Mamici de Constanta (22)
Raspunsuri - Pagina 14
dana p. spune:
Buna fetelor!!!
Am intrat sa va spun si eu acum aproape de ajun de Craciun sa aveti spor la treaba pentru azi si maine si de poimaine va doresc sa va distrati, sa va simiti bine alaturi de cei dragi , un Craciun fericit si la anul sa aveti parte de sanatate, bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor.
Sarbatori fericite si La Multi Ani !!!!
Pupicei tuturor.
Dana
CRIXIA spune:
Aceleasi ganduri bune transmit si eu la mamici, tatici, bebici, burtici, bunici.....
Sa va viziteze !
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
dianamaria spune:
SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI, SA VA IUBITI MULT, NOROC, SANATATE, FERICIRE SI BANI !
Diana
CRIXIA spune:
Am revenit cu o adaugire:
Daca Marlen este prima noastra Craciunita, atunci una aproape reala este Ione. Craciun Ionela, incepi sarbatorile iernii cu numele si inchei cu prenumele! La multi ani!
PoZe
Oana spune:
Intru si eu acum fetelor sa va urez "Craciun fericit!" si tot ce va doriti, ca nu stiu daca voi mai putea intra in aceasta perioada.
Daca se face intalnirea pe 28 vorbim la telefoane, daca pot sa vin o sa va sun sau mai scrieti pe aici ca poate ajung sa citesc.
Pupici,
Oana si Paul (3 iulie 2002)
cali spune:
Buna seara,
nu am mai intrat de foarte multa vreme, dar nu am putut! Baietelul meu e bine, a facut un pic rosu in gat, acum suntem pe tratament, luni face 3 luni, are 61 cm si 6,6 kg!
Roxana, tu la cate luni ai inceput diversificarea si cu ce? eu ii dau acum doar suc de portocale, dar ma gandeam ca ar trebui sa incep si cu supa de legume, desi dr. mea zice ca dupa 4 luni..
va urez Craciun Fericit, si un An Nou cu multe bucurii, multa sanatate! Petrecere frumoasa!
Numai bine
Cali
roxanaz spune:
hello gagici.
am avut opauza maaare de net (mama lor...).
Cali, eu am inceput la 3 lui cu sucurile de fructe, intai mar, apoi morcov, apoi portocala, la sfirsit am adaugat si ceva pulpa. apoi la 4 luni supa de leugme (chioara, care nu i-a placut deloc), apoi piure de legume (intai cartof, apoi morcov, apoi mix de legume congelate - mazare, porumb, ardei, morcov, fasole pastai), dovlecel. de 3 zile maninca supa cu un pic de carne de pui, mixata si in piure. maninca...cind are chef. voi ce faceti? cam rar pe aici...
Marlen, tu ce mai faci? Tatiana?
Madalina?
mai ce de absenti.....
multi pupici pentru cine nu mai "calca" netul zilele astea, Craciun fericit alaturi de cei dragi, cu multa lumina in case si in suflet!
caty spune:
Fetelor, dragutelor,
va urez si eu un CRACIUN FERICIT
alaturi de familii si de toti cei dragi voua.
Va pupam si astept cu nerabdare sa ne cunoastem si personal.
caty
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
hello gagici.
am avut opauza maaare de net (mama lor...).
Cali, eu am inceput la 3 lui cu sucurile d efructe, intati mar, apoi morcov, apoi portcoala, la sfrisit am adaugat si ceva pula. ...
Se poate Rox, indicatii obscene!
Sper ca-i luat-o ca pe o gluma, ca asa si este! Doar nu-s tampita sa nu-mi dau seama ca-i vorba de "pulpa" de fructe!
PoZe
norris spune:
sarbatori fericite fetelor!
sa aveti parte de cadouri frumoase si de copii frumosi si sanatosi...bineinteles, si de soti buni...:))
eu mi-am spalat baietii,si am luat o pauza, numai ca sa mai intru sa vad ce mai ziceti, ca tare greu ajung la calc...
cel mic, de sase luni, e cam bazait, cred ca trebuie sa ii iasa dintisorii,azi a facut si putina diaree, si cama re pretentii sa stau cu el in brate,si va dati seama cebine imi e singura ,sa fac si curat de craciun, sa mai stau si cu norris, sa mai intru si pe net...of of, pe 31 imi vine sotul acasa, si sper sa imi mai revin si eu, ca uneori nu mai am timp nici sa respir.
fetele,inca o data va urez tot ce e mai bun pe lume, si dupa ce scapam de febra sarbatorilor, sa ne auzim ,sau , de e nu, sa ne cunoastem, paote asa copiii nostri se mai vad, se mai cunosc se mai imprietenesc...
hai ca va pup
cristina,mama lui norris(6 luni) si a lui eric(4 ani si jumate)