Endometru,ovulatie si altele...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

CHI, hai ca n-ai ramas stearpa!

Mai investigheaza si tu pe acolo, cine stie...poate gasesti cauza.

Si pastreaza-ti entuziasmul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele mele,
am cedat nervos.
Felicity, testele se numesc Fertil test - one step, si nu scrie nicaieri unde sint facute. In tara nimanui, probabil. L-am aruncat pe cel pe care l-am facut azi la 5 si am facut unul acum vreo 30 de min. L-am lasat la inmuiat, ca sa zic asa. Adica l-am bagat in recipient si l-am lasat 10 minute. Ca in nenorocitele alea de instructiuni nu scrie ca tre' sa-l scoti. Asa ca l-am lasat acolo si vad ca acum arata ce arata si ieri. Adica o dunga si inca una foarte palida. Macar acum stiu cum stau.
Mai am 3 teste. Vorba Adrianei, le fac pe astea care mi-au ramas si gata, ca imi dau mai multa bataie de cap decit solutii.
Adriana, nu te mai amari pt oricine, asa. Cine stie ce-o fi vrut sa zica prin rasul ei... N-o judeca prea aspru. O fi ea harnica, onesta, nebarfitoare, dar poate n-o prea duce capul. Mai bine o intrebai "dar de ce razi" si poate te-ar fi surprins raspunsul ei. Chiar nu-mi pot da seama ce a gindit, ca nu-mi vine a crede ca s-a bucurat de necazul tau. Oameni rai in profunzime eu n-am prea intalnit - chiar asa, sa-ti rida in fata la suparare.
Oricum, asta nu-i motiv sa fii asa suparata pe viata, pe tot, cum spui tu.
Tu concentreaza-te la treburile tale, mele, ale lui felicity si lasa la o parte oamenii meschini. Uita-te si tu ce batai de cap imi dau niste bete de plastic. Parca m-am prostit de tot, zau asa.
Te rog eu frumos, frumos, nu mai fii suparata, da?
Apropo, ce temperatura ai avut azi? sa scriu la catstif.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Esti tare simpatica cu 'betele' tale (acum pe bune, dar unde ai gasit minunatiile alea?! Le-ai cautat mult? Auzi, sa tii cu degetul...). Cand eram ca tine nici nu stiam ca exista teste de sarcina (chiar, or fi fost, sau erau marfa de contrabanda?!).

Nu mi-am mai luat temperatura, ca ma trezesc la niste ore imposibile (azi la 5). Din cauza asta arat de vise rele, si maine tb.sa ies neaparat din casa, sper sa nu sperii lumea pe strada.

Mergi la inceput

Adriana,
nu le-am cautat pre amult. Le-am luat de la farmacia din colt, Help net. M-am gindit s-o fac si pe asta, ca ramasesem fara solutii, iar asteptarea chioara ma termina. Sa-mi fie invatatura de minte...
Acum 6 ani (sper ca am calculat bine) sigur existau teste de sarcina la farmacie. Bag mina in foc. De ovulatie insa, cred ca n-au aparut decit acum vreun an, maxim doi.
Apropo de teste, mi-a povestit astazi mama fetei cu prednisonul ca ea facea teste de sarcina cu broasca. Se injecta broasca cu pp si in trei saptamini murea broasca. M-am distrat nevoie mare. Eu cred ca n-as fi rezistat situatiei de atunci. Auzi, sa astepti 3 saptamini sa dea broscoiu ortu' popii.
Si apropo de prednison, am vorbit astazi cu doamna asta si mi-a dat nr. de telefon al fetei ei, dar l-am uitat la birou si maine nu pot s-o sun decit intre 12 si 1. Sper sa nu uit . Am mai reusit sa aflu ca antibioticul era eritromicina. Dar detalii aflam maine.
Noapte buna, fetele si somn bun si lung si fara vise urite.

Mergi la inceput

Deci exista totusi ceva inainte de testul de sarcina, broscoiul . E bine de stiut, daca ajung cumva pe vreo insula uitata de lume, doar eu si niste bastinasi de sex masculin.

ALE, sa stii ca aveai dreptate mai devreme, ca ma supar din niste prostii, si ma indepartez de lucrurile cu adevarat importante. Se vede treaba ca in loc sa devin mai inteleapta cu varsta, am luat-o pe aratura...(apropo', daca tu ai 24 si eu 33, inseamna ca sunt vreo 9 ani, nu? dar mersi ca m-ai crezut mai tinerica).

Vad ca Felicity nu mai da nici un semn, deci va spun si eu 'noapte buna'

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Azi 36,9 (cam mica,nu? Fac si eu ca ala din reclama "Cam acru, nu?")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

iata-ma in zona, am fost plecata prin oras, de nebuna, bine nu singurica cu al meu sotzior.
deci eu de teste cu pipeta n-am auzit si n-am gasit pe internet...or fi romanesti
aia cu broasca ce mai e? gluma? hahahaha
cred ca am innebunit cu toatele.
pe mine iar m-a luat durerea aia...pubica. dar e in dreptul pubis, mai spre dreapta, acum daca ne luam dupa ce a zis Chi ca ei ii apare la ovulatie si la ciclu, va dati seama.....in trei zile de acum incolo ce ma asteapta.
Ariadna cu aceste cunostinte ale tale....eu zic ca iti faci inima rea, acolo unde chiar nu ar trebui. Gandeste-te doar asa, acum ti s-a intamplat tie, dar i se poate intampla oricui, si fata aia nu e nici ea scutita, si stii vorba aia...ca cine rade la urma, iar ea a ras la inceput.
Eu am intalnit oameni rautaciosi, si care vor sa-ti spuna in fatza lucruri dure, dar in decursul anilor am gasit o singura explicatie.....sunt oameni care au frustrari, nu am intalnit un om lejer si fericit care sa vrea sa fie rautacios cu altcineva. Asa ca nu te lasa suparata pe cineva care probabil a strans in suflet o multime de frustrari si rautati...si se simte bine doar cand le revarsa asupra altora.
Mi-e si teama sa ma scol maine sa-mi iau temperatura, cred ca daca o vad ca scade, nu ma mai dau jos din pat.
Eu nu am nici o presimtire, si nici un simptom dar ma dor sanii de mor. Luna trecuta puteam jura ca am ramas...acum nu mai anticipez.
Acum vreo 7 ani am facut eu test de sarcina, deci existau in farmacii.
acum mi-e si frica de ele, prefer sa astept sa vina napasta decat sa mai fac unul.
ariadna ti-a mai trecut din suparici?
Ale...ai facut test azi? ce fain la mine e aceasi zi, la voi e alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Ariadna, eu zic ca e bine asa, mai ales ca daca scade o zi, poate fi de la implantare.
sa fiu sincera si pe mine ma ia cateodata cu nebunie...mai ales in ultimele zile. cand ma gandesc ca s-a dus o luna iar, si mai rau...un an dar mai bine nu ma mai gandesc, ca bine e.

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetele
Ce mai faceti astazi?
Adriana, vezi ca s-a modificat data ovulatiei tale cu temperatura asta de azi de dimineata.
Iar cu varsta, am calculat asa: eu mai am o luna si fac 25, iar la tine in profil scrie ca ai 13 ani si m-am gindit eu ca ai 31. Asa mi-au iesit mie 6 ani diferenta. Dar sint convinsa ca n-o sa-ti dai seama de diferentaiti ca daca ne vom cunoaste.
Felicity, acum la Bucuresti e ora 9 dimineata, site-ul o arata ca fiind 8.
Nu stiu cit e la tine, dar vesti despre testul de azi pot sa va dau in...9 ore.
Pupici. Ne auzim mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Adriadna, esti minora si vrei sa faci bebe?
Si eu am tot 13 ani. la anul ne facem amandoua buletinul!

Puiule, destinde-te un pic. Da-o-n colo de temperatura si de calcule. Stresul asta nu ne ajuta deloc. E cel mai important lucru invatat in acesti 3 ani de incercari.

Un mare pentru tine

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput