concediu nu se urneste nicaieri pana la ora 2 ziua asa ca noi vom skia in nocturna. Poate iti dau un tel. pe 30 dupa-amiaza daca vom fi in Paltinis.

Carola, sticla, ambalata sa nu se vada ce e in pachet , o pot pune prietenii tai din c-ta la conductorul unui tren care merge spre Buc. (contra unei mici sume de bani). La Buc. te duci tu in gara si-ti preiei pachetul. E ceva uzual, conductorii sunt obisnuiti sa faca astfel de comisioane.

Noi maine avem serbarea de Mos Craciun la gradi si Vlad a invatat o gramada de cantecele si poezioare in engleza ca sa i le spuna mosului ca altfel i-am zis ca nu primeste cadou. Dar azi dimineata m-a intrebat : Mama, dar mosul intelege engleza ? La care eu i-am zis ca mosul stie toate limbile Pamantului ca el le duce cadouri tuturor copiilor de pe planeta si trebuie sa inteleaga scrisorile tuturor copiilor pe care le primeste la el in Laponia. I-a scris si el mosului o scrisoare cu litere mari , de tipar, tremurande, care suna cam asa : Draga Mos Craciun, te rog sa-mi aduci o cartita de jucarie . Cu drag, Vlad. Auziti voi ce-si doreste el... cartita. E curios sa vada cum arata o cartita ca n-a vazut niciodata si ii plac tare mult animalele. Cred ca e fascinat de faptul ca cartita sta sub pamant si sapa galerii subterane. Va dati seama de misiune grea are Mosul anul asta !!!
Adi mi-a facut cadou de Mos , in avans, un costum de ski care imi place f. mult, e bestial ! E alb cu bleu (f. pretentios la culori) si e format din geaca si pantaloni de ski. Sper sa prindem si zapada pe la munte ca sa am unde sa-l utilizez.

Fetili, ce ziceti voi de o mobilizare generala pe 28, marti, sus la et. 3 in Tomis la locul de joaca ? Copii se pot agita acolo in miscare browniana iar noi putem sta la KFC la o vorba si-un suc.
Eu as propune ora 17.30-18.00 ca-s la serviciu dimineata. EEEEE , ce ziceti, vreti ?

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza fete dragutze!
mama Laura m-a dat pe sapte Vlad cu cartita de jucarie...am ris cu lacrimi!!!! fenomenal!!!! auzi la el, cartita de jucarie....ii citeam lui barbata-m iu si el zice "nu vrea si un ornitorinc"? super, acusi trebuie sa te pui pe cautat!!!
eu zic ca e ok data de 28....mai respiram si noi intre 2 sarmale. dar cred a o sa fie omor de aglomerat la tomis....o sa facem rezervari!
Simona, ramine sa comunicam si pe mail dar si pe telefon...ca e mai usor asa.
Crix, cum ami e situatia cu suzi si Alexia? ai dezobisnuit-o de tot?
Cornelia, sunteti bine toti 4? pupicei!
Sanzi si Laura mai terminati cu muntele si ski-ul..ca va musc! mi-e un dor de calatoreli de imi vine sa imi iau copilul in buzunar si sacii in spinare si sa plec!
Tania, cum mai e cu amenintatul ca ne navaliti? tot in stadiul de amenintari ai ramas?
July, tu nu mai zici nimik? hai, ca ne e dor de tine. ce face Teo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna dimineata, fetelor!
Sa aveti o zi buna si mult spor la treaba!
Ma intorc la treburi!
Multi pupici!

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Oana, scuza-ma ca nu am avut timp de messenger, dar imi prinsesem urechile in probleme.

Eu azi iar am o zi proasta. Parca nimic nu imi merge bine.

O sa va scriu si voua ce am patit ieri cu Maria. Copiez de la bb-i de iunie-iulie. As vrea sa stiu si parerea voastra.

Aseara am tras cea mai mare sperietura cu Maria. Am lasat-o la 9.30 la culcare. Am auzit-o la un mom. dat plangand si strigandu-ma, dar s-a linistit. Ea, de obicei, nu plange la culcare sau se linisteste repede. La 10.30 am auzit-o plangand tare-tare (mergea televizorul si nu am auzit-o la timp). Doru s-a panicat cand a auzit-o si a fugit pe scari la ea. Eu veneam in urma. Doru a gasit-o urland, desfigurata, cu fata impietrita. Era uda toata de plans si nu mai vroia pe nimeni. O striga pe buni, dar la modul automat. S-a linistit putin si a inceput s aplanga normal, dar nu ne-a vrut pe noi, vroia la buni. Abia am linistit-o, dar la 5 minute isi aducea aminte si o striga pe buni, plangand. Pe mine ma impingea. Ce m-a speriat mai tare a fost altceva. ne uitam pe o carte care ii place (Degetica). Ea ne arata diverse personaje si le imita (ridica mana, dadea din aripi etc.). La un mom. dat cand ne arata cum tine man aridicata cartita, i s-a incordat fata, a strans tare din dinti, se scremea pur si simplu, se inrosise si dadea scurt din mana (ca un tremurat, de incordare). Ne-am speriat f. tare. Suntem noi nebuni sau si asa se poate manifesta o criza de epilepsie? A durat cred jumatate de minut. Exagerez eu, poate era inca sub influenta plansului dinainte si s-a descarcat asa? Se prostea? Imi vine sa plang. Nu am vazut-o niciodata asa. . Niciodata nu am lasat-o sa planga asa de mult, dar nici nu alergam repede la ea cand o auzeam, doar ca ea nu prea plange de obicei. A adormit f. tarziu, pe la 1. Nu a vrut la ea in pat si abia am convins-o sa puna capul jos la noi in pat.

Poate daca nu eram eu in situatia asta si citeam povestea asta as fi zis, copiii mai plang, nu e nimic. Vi s-a intamplat asa ceva?

Va pupam
Cornelia (19 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Cornelia, linisteste-te!! Criza de epilepsie nu se manifesta asa, am avut o colega in generala care avea epilepsie. Cam asa era o criza, dadea ochii peste cap, se incorda, avea corpul teapan si cadea pe spate de pe scaun, si intra intr-un fel de miscari necontrolate cu falcile inclestate si o cu o forta extraordinara. Cand isi revenea nu isi aducea aminte nimic despre criza. Eu cred ca a fost doar o criza de plans, poate ca urmare a unui cosmar si apoi s-a speriat de cartita dincarticica. Poate o ascundeti cateva zile...
Si David are momente cand tzipa fara motiv si se incordeaza...cred ca e normal...si la gradinita mai am copiii care se incordeaza asa...
Laura, cred ca noi pe 30 vom pleca din Paltinis, ca pe 30 e ziua finei si trebuie sa fim la Botosani! Desi noi avem platit locul pana pe 2 ian!!! DAca cine stie ce zapada o fi si nu vom putea pleca, ne intalnim la un ski, mai ales acum ca ai salopeta, o sa te recunosc oriunde!!!! (Sper sa nu ma fac de ras, ca nu am mai skiat de ceva timp bun!!!) De abia astept sa il tavalim pe David prin zapada si sa fugim cu saniuta.
ROxa, pai ce te tine??? Baga copilul intr-un rucsac cu scaunel pentru bebelusi voinici si hai!!!! O sa fie mai mult decat incantat!!! Cred ca la intoarcere o sa conduca Voiniku'!!!
Ce mai gatesti ca ieri eram intr-o pana de idei!!!! Am facut si io rapid o mazare cu copane si supa cu taietei...
Ieri am avut serbare cu grupa mica (am pus cateva poze la sf albumului cu 22 de luni)...au fost niste ingerasi dulci...
Doamne ce emotii am avut...dar a iesit foarte bine, toti au cantat superb, si-au spus numele, s-au aplaudat (asta in engleza).
Erau toti niste superbi, in costume albe de fulgi de nea...cea mai mica, Cosmina (2,6 luni), a inceput sa planga cand a venit mosu, s-a speriat si nu a mai vrut sa iasa de sub un scaun!!! Era asa scumpa! Am fost foarte placut impresionata de ei...ce frumosi erau toti!!!
Azi mai am 2 serbari cu 2 grupe, fac poze si pana maine poate am timp sa le pun...va tin la curent!
O zi buna!!

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

A! Laura, ce poezii in engleza spune Vlad la serbare? Ce grupa e el?
Toti copiii spun pe rand cate o poezie?
Eu nu ii pun separat pt ca nu are cine sa ii invete acasa si la gradi timpul e prea scurt sa ii invat pe fiecare in parte...

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput