Rochia de mireasa (4)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy79ro spune:
mersi de raspuns blanca000.si mie mi-a placut rochitza ta foarte mult.chiar am admirat-o .mi-a placut foarte mult si trandafirul de la gat.
pupici.
pupezica spune:
Sunt f frumoase rochitele de pe www.nataly.ro, acum depinde si de materiale.Mie imi place f tare nr 3 de sus.
Oare vor veni si la targul de la Marriott?
roxy79ro spune:
pentru pupezica.sa sti ca materialele sunt foarte frumoase si bune.preturile sunt bune.rochitza mea e 6.700.000 (a 5-a din randul de sus).daca vrei ma pot interesa de pretzul rochitzei care tzi-a placut tzie.ca sa nu mai stai pe ace pana la targ.maine chiar merg in oras.ideea e sa o aibe inca si sa nu faca parte din colectzia mai veche.oricum mi-au zis fetele ca la jumatatea lui februarie apare colectzia noua.
sigur vor veni la targ.numai ca trebuie sa cauti Casa Mirandi din Piatra Neamt.Nataly e doar magazinul lor de desfacere din Constantza.
multa bafta in continuare.
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by roxy79ro
chiar nu imi spune si mie nimeni ce parere are de rochitza mea?
www.nataly.ro a 5-a rochitza din randul de sus.
Roxy , draguta rochia. Nasa mea a avut ceva asemanator. Eu zic ca e ok, cel putin din poza.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
oanamadalina spune:
Krelia,
din ce am auzit, rochii de la Demetrios se gasesc la Ana Gabriela, dar sunt foarte scumpe...peste 1000
krelia spune:
oanamadalina, am auzit si eu ca la Ana Gabriela (vorbesti de salonul Gabriela,de langa Cocoru', nu?) ar fi si rokitze mai scumpe, dar nu stiam ca sunt de la Demetrios...oricum, sunt niste minuni...iar mie mi-au ramas sufletul si ochii la ceva mirific (pt. mine) http://www.demetriosbride.com/intl/collections/princess_05/highres/9597.jpg
Ma minunez si inghit in sec....... ma duc sa-mi inec amarul intr-o cafea, uite asa!
Pupuri la printzese!
Krelia
Giova spune:
Salutare viitoare miresici!!!!
E fain de tot site-ul.Nu stiu cum de nu -lam descoperit pana acum.E frumoasa si rochia a 5-a de sus. Pacat ,ca magazinul este numai in Constanta, nici pretul nu e rau. Aici in Timisoara nu am gasit mare lucru, asa ca, mai incolo voi da o fuga pana in Bucuresti.Daca mai stiti ceva, anuntati-ma si pe mine.
oanamadalina spune:
Krelia, draga mea,
Mie mi-a zis o prietena care se marita in iulie ca ar fi de la Demetrios. Eu am fost la Ana Gabriela pe Campineanu si din ce stiu ala e singurul lor magazin. Cel de langa cocor se numeste altfel....daca imi amintesc iti scriu...Am fost si acolo. Peste tot pe unde am fost am fost pe graba...m-am uitat asa, mai mult din mers la modele...O rochie Demetrios mi-as lua si eu ca tare sunt misto!
Am o prietena la studii in Gemania care m-a zis ca a scos deja colectia noua si ca te imbolnaveste daca le vezi "pe viu". Ea a fost acolo si a iesit rapid....mi-a zis ca sunt niste preturi de pici pe jos....dar cred ca daca gasim pe cineva sa ne faca...putem "fura modelul"
pup[ici
Giova spune:
Revin din nou: draga Krelia tocmai am vazut site-ul ....si ce sa zic...mai bine nu intram. Doamne ce minunatii.sunt superbe, modelele, materiale, totul. Au in Bucuresti magazin? Stii ceva de preturi?
Hai ca v-am pupacit!!!!!!!!
Blonda spune:
eu mi-am scos o multime de modele de rochii de pe internet si intentionez sa ma duc la mai multe case de moda si sa intreb daca pot sa imi faca ceva si poate sa imi dea sfaturi privitor la modelul care mi s-ar potrivi.
Am cautat rochii prin oras si astept si targurile de nunti dar nu am gasit nimic care sa fie pe gustul meu.Adica mi-au placut unele materiale sau bucati din rochiile expuse...Sunt atat de confuza privitor la rochia de mireasa...presimt ca o sa intru in panica...
Am ales totusi modelul pentru rochia de cununie civila dar vreau sa vad cine imi va face corsetul pentru ea.descrierea e cam asa:
1.fusta alba cu tiv negru
2.corset negru cu marginea de sus alba
3.manusi negre pana la cot
4.palarie alba
5.parul facut bucle largi (sunt blonda)
6.pantofi albi, poseta alba.
cum vi se pare?