Rochia de mireasa (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Foarte misto ideea pentru cuninie....eu personal n-as alege negrul...poate alb cu alta culoare....negrul la cuninie chiar si asa combinat...dar oricum, misto ideea
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Gio, de care magazin din Cta vorbesti tu? Mie imi mai plac si cele de pe randul 2 si 3 (col. princess), no.4. Daca tot ai in gand un drum la Buc., poate ti-l planifici in preajma targurilor de nunta, nu? Despe magazinul Demetrios, se pare ca au cateva modele la Ana Gabriela (vz. mesajul oanei). De preturi nu stiu nimic, caci deocamdatale privesc de afara...nici nu vreau sa ma gandesc cand voi intra in magazin...apropos de site, un antinevralgic, ceva?
oanamadalina, mi-am mai amintit niste nume, dar zau daca sunt acum in stare sa asociez locatia cu numele....Ioanin si Adelline. Si eu, tot cu aceasi graba, si cu iubi dupa mine, chiar acum vreo 2 zile am trecut pe langa cel de langa Cocoru' si m-am trezit zicandu-i "uite, au bagat marfa noua" :))). Ehe, crezi ca eu nu mi-as lua? Si chiar daca am duce modelul unei croitorese, esti sigura ca iese ca originalul? Mai ales un model atat de amplu ca ala care-mi place mie. Sincera sa fiu, mi-e cam fricuta...daca ar fi vorba de o rochita mai simpla, poate chiar as merge pe mana unei croitorese profesioniste.
Blonda, felicitari ca esti decisa macar asupra unei toalete, ca noi restul...suntem in pom, toate, dupa cum vezi! Din partea mea, e super combinatia, numa' sa ai grija la palarie cand o fi rost de pupaturi, da? Pe mine, combinatia asta ma duce cu gandul la de-alde Jackie Kennedy sau Lady D.
Intrebare: ar merge stilul princess cu maneci din alea stranse pe brat pana la cot si de acolo largi?


Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Va pup!
Blonda, si eu ma gandeam sa ma imbrac la cununia civila in alb-negru si vreau sa-mi fac si palarie. La Casa Venus am inteles ca fac palarii, tu unde ti-o faci? sau o ai gata facuta?
Oana, eu stiam ca la Salonul Gabriela au rochii de la Eddy K (cele din revista Mireasa); ar fi super sa aiba si de la Demetrios...
Daca vreti rochite mai deosebite mergeti la agentia nosurprises din Bucuresti. Am vazut eu niste cataloage cu rochii aduse tot din italia. Problema e ca ca cei de la agentie te masoara si trimit comanda in Italia iar rochia vine cam in 2 luni gata facuta (fara proba). E putin cam riscant...



Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia, am intrat pe site-ul nataly... si am vazut ca au magazin in Constanta. imi plac rochitele gen princess, dar nu as purta una la nunta mea.vreau ceva simplu, dar cu materiale impecabile. Mi-au placut ceva modele de la Demetrios. Inainte de a veni in Bucuresti va anunt sa-mi dati o lista cu toate magazinele, ca sa le iau la rand si poate,poate..... Ma gandeam ca mai mult de 500euro sa nu stric pe tinuta mea(rochie, pantofi, voal,etc). E cam putin sau prea mult? Totusi papucii cred ca vorbesc cu sora mea din Italia, si poate ii aduc de acolo, macar aia sa fie mai deosebiti. Oricum pana in 2006 mai este, dar vreau sa fiu pregatita cu tot arsenalul pana atunci.
Blonda:pt. cununia civila trebuie sa ai alta tinuta, sau voi o faceti in alta zi? Noi in aceeasi zi amandoua: cununie civila si la biserica).
va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Ioana,
Si eu stiam ca rochiile de la Gabriela sunt de la Eddie K, dar se poate sa fi adus si Demetrios. Eu cand am fost, era inainte de inchiderea magazinului si eu eram pe fuga. M-am uitat doar la modele si n-am apucat sa vad preturi sau de unde erau. Oricum sunt frumoase rochiile de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Am si eu o nelamurire: De ce inca se mai poarta manusile lungi la rochiile de mireasa? Voua chiar va plac?
Mie nu si credeam ca nu mai au priza la public. Si totusi...!?!

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Mie chiar imi plac. manusile scurte ingroasa mina si o scurteaza, indiferent de modelul rochiei. In plus, astea lungi ascund defecte:
daca ai mana prea subtire - pe principiul ca albul ingrasa ti-o arata mai grosuta
daca ai mana prea scurta...da impresia de lungime
daca ai mana prea grosuta.....eh....aici e o problema!
Asta cred eu. Mie oricum imi plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Giova, mersic pt informatie, dar, putin probabil un drum pana acolo. Magazinele principale cred ca raman cele de pe la Unirea, Cocoru', Lipscani si probabil casele de moda mai cunoscute (Venus, M. Darie, A.Toma). Inca nu am reprezentarea monetara, dar, cred ca, numai rochita sa tot coste vreo 200 - hai 300 de euro (pret de pornire )..tu ti-ai pus 500 cu tot cu pantofiorii pe care vrei sa-i iei din Italia? daca nu, atunci restul de 2-300, sa zicem ca i-ai cheltui - 100 pe pantofiori (cu toate ca gasesti si mai ieftini, si la fel de draguti), si cu celelalte 2 sute/o suta...ce faci? Banuiesc ca e mai bine sa te bazezi pe mai mult, dar sa fii chibzuit, decat sa te lafai si apoi sa vezi ca nu mai ai de unde da....deocamdata, la mine, prioritare vor fi restaurantul si biserica (mai din vara-toamna)
miezure , sunt de acord cu oana, pentru unele miresici sunt chiar avantajoase. Nu ma omor dupa ele dar, estetic, le prefer celor scurte, care chiar nu-mi plac; cele lungi mi se par mai elegente, si oricum cred ca nici cele care adopta o astfel de tinuta nu raman cu ele pana a doua zi la 6 dim.....asa ca...


Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

AM ZIS 500 ASA INFORMATIV, PROBABIL CHIAR MAI MULT, TINAND CONT CA UN COSTUM PT. MIRE( AM VAZUT LA aGNES tOMA) CAMASA,VESTA, PANTALON, SACOU SI CE MAI TREBUIE NU E MAI MULT DE 15MIL.(DAU EXEMPLUL COSTUMUL CARE L-A VAZUT AL MEU SI I-A PLACUT).eU ORICUM , DACA GASESC O ROCHIE CRE-MI PLACE DAU SI MAI MULT PE EA, DACA COSTA MAI PUTIN CU ATAT MAI BINE.DAR SA NU EXAGERAM CU PRETUL CA E DOAR PT. O NOAPTE, CEA MAI IMPORTANTA DESIGUR.
nICI MIE NU IMI PLAC MANUSILE, SINCER, MI SE PAR CAM DEMODATE, DAR ASTA DEPINDE DE GUSTUL FIECAREIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Cum am biroul in Unirea,
tocmai am fost la Agnes Toma. Au adus niste rochii foarte frumusele. Broderia e super-misto...atata doar ca sunt majoritatea cu maneca lunga din dantela....daca credeti ca vi se potrivesc dati o fuga!
Si inca ceva: majoritatea sunt pe crem si ivoire.

Mergi la inceput