Mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Sanzi, ce mica e lumea asta! Si noi mergem de sarbatori la Botosani, la mama mea! Frumos...Distractie placuta si multa sanatate lui Piratu'!
Eu abia astept sarbatorile, ma simt intotdeauna foarte bine cand vin sarbatorile de iarna, ma linistesc si sunt prilej de reintalnire cu familia si prietenii de suflet.
O zi buna in continuare si multi!

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi Crix de abia astept sa ne gidile si el....sa il smotocesc mai bine!
Sanzi hai ca pitiku zice ca vine si el la serbare sa zica poezia "avuuuu"
Geani, tu ce faci? esti bine? ti-ai ales medicul pina la urma?
Cornelia sa stii ca si tu poti lua oscilococcinum fara probleme...sa nu mai suferi atit de nas! pupici si sanatate!
Diana, si eu zic ca fetele sa nu ii dasi meditatii lui Tibi...mi se par intr-adevar o aberatie meditatiile la virsta asta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia, ce-i aduce Mosul Mariutei?
Te intreb pe tine, ca sa dai idei adecvate varstei! Dar si mamicile cu copilasi mai mari ca Alexia sa spuna ce au vazut in goana dupa cadouri.
Noi am fost in Selgros si am vrut sa-i luam cate ceva, dar nu ne-am putut hotara. Ii trebuie fetei mele ceva galagios si educativ totodata. Int-run final am ajuns si in Metro, iar de aici am luat o masina de spalat( mica, 25-30 cm inaltime), ca-i cam indragostita de masina casei. Chiar aseara ridica piciorul ca sa se poata baga in ea.
Mai vreau idei, ca Mosul mai are loc in sac!

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crixia, si eu ma gandeam la aspiratorul de la metro, ca e una din pasiunile ei. Maria are o bucatarioara completa 9are si masina de spalat) si ii place f. mult sa se joace cu ea (asta nu inseamna ca o tine f. mult ocupata, dar tot e ceva).

Nu prea am idei si nici nu o sa am timp prea mult de umblat prin oras. Deocamdata trebuie sa ii iau ceva pt. mosul de la serv. O sa iti zic ce i-am luat. Pt. mosul de acasa astept sa primesc alocatia restanta .

Va pup,
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hop si eu!
Noi am venit de la primarie, am luat cadourile, care au fost muuuuult mai saracacioase decat anii trecuti. De, nu mai sunt la putere!!
M-as fi lipsit de ele, ca a trebuit sa iau taxiul (dar am negociat direct cu soferul, si merge!) insa Anduta s-a bucurat de parca nu stiu ce le-ar fi dat! Curios, acasa primeste mai bune si mai multe dulciuri si nu le apreciaza...
Diana, suntem si noi in coflict cu invatatoarea, dar nu in privinta invataturii, aici nu am nici o obiectie, ci din cauza indiferentei ei din timpul pauzelor si a lipsei de atitudine cand au loc evenimente neplacute. Anduta a venit cu falca umflata si vanata zilele trecute si nu numai ca n-a luat legatura cu noi parintii, dar i-a imprimat sentimentul de culpabilitate, ca acasa nu vroia sa-mi spuna ce s-a intamplat. Ideea era ca o alta colega a fost implicata intr-o incaierare cu un baiete. Anduta(cu spirit de justitiar) a incercat s-o apere si a luat un picior in falca. Da...picior! Baietelul acesta bate in mod constant copii si nu s-a luat nici o masura pana acum! Am fost la scoala si ne-a zis ca nu are ce sa-i faca. I-am propus cateva metode de pedepsire pe care ar trebui sa le stie ca pedagog si in acelasi timp am rugat-o sa faca sedinta cu parintii si mai ales ai copilului. Trimit linistita fata la scoala si ma trezesc cu ea desfigurata, sau Doamne-fereste mai rau????? Sunt suparata tare, sper sa o rezolvam intr-un fel. Bineinteles ca am tinut prelegerile de rigoare Andutei sa nu se mai bage si mi-a raspuns< mami era prietene mea, cum pot sa ma uit ca o bate???> m-a descumpanit cu raspunsul.OFFFFF!
Cornelia, ia si tu oscillococcinum ca este f. bun. Cu Anduta am fost racita tare prin luna a 3-a si numai babeste m-am tratat. Am pus in fiecare seara intr-un saculet (sau ciorap de bumbac curat) sare mare incalzita pe foc, cat de fierbinte o puteam suporta o puneam pe piept pt. tuse. Nu-mi lipseste nici acum propolisul(picaturi) din casa care este bun pt. dureri de gat, de dinti chiar si gingii sau miros neplacut al gurii. Plus ca stimuleaza cresterea imunitatii.
Sanzi- si eu sper sa ne cunoastem totusi anul acesta!
Roxi, bravo vorbaretului! Am ajuns in zona saptamana trecuta, dAr tot pe fuga ca stii cum e cu orele de alaptat!da" ne vedem noi cumva! Sanzi e hotarata!
Laura, multumesc mult de tot pt. informatii!Se opreste comision astfel , nu?
Liris,-bafta multa de tot!
Ione, spune-mi si mie din ce si cum faci salata! vrea si mama nu numai bebitza!

