Mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetele io va pup, va doresc un Craciun Fericit si un An Nou cu bucurie!
SArbatori Fericite! Ne auzim dupa 1 ianuarie cand venim si noi acasa...
Laura nr meu de tel. (in caz ca ajungi pana pe 30 in Paltinis) este 0741167609...

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dinineatza dragelor!
Sanzi, pa!!! distrcatie placuta si sarbatori foarte foarte fericite!!!! multi pupici si Piratului!
va dorim si noi o zi super....ma duc sa fac supita grasului (azi punem si carnitza!!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Roxi, pupici si sanatate micului crestin!!!!! (credeam ca te-am felicitat zilele trecute, dar se pare ca am uitat )

Sanzi, petrecere frumoasa! Craciun fericit si un an nou cu multe impliniri!

Ursuletul Vtech l-am vazut si eu la Metro si mi-a placut mult, dar parca nu as vrea s ao ametesc pe Maria si cu engleza in momentul asta. Ma mai gandesc, daca era in romana, l-as fi luat deja.

Tania, maria cand imi vede burtica zice bebe si ma mangaie. Imi da si pupici ... dar cateodata ma bate...

Pe Maria nu am avut curaj sa o mutam in noua casa. Cred ca azi o sa fie prima zi. Ieri a adormit tot f. tarziu, dar nu a mai plans si a adormit la ea in patut!

Eu am lipsit ieri de pe forum (de fapt de la birou ). Am stat acasa si am facut treaba, ca s aputem si noi sarbatori Craciunul in casa noua. Eu zic ca nu m-am obosit f. mult, dar aseara am avut o mica pata (din nou ) si m-a durut asa de tare burtica. Am fost tentata sa ma duc la spital. A trecut cu no-spa si scopantil. Gata, nu mai misc un pai!

Luni am fost la eco si bb e f. bine! Are 330 g si e f. bine dezvoltat! Mi-a zis dr-ul ca are tot ce ii trebuie , inclusiv putza . Gata, m-am obisnuit cu gandul (eara si cazul, ca la ultimele trei eco, tot baiat mi-a zis ca e) si din ianuarie cumpar haine de baietel!!!!!!

Va pup
Cornelia (20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Diana si Roxi va multumesc mult pt. ca ati incercat sa ma ajutati cu compact flah card-ul ! Sotul meu a zis ca vrea sa-l desfaca sa vada daca nu poate sa-l repare el, iar daca nu o sa cumpere el altul. asa ca astept... sa scuipe-n palme si sa incerce el sa-l repare. Noi avem un Cannon A10 si un Nikon Coolpix 5000 si cititorul ala mergea pt. descarcarea fotografiilor facute cu ambele aparate.

Roxi, iti urez si eu multe clipe fericite alaturi de micul crestin ! Sa va traiasca si sa va umple inimile de bucurie !

Sanzi am bagat nr. tau la mine in tel. Drum bun si sper sa ne vedem la munte !

Cornelia ma bucur mult ca esti linistita in privinta baietelului din burtica. Era kiar pacat sa stai cu sufletul strans de sarbatori...

Noua ne da liber pe 24 dec, vineri, in ajunul Craciunului. Ura !

Tuturor constantencelor din tara si de peste granitza le urez Craciun imbelsugat cu sanatate si impliniri alaturi de cei dragi ! LA MULTI ANI !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

SARBATORI FERICITE!

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut fetelor,
Roxana, lui Patrick de la Vivien, papa bine? ma bucur ca stati cu diversificarea asa de bine; eu am capitulat de doua zile, ca nu ma mai intelegeam cu Vivi, pur si simplu nu mai vroia supa de legume sub nici o forma, gusta prima lingurita si pe urmatoarea nu o mai vroia; se uita numai in farfuria lui Patrick si cerea de acolo, sau tragea de scaunelul lui sa-i ia farfuria din fata, circ in toata regula; asa ca ii dau mincare normala, gatesc un pic mai nesarat ca de obicei, oricum n-am gatit niciodata prea sarat, si maninca ce mincam si noi, gata!

Azi dupa ce a papat bine s-a uitat lung la mine, si zimbind a zis klar: ma-ma.
Cum e vremea la Constanta? Aici ninge un pic viscolind, sper sa avem un Craciun cu zapada.
In seara asta impodobim bradul, abia astept.

V-am pupat pe toate, ma duc ca mai am un morman de rufe de calcat, si acusi se trezesc piticii!
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bonjurica iubitele!
De maine tambalau, se umple casa de musafiri si nu stiu daca mai pot intra sa va citesc. Asa ca incerca sa nu va uit si sa va doresc tuturor si oriunde v-ati afla:

Craciun fericit! Spiritul sarbatorilor de iarna sa va lumineze sufletele si gandurile! La multi ani cu sanatate si impliniri in noul an si pt. cele pe care nu le vom mai citi pana atunci!

Va pupam si va iubim! Fam. Bugescu

LA MULTI ANI!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

si la noi azi e ultima zi de servici, pana pe 3 ianuarie VACANTA!!!
va urez CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI...sa va dea Domnul tot ce doriti, multa sanatate la mamici, bebici si burtici.

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!!!
ohohoho ce de mai dezertari...fugiti de la computatoaree....
si noi va pupam pe toate si va dorim un Craciun linitit alaturi de cei dragi, fericire si numai bucurii!!!
Narcisa, grasu nu e ff incintat decit de piueruile de fructe (mango, caise....azi i-am piersica si maracuja, sa vedem ce reactie are). piureul de legume il maninca cind vrea el, supa goala deloc. daca ar fi dupa el...doar lapte! (si ala in cantitati industriale)
Cornelia.....ceva bataita ar trebuie sa primesti tu.....te rog frumos sa nu te mai agiti deloc!!! sa aveti sarbatori fericite toti 4!!!
noi tot pe aici suntem, azi incepem sa gatim pentru simbata (ne vom reuni la noi acasa ca sa nu ne mutam noi cu piticul). multi pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Si eu ma pregatesc de sarbatori. Sper sa avem maine liber (nimic oficial). Sapt. viit. imi iau concediu, deci nu stiu daca ne mai auzim. Daca organizati intalnirea, anuntati-ma si pe mine, cine stie poate ajungem.

Va doresc un Craciun fericit si un An Nou cu multe impliniri si plin de bucurii. Pupici copilasilor si burticilor!

La multi ani Stefan, pentru data de 27!

Va pup
Cornelia (20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput