Endometru,ovulatie si altele...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Multumesc, Adriana
Asa m-am gindit si io, ca e neconcludent. Dar in instructiuni scria ca daca nu apare nici o linie, atunci e neconcludent. Trebuia sa iau testu si sa ma duc la farmacist si sa-l intreb: "e negativ sau pozitiv, mai nene?" Ca nu cred ca mai avea tupeu sa-mi spuna ca il incurc cu intrebari din astea. Uite-acu mi-a picat fisa. Daca si azi dupa masa e la fel de neconcludent, ma dux fix la faramcie! Ca si asa ii tin la curent cu evolutia mea din acest punct de vedere. Si sint si vreo 3 schimburi de nu mai stiu ce am spus si cui.
Vedem dupamasa cum e cu testu de azi. Va tin la curent.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Chi bineinteles ca se poate, doar ca nu la noi
Astazi sunt intr-o forma splendida, ceea ca ma face sa ma duc cu gandul la ariadna ...ca sigur este suparata de ceva!!! Asa e ariadna?
Problema acestui forum, este ca mereu constientizezi...ca ai o problema. De aia ziceam eu...ca daca nu raman, o mai raresc
Ale testele de ovulatie...sunt cam problematice si controversate. Doar cand devine foarte intensa liniutza a2a e pozitiv. Dupa ce testul e pozitiv ovulatia se produce in 36-72 de ore. Deci nu imediat. Trebuie sa prestezi pana ti se va ridica temperatura sa fii sigura ca ai prins ovulatia. Acum gandeste-te ca poti face dimineata testul si pana a doua zi dimineata cand il repeti, sa fi avut deja maximul de LH (seara) si uite asa spui...oare nu ovulez?
De pe internet am citit ca ar fi bine sa le faci intre 12 la pranz si 10 seara, se pare ca desi poti ovula la orice moment al zilei, acest LH care apare in testul de ovulatie....apare nu la prima urina, nu pana in ora 10 dimineata. Chiar daca e in corp, cumva nu se reflecta prezenta lui in urina de dimineata.
Ai zis ca esti in ziua 11, poate e corect testul in sensul ca a doua liniutza a iesit slaba....curios ar fi daca maine, poimaine si spre ziua 14 incolo se mai colororeaza. Sa nu arunci testele sa le tzii sa le compari.
Bafta!!
Deci fetili care aveti nevoie de incurajari, aici sunt!!

Io am alta dilema, nu cu ce ma imbrac....ci ce sa-mi aduca si mie mosu? sau sotiorului meu, dragalashul de el

Mergi la inceput

Felicity,
imi vine sa plinggggggg! am facut si al doilea test, in ziua 12 deci, pe la 5-5.15 dupa masa si asta de azi nu mai are decit o linie (aia de control), si aia slaba si palida! Parca intr-o margine a benzii se vede si ceva din linia a doua, dar cred ca vad eu dublu deja.
Nu mai inteleg nimic!
Imi vine sa-i dau farmacistului cu ele in cap! M-am uitat si la termenul de garantie. Expira in iulie 2006. Ce naiba eu? sau oi avea eu ceva????
Teoretic, stiu cum e cu varful de LH si ce si cum, dar testele astea m-au bagat total in ceata.
Sa calculam: Eu ovulez cam in ziua 14, max. 15. Azi e ziua 12. +40 ore (asa scrie in instructiuni) = ziua 14. si io nici urma de dunga!
Macar ieri mai era ceva, azi a disparut cu desavarsire!
Ajutor, va rog, desi nu stiu cu ce m-ati putea ajuta.

Mergi la inceput

Tot io.
Am o problema noua. Poate sint eu tuta si nu stiu sa fac un test prapadit. La instructiuni scrie: umpleti pipeta tinind dipstick-ul cu partea galbena in jos. In poza insa, arata ca bagi testu PINA la dunga galbena. Cum naiba sa umpli pipeta daca bagi doar un cm din 10 in lichid????
Tin sa precizez ca asa zisa "pipeta" este de fapt un cilindru de plastic, deci nu are nici o pompita sau ceva care sa te ajute s-o umpli. Poate m-am prostit eu, atit de derutata sint.
Daca a mai facut cineva genul asta de test, sa-mi dea si mie, va rog frumos, un sfat, ca simt ca innebunesc.

Mergi la inceput

Ale cred ca testele alea nu-s prea grozave. Mai mult te incurca, de aia am renuntat si eu sa folosesc, plus banii irositi, plus o mie si una de intrebari.
Eu zic sa mai astepti pana maine sa vezi ce mai arata un test. Si nu uita presteaza, preasteaza, presteaza. Si luna viitoare nu mai cumpara teste
Ai dreptate...ar trebui sa arate ceva testul, dar cand l-ai facut pe cel care era palid pozitiv? La ce ora? Tot azi?
Stii ce cred eu? ca esti inainte de "surge"...de zbacul ala al lui LH. De aia ba arata ceva, ba nu, depinde de cate substanta activa e pe test. Nu te panica, maine sa vezi cum se coloreaza. Urinezi dupa vreo 3-4 ore in care te abti de la lichide? S-ar putea sa fi baut prea multe lichide si sa fi facut testul.

Mergi la inceput

Ale, daca cufunzi pipeta in lichid si pui apoi degetul la capatul celalalt, si-l astupi, se va umple pipeta. oare am inteles eu bine ce intrebi?
habar n-am ce fel de teste faci, poate ajuta ce ti-am zis...io aveam de alea... urinai intru-un recipient si cufundai proba acolo cateva secunde.

Mergi la inceput

E prima luna cind mi-am luat teste. Ce sa fac, am zis ca o sa fac si eu mare scofala cu testele astea.
Si ieri (ziua 11) si azi -12 am facut testele in jur de ora 17. Eu lichide nu beau nici cu forta, asa ca nici nu se pune problema sa ma abtin.
Tinind cont de rezultatele de ieri (o dunga buna si una slabuta) ma astepatm ca astazi sa am 2 linii vesele pe test. Si cind colo, ia-le de unde nu-s.
Ce face omu' cind n-are ce face! Isi cumpara teste de ovulatie!

Multumesc de incurajare.

Mergi la inceput

Felicity,
Da, ai inteles bine ce problema am.
Dar, daca o cufund in lichid si o astup cu dgetul, se umple pina la nivelul lichidului, nu pina sus.
Numai ca, repet, in poza arata ca se scufunda un centimetru. De aici nelamurirea mea.
Si pe de alta parte, daca iau degetul, curge tot lichidul din ea si doar n-o sa stau degetul 10 min sa astup amaritul ala de cilindru.
Nu ca n-as vrea, dar nu cred ca trebuie sa fie asa complicate. Ca tot in instructiuni scrie ca rezultatul se citeste dupa 10 minute.
Simt cum imi mor neuronii unul cite unul...

Mergi la inceput

Mai sa fie eu n-am auzit de asa teste. Stiam ca-s de doua feluri, fie le introduci in lichid, si lichidul se absoarbe, fie urinezi direct pe ele. Ce pipete? zau daca mai inteleg ceva, ia sa ma uit pe internet. unde-s facute testele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

In legatura cu simptomele, as baga mana-n foc ca am ramas daca nu mi-as aminti ca nu mai demult de luna trecuta aveam si simptome si test pozitiv, si cand colo, au venit rushii dupa 18 zile de intarziere.

Asa ca nu mai bag in seama nici un simptom, astept sa-mi creasca burta! E cel mai sigur, ce stress cu teste, temperaturi si ecografii! Am o cunostinta care e in luna a 8-a si a fost o singura data la dr., cand si-a facut carmetul gravidei. O-ntreb mai demult in ce luna e si zice ca e-n luna a 5-a, dar ea credea ca e-n a 4-a (bine ca a aflat si ea la dr.)...

Ce sa mai zic, astept sa treaca sarbatorile astea ca ma scot din minti toti bradutii si mosii craciuni!

Mergi la inceput