Endometru,ovulatie si altele...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ce faceti fetelor, ati dat bir cu fugitii?!

FELICTY, a trecut perioada fertila la tine! Ce faci?

ALE, ti-am trimis un mail pe PM, l-ai primit?
Mi-am prins urechile in fertility friend! Fii atenta (si nu ma injura prea tare), am refacut temperaturile (am cautat pe postarile anterioare):
z.10-36,6
z.15-36,4
z.17-36,6
z.18-36,6
z.20-36,6
z.21-36,7
z.22-36,6
z.23-36,7
z.24-36,9
z.25-36,8

Dati un semn de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Sint aici. Am ajuns si eu acasa. Ariadna, refac graficul sa vedem ce iese.
Te pup. Ai mail si mesaj privat.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

L-am primit si pe-al doilea, ca de asta 'ardea camasa pe mine', am crezut ca daca introduci valorile corecte nu mai reiese ovulatia!

Ai dreptate, stau foarte prost cu memoria, cand aveam lucrari la matematica, trebuia sa fac demonstratiile pe ciorna, ca nu retineam formulele de calcul. Dar la scheme logice sunt prima !

Deci, multumita tie m-am linistit: am avut ovulatie marti 14 dec.(vezi ca ti-am zis gresit si prima zi a CM, e 23.11, ca sa vezi cat sunt de tampitica).Eeee, sunt tare , nu? Am avut eu ovulatie? Am avut! Vad eu, maine dimineata, te pomenesti ca am 36,6 ca arunc termometrul pe geam!

In alta ordine de idei: tu in ce zi esti?

Cum ma pot revansa fata de tine Ma pricep putin la astrologie... daca te intereseaza...

Recunoscatoare pe veci,
Adriana

Mergi la inceput

Ma bucur ca te-ai linistit. Bravo, felicitari, ovulato!
Si daca maine iti scade temperatura la 36.6, nu arunci termometrul pe geam, ba din contra pupa-l si imbratiseaza-l ca o scadere de temperatuar de o zi poate fi semn de implantare. Valabil si pentru zilele urmatoare.
Eu sint de abia in ziua 11 si luna asta m-am decis sa imi cumpar teste de ovulatie, sa nu ma mai stresez decit o zi, doua. Asta nu inseamna ca nu ne vom bucura de , dar va fi mai putin stresant. Asta daca nu voi avea vreo surpriza neplacuta, adica sa nu ovulez. Sper sa ma fereasca Doamne-Doamne, ca imi strica toate sarbatorile o astfel de veste. Brrrr.
Cit despre revansa, cea mai mare bucurie a mea ar fi sa ramai tu graviduta, ca daca te bucuri tu, o sa ma bucur si eu de bucuria ta si de bucuria tuturor celorlalte fete carora li se implineste visul.
Oferta ta, cu astrologia, este interesanta, eu chiar cred in lucrurile astea, dar sincer iti spun, mie mi-e clar in ceea ce ma priveste. Am relatia ideala din horoscop, si chiar asa este, adica ideala, super fericita: eu capricorn, el taur si daca ne iese bb acum, de Mos, bb o sa fie fecioara, adica zodia din trio-ul nostru. Cu alte cuvinte, n-am nelamuriri si nu stiu ce as mai putea afla.Daca ai insa "breaking news", sint dornica sa le aud. Am abonament online la un site de astrologie si imi trimit zilnic horoscopul si nu de putine ori s-a nimerit.
Multumesc de oferta, oricum. Esti foarte draguta .
Astept maine sa vad ce temperatura mai ai, sa completez in grafic. Nu renunta la fertilityfriend, ca nu e chiar asa complicat si vezi in timp real cum stau lucrurile.

Mergi la inceput

O sa fii o mamica tanara, iar daca se intampla in perioada asta, intr-adevar bb va fi Fecioara (asta daca se naste la termen), si o sa fiti un trio de pamant (foarte stabil si constructiv). Eu as fi zis ca esti Fecioara, la cat de serioasa si tipicara esti.

Si eu am Ascendentul si Luna in Capricorn. ALE, chiar daca ne despart multi ani, sa stii ca si eu am fost ambitioasa si un pic cam matura de la 20 ani, avem in comun perseverenta. Stii simbolul: capra neagra care urca, urca, calca pe stanci taioase sau pe pamant inghetat pana ajunge in varf.

Din pacate mai am o latura, una superficiala, respectiv zodia nasterii - Balanta (si vreo 3 planete acolo in afara de Soare), care mi-a creat multe probleme (o nehotarare cronica, comoditate, si altele). Si iti dai seama cand Balanta este la puterea a 2-a (sotul-tot Balanta), si trebuie luata o hotarare...

Oricum, eu mi-am dorit tare mult un copil Leu, sunt mai greu de modelat (daca nu chiar imposibil, trebuie sa fii intr-adevar un model pt.ei ca sa-i influentezi), dar sunt niste luptatori.

Mergi la inceput

Am uitat: azi 37,1 (trebuia sa-ti dai seama, la cat de relaxata eram, nu?), dar nu stiu daca se pune, ca m-am trezit pe la 3,30 noaptea si m-am zvarcolit vreo ora (cred ca de bucurie ca am ovulat), apoi am adormit iar pana la 7,45.

Te pup,
Adriana

FELICITY ne-a parasit...

Mergi la inceput

FELICITY, felicitari pt. aprobare ! Nu prea am inteles eu despre ce este vorba, ca nu-s familiarizata cu termenii respectivi, dar daca esti fericita, inseamna ca e de bine, ma bucur mult pt.tine! Daca pleci in vacanta, eu iti urez calatorie placuta!

Dar nu uita si de noi, daca ai posibilitatea, mai vino si pe aici sa mai schimbam o vorba...

Acum, pe ultima suta de metri din anul acesta, poate primesti si vestea cealalta, ca esti !

Te pup, si inca o data, felicitari!

Mergi la inceput

Salut, Ariadna
Buna, buna temperatura ta de astazi. Iti urez s-o tii tot asa. Si se pune, chiar daca ai avut un somn agitat. Nu stiu insa daca ti-am spus sau poate stii deja ca trebuie sa-ti iei temperatura la aceeasi ora in fiecare zi.
Bravo, ma bucur pentru tine.
Ne auzim maine, ca astazi trebuie sa mergem la o petrecere si nu o sa mai am timp sa intru pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ariadna, mititico, cum sa va parasesc? tocmai acum cand stiu ca ai ovulat?
pai crezi ca te las asa, pana nu stiu care e rezultatul final? si normal ca va spun si despre mine, daca a fost sau nu cu noroc.
io-s varsator, sotul meu varsator...si cand am ramas si am pierdut sarcina, nu-mi incapeam in piele ca iesea.....normal, varsator. imi plac varsatorii!!
acum m-as multumi si cu alte zodii, bebelush sanatos sa fie
pe mine ma dor sanii de mor, mi-a revenit PMS, e exclus sa fie de la o eventuala sarcina....is in ziua 8 dupa ovulatie. insa ma dor cand ii ating si-s cam maricei, asa mi se intampla mereu.
ariadna ma gandeam eu de ceva zile, daca nu raman insarcinata luna asta...crez ca iau pauza, dar nu de la prestat, de la forumul asta. dar nu as pleca pana sa nu-ti las emailul meu si sa ne povestim, ca mi-ai devenit draga
si Ale e simpatica foc, asa tinerica cum e ea, zici ca are o padure de ani la cat e de desteapta
Ale eu cred ca tu ai cele mai mari sanse sa ramai luna asta, ca esti foarte tinerica si instalatia ta functioneaza, a noastra mai trebuie unsa pe alocuri si bagata in revizie tehnica. eu tzin pumnii si astept sa ne spui cum e.
cred ca incep sa ma vaicar si eu, ca uite ariadna strage tot chatul sa o placa
ariadna, intrebai ce fac...pai astept cu interes inca o saptamana, sa vedem rezultatul
ma enerveaza sa astpt, mai mult imi place in primele doua saptamani inainte de ovulatie....atunci sunt tare fericita.
ia sa va pup eu pe toate ca sa fiu iar happy
mi-am amintit ca am fost in Bucuresti in februarie, si eu care am mintit ca n-am mai fost de ani buni . am fost doar pt o zi, poate de aia am uitat.
si uite ce scamatorii am invatat sa fac am invatat sa sciru mic cu cerneala simpatica sa nu ma vada administratorii cand postez fara sa aiba legatura cu subiectul hahahaha sunt chiar mandra de mine la cat sunt de desteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicity
asta e ca faza cu strutul cu capu' in nisip

btw, asta e mostra de mesaj off-topic

Oana_B

Mergi la inceput