Endometru,ovulatie si altele...
Raspunsuri - Pagina 5
ariadna33 spune:
Eeeeeee, uite-asa cum te-ai hotarat tu sa nu faci test, asa m-am hotarat si eu sa nu mai merg la doctor si sa nu mai fac nici un fel de analiza!
Poate-oi mai ramane gravida peste inca 11 ani, eventual tot printr-o ovulatie "spontana" (daca nu cumva ma ajunge menopauza din urma)!
Te pup,
Felicity spune:
hahahahahaha ariadna!
eu zic ca nu fac, dar e ca si la cura de slabire.
te abti ce te abti, pana te repezi...si faci test ![]()
sa vedem cum o fi la tine.
ariadna ai facut analiza din ziua 3?
gaseste-ti alt doctor, unul la care sa mergi cu toate analizele, cu toate monitorizarile si sa stie ce vorbeste. poate nu ai dat peste cine trebuie. ok, sa zicem ca ai avea ovulatie spontana, sau cicluri anovulatorii, pai nu exista un tratament pt asta? eu n-am studiat problema ca eu sigur ovulez, la mine nu e asta problema. e fie ca-s trompele infundate, fie al meu sotior nu mai e asa tinerel
sau ceva cu faza luteala, ca nu se infinge in endometru.
poate ai avut o spontana luna asta ![]()
tot nu mi-e clar, cresc foliculii tai si daca nu-i ovulezi ce se petrece acolo? ar trebui sa ai chisturi pe ovare...ceva nu e clar.
ariadna33 spune:
Pocniti din bice, mai flacai, hai, hai
: ANALIZELE GENETICE au iesit bine pt.amandoi! Se ingroasa dosarul cu analize bune si eu tot n-am ramas gravida!
Sa continuam vaicareala: n-am nici chisturi
, pt.ca am fost la eco pe 10 dec. si daca aveam, imi spunea
.
FELICITY, eu am schimbat dr. despre care am scris mai sus (cel cu ovulatia spontana, la care am "cotizat" din greu 1 an de zile, facusem carari-carari la cabinetul lui)
si am gasit intr-adevar un dr.exceptional, dar nu vreau sa-l deranjez cu problema mea, este f.cunoscut, ocupat si asaltat de cazuri grele si gravidute, ma gandeam ca poate raman si eu
si atunci sa ma duc. Iti dai seama, tu te duci pt.monitorizare (nici macar cu stimulare) si pe el il asteapta nu stiu ce operatii laparoscopice complicate, ma simt penibil...
S-ar putea, spun 'sursele neoficiale' sa am totusi ovulatie, simt eu ceva...
ariadna33 spune:
FELICITY, tu tii cura de slabire? Ce chestie, eu am avut aceeasi greutate (cu variatii de max.2 kg) de la 18 ani: 45 kg, iar cand am ramas in iunie anul asta am avut un soc: 49 kg! Apoi, cu stimularile am ajuns la 51. Eu vroiam sa ma ingras de ani de zile, dar acum am slabit iar la loc, nu-mi place deloc de mine.
Te referi la analiza FSH-ului si a estradiolului din ziua 3? Eu le-am facut in ziua 10 si au iesit bine.
Felicity spune:
nu tin cura de slabire, dar tare te invidiez pt greutate ta. n-am mai avut atatea kg (cate ai acum) de cand m-am mutat in tzara fast food-ului (si-s ceva ani de atunci) si cand te gandesti ca nici nu mananc fast food
. varsta cred!!!
cura de slabire nu face bine in caz de bebe. dar daca bebe nu apare, si eu ma implinesc vazand cu ochii, o sa trebuiasca sa o fac si pe asta ![]()
ariadna, daca nu ai chisturi, inseamna ca ovulele plezesc si ovulezi. cele cu ovare polichistice nu au ovulatie, si ca urmare au chisturi. la tine s-au vazut la eco ditai ovulul si apoi a disparut.
sunt de parerea ca nici o intrebare nu e stupida pt un doctor, si daca nu ramai de atatia ani ce conteaza ca esti sanatoasa, si nu ai nevoie de interventii complicate? ar trebui sa ti se acorde maximul de atentie.
hai ca acum imi vine sa ma vaicar ca nu mai am kg tale
cred ca nu trebuia sa faci referire si sa dai numar....hai noroc
, beau sa uit hahahaha
dar poate ma mai linistesc daca imi zici ce inaltime ai ![]()
eu am 1.7m si cred ca am ajuns cifra record de 60 
hai sa te pup, slabanoago

ariadna33 spune:
Stai ca te linistesc eu acum: am 1,53 m! Ce zici de asta? Nu te-ai fi asteptat la o persoana atat de mica sa aiba atatia 'pitici', nu? Nu c-as fi complexata din cauza asta, ca n-am fost niciodata, dar m-am obisnuit sa port tocuri, n-am decat o singura pereche de pantofi fara toc (pe care oricum nu i-am purtat decat cand faceam scoala de soferi, niste colege binevoitoare mi-au spus ca-mi trebuie neaparat, si eu i-am cumparat). Oricum, eu sofez numai cu tocuri, nu pot altfel, am incercat o data cand ne intorceam de la pescuit, incaltata cu tenesi, si am renuntat dupa cativa km.
Apropo' de fast-food, nu stiu ce pun astia de la Mc Donalds in mc-fish-ul ala, cred ca ceva droguri, ca eu nu ma pot satura de el! Imi place la nebunie!
A crescut, a crescut! Azi 36,9! Cred ca va trebui sa caut prin postarile anterioare sa incropesc un grafic totusi, (nu mi-am notat nimic)... Desi as fi vrut sa fie macar 37!
Alé spune:
Ariadna, am incropit eu un grafic pentru tine, cu datele pe care mi le-ai dat zilele trecute. Daca reusesti sa-ti aduci aminte mai multe, spune-mi si completez sa vedem cum arata.
Acum nu indica ovulatie, dar, ochiometric, eu tare as zice ca ai ovulat ieri. Teoria asta se confirma daca si in zilele urmatoare teperatura ramine crescuta peste 36.7. Si nu te amari ca nu e 37 ca important e sa creasca, nu sa creasca peste 37!
PS sper ca nu te-ai dat batuta si ai
macar ieri, macar alaltaieri....
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
ariadna33 spune:
ALE, esti o bomboana (si cu subiectul pe care l-ai deschis ieri!) 

Ieri-da, alaltaieri-nu, ras-alaltaieri-da, sper sa fi fost vigilenti dansii
, adica pe faza!
Asa cred si eu, mai ales ca acum vreo 2 zile (marti, parca) m-a cam jenat in partea stanga.
Dar, din cate am citit pe ici, pe colo (cu imbatranirea ovulului
si alte chestii de-astea), nu e prea tarziu in z.23? Pt.ca eu ovulam de obicei in z.17-18...
Te pupic