Mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pe 23 venim acasa , probabil ca deja seara o sa fim la Cta. va dau un semn de la computadoru lu maica-mea.

desi mi-e cam greu sa indraznesc sa cred ca ne vom putea stringe vreun pic in perioada sarbatorilor , cu atitea vizite , mincare si restu'...poate totusi .

nooo, ca 20 de euro e aici la ghiftuiti... la Romania sa fie mai ieftin. ca nu-i lumea bogata ca astia pe aici.

da, suuuc. ia un blender si faci suc bun de portocale, mai bagi si un grepfruit. si daca nu-i place micutei, mi-l dai mie:))))))))

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata.
Fetelor, dati-mi si mie o idee ce sa ii iau lui Paul (2 ani si 5 luni) cadou de Mos Craciun. Orice in afara de mingii, de care are o groaza..

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Oana, nu prea am ideee de cadouri de baietel. Poate o trusa de scule?

Liris, ar fi bine sa reusim sa ne vedem. Si mie imi e dor de fete. Cine stie poate reusim sa ne mobilizam. Vorbesc eu care nu prea ma mai misc din casa .

Crixia, Maria se joaca cu bucataria. Nu e periculoasa. Scria ca e indicata copiilor peste 2 ani. Maria se joaca d ela un an cu ea, bine la inceput trantea totul pe jos. Si acum ii place se zdrangane vasele. A ei e simpla, fara zgomote. Doar masina de spalat se poate invarti "manual" (are un maner). Spala Maria tot ce prinde in ea . Are si ceas si cantar si o groaza de alte accesorii.

Aspirator, vazusem la Metro in oferta, dar daca zici ca nu ai vazut... ma reorientez.

Alocatia sper sa o primim, nu te mia deranja cu intrebatul.

Sanzi, nu am fost cu Maria la medic . M-a speriat putin si o colega, mi-a zis ceva asemanator, ca nu e in regula sa tuseasca, chiar daca nu face febra si sa nu fie ceva la plamani. Acum e mult mai bine (comparativ cu mine) si azi noapte nu a mai tusit. Am fost cam neglijenta cu ea si nu mi-am facut timp sa ajung la medic.

Tania, eu nu am luat nimic. Ma gandeam si eu ca ar merge Oscilococc., dar am preferat sa mananc citrice. Nu stiu daca au avut vreun efect. Parca sunt un pic mai bine, dar a trecut si ceva timp .

Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza voua dragutzelor!
Simona eu zic ca ne mobilizam noi la o intilneala...macar scurta de tot, de cafea! cit cespre brazi, intotdeauna cind apar sunt mai scumpi si apoi preturile scad....cine scrie alarmat despre asta nu a prea cumparat brazi la viatza lui!
Cornelia ia mama ceva nu te mai chinui cu nasucul....ca nu-i bine.
Oana..ceva lego-uri? masini? sunt unele cool la metro, i-am luat noi unui copilas de aceeasi virsta...(nu sunt mici si nu au parti de bafgat in gura....asa ca-s relativ safe).'
fetelor, ce o fi cu Alina? ca nu a mai zis nimik de mult.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Cornelia, te-ai vorbit cu Crix, ca si ea mi-a recomandat exact acelasi lucru: o cutie de scule. :) Noi am facut o conferinta pe msn daca poti te asteptam acolo. Cu Caty, Tania, Laura si Crix. Cine mai vrea? Ne gasiti acolo.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Oana, ideea mea nu e tocmai originala . Am imprumutat-o de la bbi de iunie-iulie 2003, plus ce am mai auzit eu mamicile de baieti de pe aici. Eu cand intru in magazine vad doar volanase, papusele si bucatarii , dar lasa ca o sa ma reorientez.

Roxana, pai ce a fost mai rau a trecut. Lasa, ca scap eu si de neplacerile astea.

Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ciao, dragelor!
Ce faceti? Va ganditi la brazi si la cadouri pentru pitici...asta inseamna ca a intrat in voi febra sarbatorilor. Noi nu avem din astea, noi mergem la toate de-a gata, le pregatesc mama si sora mea. Bine, nu ne batem capul cu brazii si alte cumparaturi pentru masa de sarbatori, dar o facem destul cu cadourile de si ne place!
Pui de om e cuminte, da din picioruse, manute si alte cele...e o minune care creste in mine. Abia maine mergem la consult.
In rest, toate sunt ok.
O zi buna si spor la treburi!
Va
See you!

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

gEGEA , poate ne vedem prin Botosani, ar fi haios!!! Hihihi, noi am mai fost o singura data la nunta finilor...
Oana, eu i-am luat lui David o sina lunga de tren, de plastic, cu tuneluri, poduri, si 2 trenuri, semne de circulatie...e foarte incatat de ea...o sa pun poze mai pe seara, daca te intereseaza...
LEgo am mai vazut prin selgros interesante si un laptop in romana pentru copii de la 2 ani...parea foarte interesant.
In rest eu sunt fan castele cu calareti din plastic, sau un parc auto...
Mie astea mi se par cele mai interesante jucarii...
Fug, ca barbatii mei au treaba la comp...

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da, poate ne mobilizam. dar mai bine nu facem planuri ... sa vina natural. probabil ca exact in cele trei zile de Craciun vom fi super-aglomerate si ghiftuite sa ne mai miscam dorsalele afara din casa. dar poate intre Craciun si Anul Nou.

stiu eu ca brazii mai scad , cind intra "business menii" in panica. dar imi aduc aminte ca acum vreo trei ani am avut brad niste craci, cu greu gasite, ptr ca brazi nu fusesera si care erau, erau nesimtit de scumpi. asa ca mi-a ramas teama.

fetitele o zi buna!!!

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Oana, al meu e innebunit dupa Lego, ca de altfel dupa orice joc unde poate asambla-dezmembra. Anul asta i-a luat barbate-miu un lego mare din care se face o corabie cu pirati. Si un atlas geografic pt copii. Daca lui Paul ii plac povestile poti sa-i iei cartea aia cu 365 de povesti, cate una pt. fiecare zi a anului(una groasa cu poze misto, se gaseste in toate librariile). Ce i-au luat nasii lui Vlad anul trecut si a avut mare succes a fost o trusa formata din bormasina , fierastrau electric, polizor (toate de jucarie, actionate electric cu baterii). Dezavantajul pt. parinti e ca le bazaie in creieri non-stop cu ele si tre sa dai banii pe baterii cand se termina. Lui Vlad i-a placut si tablitza magnetica cu creion pe care putea sa mazgaleasca el in voie.
Imi pare rau dar efectiv azi n-am putut sta pe Yahoo messenger mai mult ca am avut o carca de treaba la birou.

Eu sunt in C-ta pana pe 29, pe urma plec la Raul Sadului, langa Paltinis, la o pensiune sa fac acolo Rev.-ul cu barbate-miu si inca 2 familii de prieteni. Am decretat ca nimeni nu-si ia copii ca se nu stam dupa fundul lor, sa ne putem face de cap ca oamenii mari.

Daca e sa ne vedem eu as opta pt. ziua de 28, dar mai vorbim...

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput