Endometru,ovulatie si altele...
Raspunsuri - Pagina 12
Chi spune:
Anca, Adriana, Felicity,Ale am intrat numai un pic sa va
.
Eu sunt la fel, adica ori plina de sperante, ori
.Grea mi se pare luna asta !
P.S. Si eu sunt blonda.
Felicity spune:
Fetele dragele de voi 
MI-A SCAZUT TEMPERATURA, deci nu mai sunt sanse. Dar sunt cat se poate de OK, chiar m-am trezit foarte bine dispusa.
Ariadna varsta se schimba automat cand iti introduci data nasterii.
Fetelor si mai am o veste proasta, in ianuarie fac 35 de ani...ohhhh doamne, parca nu-s eu
. As vrea anii lui Ale, desi daca stau mai bine si ma gandesc, ma simt asa bine in pilea mea de acum, asa ridata cum e
.
Raman aici cu voi, sa nu credeti ca va parasesc, raman sa va incurajez si sa va fac galerie.
Pe 3 ianuarie am HSG, poate aflu ce nu e in regula. Si incep toate analizele, ca asa nu se mai poate. 
Si ma dor sanii de morrrrrrrr, PMS bate-l vina!! Si parca ma incearca si o durere de cap.
ariadna33 spune:
FELICITY, uite ca astazi suntem pe aceeasi lungime de unda 

! Stai linistita ca mai am si eu cateva zile si vin si eu dupa tine, numai ca eu nu voi mai face nici o investigatie (desi aflai ca mai suuuunt o gramada: laparoscopie investigatorie, adica sa se vada ce nu se vede la eco-endometrize, si alte nenorociri; cica analizele genetice pe care le-am facut eu nu sunt suficiente, nu elimina toate cauzele genetice, mai sunt si altele- care-or fi nu-mi pasa; si multe alte torturi psihice).
Si pe mine ma dor sanii tare si pe cuvant ca inainte nu ma dureau decat f.putin inainte cu 1-2 zile de CM (dar orice are un inceput). Deci asteptam rushii cam intre Craciun si reve, ce ne-am face noi fara!
Una peste alta, ma simt excelent (cred ca sunt ciudata rau)!
ariadna33 spune:
Si inca ceva (am logoree astazi): am niste ameteli de 2 zile (seara in special), nu stiu ce-i cu mine...
ariadna33 spune:
Tot eu (taiati-mi accesul la forum!): am simtit niste intepaturi accentuate astazi in zona uterului, oare se precipita rushii?
Felicity spune:
Ariadna, suferim de PMS.
Eu nu stiu de ce nu iese, ca teoretic as fi sanatoasa, dar amu o sa incerc sa ma caut mai bine.
Am inceput sa imi doresc copii, in ianuarie anul asta, am tot cochetat cu ideea pana in februarie si in martie ne-am pus pe treaba, prima luna...n-a iesit, dar in aprilie eram insarcinata...numai bine ca sa pierd in iunie, i se oprise inimioara. Si de atunci pot sa stau si in cap, ca nimic.
Ceea ce ma cam ingrijoreaza. Daca nu ar fi acest numar 35 nu m-as stresa deloc, dar asa parca mi-au intrat zilele in sac. Si nu parca, e chiar adevarat, au intrat in sac.
Oricum sunt relaxata si calma si ma pregatesc de vacanta, ca plecam imediat dupa Craciun.
Aici a nins si e totul tare frumos.
Ariadna mititico, las ca vin ei bebelusii, doar ca mai trebuie de muncit o leaca la ei.
Si la tine nu se stie, ce te face sa crezi ca nu e un succes? Eu stiu sigur, ca nu avea cum scadea temperatura cu doua zile inainte de napasta.
Dar...cu rabdare si cu perserverenta zic eu ca ajungi oriunde. Si noi avem si una si alta
la fete
asteryaro spune:
Va pup pe toate!
Mai, dar ce veselie este aici la voi! Parca ma vad pe mine, ba plang, ba rad, nici eu nu mai stiu... Ma bucur macar ca ne-a ramas simtul umorului!
Mos Craciun cu plete dalbe,
A sosit de prin nameti...
Astery
ariadna33 spune:
Eu una spun cam tot ce-mi trece prin cap pe-aici...
Iar despre simtul umorului: trebuie sa faci un pic 'misto' de viata, ca si ea face din plin de tine!![]()
pt.sinceritate
Felicity spune:
ariadna logorista ![]()
intepaturi e de bine. hai sa aud ca esti gravidutza.
pe mine ma doare la cap. asa e...cand bine, cand rau. dar daca vezi ca nu s-a intamplat luna asta, io-s adepta ca nu te mai uiti in urma, si te gandesti inainte ce ai de facut. Eu nu suport sa ma victimizez, ca iti suge toata energia care ai putea-o folosi constructiv in alta parte. Esti un pic trista, dezamagita, dar privesti optimista spre viitor, asta e sloganul meu. Ca viata nu e mereu rea, cu mine a fost chiar darnica, as fi o nerecunoscatoare daca m-as vaita, ca-s o persoana extrem de norocoasa si am o viata fericita. Citesc la alte sectiuni, femei inselate, femei cu pareri extremiste, femei care fac copii cand n-au soti sau suport material. Si stiu ca daca ar fi sa aleg in ce situatie as dori sa fiu, ar fi cea in care sunt acum
. Macar vad rezolvari si solutii. Si am un sotz care nu ma deranjeaza cu nimic, chiar vorbeam cu mama la telefon si-i ziceam, dupa 17 de ani de cand suntem impreuna eu si sotul, imi zice lumea ... uite ce sotz ai, cu cate dragoste se uita la tine
. Si eu sunt topita dupa el, asa ca oricat ar parea viata de cruda ca nu ne da ce dorim, cand dorim, zic eu...ca daca apreciem ce avem si ne bucuram din tot sufletul de fiecare moment, si tot ar trebui sa fim fericiti.
Ariadna, la tine nu e clar rezultatul, asa ca nu dispera, si daca nu va fi sa fie...asta e, o luam de la numarul 1 cu acelasi optimism. Important e sa nu ne dam batute, chiar daca pe parcurs ne apuca panica si disperarea, si apoi vezi bine ca aici ne avem unele pe altele si ne incurajam mereu.