Va pupic ca eu sunt inca chiauna dupa noapte nedormita cu alegerea presedintelui. Pana la 7 dimineata am stat alaltaieri.
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Cornelia, n-am vazut aspirator, poate se terminase!
La o bucatarioara m-am gandit si eu! Ia spune-mi se joaca Maria cu ea, nu sunt prea mici piesele? Cutia este mare, dar mu-ni dau seama ce-i inauntru!
Am vazut una de 70-80 cm inaltime, care scotea si zgomot de fierbere si prajire, celelate nu scoteau zgomote.
Sper sa vina alocatia restanta!
Joi merg la servici si ma interesez daca vrei!
Tania, ai ramas cu alocatia neschimbata! La anul facem schimbarea?

PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Dragelor va multumesc!
Nici vorba de meditatii! I-am luat Cd-uri cu albinuta, cu basme, cu primele cuvinte in lb. enleza/ germana (cand aveti nevoie sunt disponibile) si el se descurca bine-bine! Pe mine ma deranjeaza atitudinea in sine, iar meditatiile acum le consider moft !
V-am povestit doar asa, ca idee de invatamant in Ro! Nu generalizez si stiu ca exista, chiar cunosc si oameni deosebiti in sistemul de invatamant, dar e chestia de padure si de uscaturi...
Tania - si la Tibi s-au dat cadourile de la Primarie si mie mi s-a parut ca sunt identice cu cele din anii precedenti.

Pentru cadouri de baieti nu aveti idei?

Diana

Mergi la inceput

Caut Vitamina C picaturi Natural!
La farmaciile din zona mea nu am gasit, iar farmacistele spun ca firma Natural nu mai face. Deci, undeva ratacit sa gasesc produsul, daca nu trecem la alta forma de vit.C

PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cristina , hai sa-ti spun ce faceam eu cind locuiam in Spania. mincam cite un kg de portocale pe zi . aveam niste colege care stateau numai la toaleta , le era rau , gripe d'alea nasoale ca parca urmeaza sa mori. stateam linga ele, imi tuseau si stranutau in nas... nu am avut nici macar o data gripa lor. insa simbata abia imi caram cele 7 kg de portocale, ratia mea pe saptamina ce urma.
Acum n-o sa manince copilu ' un kg de portocale ca mine...:)) , dar incearca sa-i dai cit poate ea sa duca , cit poate si vrea sa manince da-i ! ai sa vezi ca face minuni. si e fruuuucta. sa nu te superi ptr sfat , da? ca uite eu nu prea ma bag la subiecte cu copilasi ca nu ma pricep , da am vrut sa povestesc chestia asta.

Fetitele , vad ca va pregatiti de cadouri ptr puiuti . Dar brazi se gasesc in Cta?? ca citeam intr-un alt subiect aici pe forum ca la Buc nu prea sunt si care sunt au preturi astronomice , gen 1800000...naiba ca pina si-n Olanda la ghiftuitii astia si poti gasi pe la 20 de euro un brad frumos d'asta cum cresc pe aici cu crengi egale , bogat si argintiu

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Simona, ai mare dreptate cu portocalele si vitamina C! Nu ma supar pentru sfat absolut deloc!
Alexia s-a nascut prematur si tot timpul a avut deficit de fier, hemoglobina la limitele inferioare si pentru asta sunt tot timpul grijulie cu fixarea fierului. Zilnic ciorba este acra sau acrita cu zeama de lamaie, bea suc natural de portocale( nu poate sa manance bucati de portocala, le mesteca si arunca partea fibroasa).
Era f. buna Vit. C, cateva picaturi zilnic nu eliminau sucurile, dar daca nu-i... nu-i!

Referitor la brazi
Vrem brad de brad, nu artificial si mai vrem sa-l luam mai devreme cu cateva zile ca sa nu patim ca anul trecut(in speranta ca gasim si in ultimele zile, am ales dintre cei mai rari)
Simona, nu am cautat inca brazi, dar mai mult de 1 mil( e mult si atat) nu dau! Vorba ta, pretul real ar fi 5-600 mii lei.
Tu ce faci de sarbatori?
Noi vom avea un musafir special, un prieten vechi plecat de cativa ani in Canada! E nerabdator sa ne vada pe toti trei, ca la plecarea lui eram burlaci!

PoZe

Mergi la inceput