Endometru,ovulatie si altele...
Raspunsuri - Pagina 6
Alé spune:
Sa traiesti, ariadna!
Ieri, foarte bine!!!!! bravo! Ce imbatrinirea ovulului draga? fugi de aici! Gindeste-te ca endometrul a crescut incetisor... si poate regresia aia aost o eroare de masurare. De acum asteptam vesti bune. Prima e maine, cind ne spui cit e temperatura, da?
Vezi, nu vorbeam degeaba ca sa te duci la monitorizare in continuare...
Te pup.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Felicity spune:
ariadna, mica slaba si afurisita
si uite ca si ovulatorie 
sa stii ca mi te inchipuiam inalta si slaba...la cate energie ai in tine si cat suflet pui.
a mea temperatura e sus (ovulatie clara), dar nu asa de sus...daca judec dupa graficul cand am ramas insarcinata nu prea am sanse. dar sa nu ne pierdem speranta.
habar n-am cu McDonalds, nu am incercat niciodata fish-ul lor. daca nici cu mancarea de acolo nu te ingrasi, iti recomand eu...pluseaza cu o ciocolata pe zi, lindt, cum crezi ca ma mentin fericita si optmista...dar si grasa si frumoasa? ![]()
nu-ti face probleme cu ovulul imbatranit, ovulul cand se maturizeaza se desprinde. e matur nu batran. cam ca noi asa 
lauricipani spune:
ariadna, iubita mea, de cand am citit faza cu mc fish-ul rad continuu.
Hai sa te lamuresc: exista un aditiv care se numeste glutamat monosodic si care are rolul de a stimula glandele salivare. Atunci cand un produs are in continutul lui glutamat ( prescurtat este MSG) sigur da reactia asta. Este destul de limitat in alimente (cantitativ) dar se poate face si exces pentru ca in analize apare greu.
Deci, marii producatori in general folosesc sistemul asta. Io chiar ma gandeam daca nu cumva si COCA COLA foloseste ca din ce bei din aia vrei mai mult.
Sper ca te-am lamurit si te sfatuiesc sa nu cauti mai multe amanunte pentru ca este foarte probabil sa te zapacesti atat de tare incat nu vei mai manca aproape nimik!
pupi

laurici
ariadna33 spune:
Mica si a naibii se spune
, FELICITY! Nu-mi plac dulciurile deloc, cicolata sau prajituri bleeeah, in schimb mor dupa chestii picante, se gasea mai demult in supermaket "paella" (nu stiu daca am scris corect) o chestie spaniola cu orez, peste, creveti si scoici, cand n-am mai gasit radeau niste prieteni de mine, au zis ca s-a terminat stocul, ca numai eu cumparam! Sau sarmale, abia astept sa vina Craciunul! Uppps, daca ma gandesc la mancare e semn bun, inseamna ca am trecut in faza luteala.
LAURICI, noroc cu tine ca am dezlegat si eu misterul McFish-ului, banuiam eu ca astia ne drogheaza!
Dar sa stiti ca eu ma alimentez sanatos, nu beau racoritoare (ca sunt dulci si ma lesina), numai apa minerala.
Va pup si va urez numai bine!
Felicity spune:
unde tocmai m-am mutat eu mancarea e toata hot hot hot hot (si desertul e hot!!!), al meu sotior e incantat!!! si mie imi place asa, dar ma dau in vant si dupa ciocolata europeana (americanii n-au habar de ciocolata), si prajituri (americanii n-au habar de prajituri), si inghetata ...macar la asta-s buni americanii ![]()
nici eu nu beau nici un suc decat proaspat stors de mine.
ariadna vad ca ai atras simpatia la toate fetele de aici 
bravo!
.
ariadna tu unde in Bucuresti stai? am locuit si eu acolo, Dr.Taberei, apoi Dr. Sarii. In Dr. Taberei chiar mi-a placut mult. Poate ne vedem ca noi preconizam in vizita in patria muma in februarie-martie, ce zici?
si cand te gandesti ca nu pot zice...mergem la o prajitura sau la un suc ![]()
Felicity spune:
de 6 ani n-am mai fost in Bucuresti (cred!).
daca scriem cu litere mici, crezi ca nu ne vad moderatorii?
am incercat si cu cerneala simpatica ![]()
ariadna33 spune:
36,8. Credeti-ma, am luat-o de 2 ori. ALE, lasa mama graficul meu, ca mie mi-e clar. M-am bucurat degeaba.
Felicity spune:
mai ariadna, de ce nu esti tu fetitza cuminte?
Ale a zis bine, nu trebuie sa fie peste 37C, trebuie sa urce cu cel putin 0.2C. or tu luna asta te-ai "bucurat" de temperaturi foarte mici. fii rabdatoare si cumintzica ca vine el moshu si la noi, acum ce ne-o aduce, numai el stie

Alé spune:
Pt. Ariadna
Auzi, cucoana, ia nu te mai stresa matale, ca ma ienervez acusica si fac ca trenu'n gara. Constiincioasa cum sint, am completat temperatura pe grafic si trebuie sa fac o rectificare: Ai ovulat in data de 14 decembrie. Si nu zic io, zice fertilityfriend, da? asa ca nu-ti mai face ginduri negre degeaba. Da-mi o adresa de mail pe privat sa-ti trimit graficul ca sa nu mai plingi.
Am facut graficul pe contul meu asa ca te rog sa continui sa-mi spui temperaturile zilnice ca sa pot completa.
PS nu te supara ca te-am luat la rost, dar chiar e ok graficu' si tu te stresezi inutil.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.