Rochia de mireasa (4)
Sint o viitoare mireasa, dar nu ma pot inscrie nici la mirese de 2005, nici la mirese de 2006 pentru ca noi n-am fixat o data inca.
Am citit in schimb cam tot ce s-a zis despre organizarea unei nunti, invitatii, biserica, restaurant, cameramani dar ce ma framinta pe mine la ora asta e rochia de mireasa.
Ma gindeam ca aici ar fi un loc bun sa discutam pe subiectul asta.
Am vazut pozele unor foste mirese si am salivat dupa o gramada de rochii. Asa ca poate fostele mirese ne pot sfatui un pic iar viitoarele mirese care sint in cautari febrile pot profita de experienta altora.
sper sa ajunga mesajul, sint noua pe aici si inca nu ma descurc cu toate chestiile astea. pupici la toata lumea
Raspunsuri
turturica spune:
vad ca nu-mi raspunde nimeni la subiect , asa ca o sa incep eu cu chestiile pe care le-am aflat.
am citit o gramada despre rochiile de la agnes toma. Din pacate de abia la mijlocul lui decembrie ajung in tara, asa ca nu pot sa le vad pe viu. M-am uitat pe site, dar am impresia ca e destul de neactualizat si sint convinsa ca sint o gramada de alte modele noi. Plus ca nu se precizeaza nimic despre preturi.
pe site-ul lui christian philippe sint iar modele mai vechi si pozele sint destul de mici, asa ca nu reusesc sa-mi dau seama cum vin de fapt. Are cineva experienta cu rochii de pe acolo?
evident ca am mai gasit o gramada de site-uri straine cu tot felul de rochii deosebite (cel mai mult imi plac cele de pe pronovias), dar nu am timp sa merg la croitoreasa, plus sa caut materiale, asa ca as prefera sa imi iau ceva de gata.
culoarea e o alta problema, eu parca n-as vrea alb. Mi-au placut niste rochii de pe pronovias de un argintiu frumos sau chiar un bej deschis. oi fi singura care are pasarici cu alte culori?
Degetzel spune:
Buna !!
Intr-adevar site-urile pe care le-ai mentionat sunt "cam" neactuailzate, dar rochiile pe care le-ai vazut le gasesti si in magazin + alte cateva modele. Acum ar trebui sa apara si colectia pentru 2005.... In privinta preturilor... eu am aflat numai intreband in magazine, si conteaza foarte mult modelul pe care il vrei.
Si eu sunt un picutz speriata cu subiectul "rochie de mireasa". Pana acum nu m-am uitat decat prin vitrine (adica am intrat rar in magazin, doar daca vedeam ceva mai interesant), dar nu am gasit inca ceva care sa se potriveasca cu imaginea mea despre rochie. Inca nu am gasit-o pe ACEEA !! . E adevarat ca mi-au cam luat ochii rochiile de mireasa de pe site-uile straine, dar eu nu mi-am pierdut inca speranta si sunt convinsa ca daca o sa cautam, o sa gasim si aici ce vrem, de orice culoare sau forma .
Va pupic
pd spune:
Eu am avut rochie de la Christian Philippe, aveau o gramada de modele, de materiale, de nuante si intr-adevar ce este pe site nu e actualizat. Eu n-am luat rochia de gata ca nu prea aveau masura mea, pentru ca eu am facut nunta la 3 luni dupa ce am nascut si eram destul de umflatica. Am vrut o rochie simpla, fara dantelute, volanase,perle si mi-am ales eu materialul, mi-au luat masurile si in 3 saptamani a fost gata. A fost singura firma, din cele cu preturi mai accesibile pentru mine, la care mi-au placut foarte mult rochiile. Doamnele de la magazin s-au purtat super frumos si am fost foarte multumita.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
turturica spune:
mersi de raspunsuri, fetelor
as vrea sa dau o raita prin magazine cind vin acasa si sa vad cam ce modele sint. inca nu stiu ce vreau, dar sint convinsa ca atunci cind o sa vad rochia potrivita voi sti ca e "the one" . Stiu doar ca as vrea o rochie simpla, fara prea mult brizbriz-uri.
paloma, tu cit ai dat pe rochie? si in cit timp ti-au facut-o? si, apropo, sa-ti traiasca fetita.
degetzel, tu cam pe unde cauti?
pupici din nou
pd spune:
Rochia m-a costat 11 milioane, a fost gata in 3 saptamani si multumesc de urarile pentru cea mica.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Rayuela spune:
uite aici niste rochite frumoase,poate te inspira putin:
www.maggiesottero.com
Elena si pisicutza Amelie
dordia2000 spune:
Si eu am vrut sa-mi iau rochia de la Christian Phillipe, mai ales ca o cunosteam pe Madamme intr-o zi cand ma indreptam spre magazinul de pe Lipscani am intrat la un alt magazin unde am si putut proba ceva. Si eu sunt grasuta si nicaieri nu am putut proba ceva ca sa-mi fac o idee de cum mi-ar sta. Aici am gasit ceva ce mi-a placut si cand am aflat pretul am comandat pe loc masura mea si in 3 saptamani a fost gata. Magazinul se numeste Rafael Collection si se afle vis-a-vis de Sherif's si/sau in cladirea cu restaurantul Mishel. pretul a fost de 4,2 milioane lei si am luat-o in vara aceasta in luna iunie.
Va pup, diana
http://community.webshots.com/user/dordia2000
Bellasarmisegetusa spune:
Subscriu la ideea cu magazinul si rochiile de la Rafael. Si eu am avut rochie de la ei si am avut mare succes. A fost vreo 5 sau 6 mil, dar toat alumea m-a intrebat din ce tzara mi-am adus-o. De fapt, ele sunt aduse din Grecia, din cate stiu eu. Si vara mea tot de acolo a luat si i-au modificat0o , pentru ca ea era un pic mai plinutza, dar nu stiu cum au reusit, ca rochia asta o facea sa arate absolut mult mai slab adecat in realitate. Iar Raportul pret/calitate e excelent.
quote:
Originally posted by dordia2000
Si eu am vrut sa-mi iau rochia de la Christian Phillipe, mai ales ca o cunosteam pe Madamme intr-o zi cand ma indreptam spre magazinul de pe Lipscani am intrat la un alt magazin unde am si putut proba ceva. Si eu sunt grasuta si nicaieri nu am putut proba ceva ca sa-mi fac o idee de cum mi-ar sta. Aici am gasit ceva ce mi-a placut si cand am aflat pretul am comandat pe loc masura mea si in 3 saptamani a fost gata. Magazinul se numeste Rafael Collection si se afle vis-a-vis de Sherif's si/sau in cladirea cu restaurantul Mishel. pretul a fost de 4,2 milioane lei si am luat-o in vara aceasta in luna iunie.
Va pup, diana
http://community.webshots.com/user/dordia2000
turturica spune:
buna dimineata, tuturor!
multumesc de raspunsuri. O sa ma uit si la Rafael. Se pare ca intr-adevar merita.
mersi rayuela si de link, am vazut si acolo niste modele tare frumoase, numai bune de clatit ochii.
Dar stiti ce nu inteleg eu? sa nu rideti de mine, dar nu inteleg ce sutien iti trebuie pentru rochiile astea pe bust, fara mineci.
Eu am un sutien de la jolidon fara bretele, dar mi se pare extrem de incomod si nu-mi place deloc cum arata. Am si sutiene cu bretele transparente, dar unul din asta cu siguranta nu ar merge pentru o rochie din asta.
Dordia, am vazut ca si rochia ta era mai decoltata, tu ce sutien ai avut?
eu si problemele existentiale la ora 9 dimineata
leyla spune:
Si eu am trei prietene care s-au castorit una acu 2 ani, una anul trecut si una anul acesta si TOATE si-au luat rochiile de la Rafael.