Sus...in Scandinavia (15)
Raspunsuri - Pagina 9
frantuzoaica spune:
Da,fiecare cu parerea personala!
Eu raman la ideea mea,nu mi se pare corect ca unul sa munceasca de-i sar creierii si altul sa aiba totul pe de-a gata pentru simplul motiv ca nu a avut control asupra vietii!Si ce lux inca!Se pot face n lucruri mai importante cu banii respectivi...
Rayuela spune:
iete bre..io va certam pe pagina 3 si ati crosetat repejor vreo 3 pagini de atunci,ptiu sa nu va deoki!
Si ca sa va dau cu tifla:nici nu am timp sa citesc ce ati scris!
pupici
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
Factorii de orice fel nu cred ca ii scuza!Pai si io pot sa ma pun in locul lor...am si io n motive sa beau sa vad viata mai in roz...dar ma controlez!Daca ei nu au stiut ,ramane problema lor in continuare..nu stiu de ce ar pune-o in carca altora!Paraziti!
Chiar ma pregateam sa bag un mesaj la Elena,sa o intreb de ce nu mai apare pe aici!Ma gandii la lup...si lupu fu la usa!
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Si ce lux inca!
care lux? o cafea gratuita? un spatiu unde se pot intalni? o farfurie de mancare calda ... si toate astea nu platite din taxe ci de organizatii de binefacere ... ok - o chirie platita ... da' eu cred ca si ei pana la momentul sa devina alcolici au contribuit cu ceva ...
daca n-ar primii banii de chirie si ar dormi prin parcuri si sub poduri ...ar fi mai bine? pentru cine?
AlbaIulia spune:
Ma scuzati,
Revin ca am avut sedinta (aici e numai 4 pm). Io tot cu ce ma framanta: bine astia la Crucea Albastra n-au voie sa bea decat ceai, da'ceaiul ala are voie sa fie aromatizat (cu rom)?
Si tipii aia nu vin ei cumva cu berici ascuse in rucsace si invelite in foaie de ziar sau pus continutul in sticla de sirop? Ii verifica cineva?
Si-auzi ca n-au voie sa bea acolo, da' sa fumeze au voie , pai ce gheseft ii asta, se lasa de baut (daca), da' sigur se-apuca de fumat, daca-i asa fumaraie acolo! Hi, Hi!
Nu numai alcoolici ci si fumangii pe deasupra!
Da' asta-i chiar haios!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
frantuzoaica spune:
Mie si o cafea mi se pare un lux cand n-o ai!!Dar era vorba de stat,organizatiile nu au decat sa faca ce vor cu banii!da,statul sa le dea un loc de dormit,mancare si programe de reabilitare dar nu si BANI CASH frate!!Pai asa ma face si pe mine sa devin alcoolic!Primesc bani,am casa si masa..lasa ca ma trezesc eu si is si bogat!!Nu mi se pare normal!Ia sa-i tina intr-o celula pentru luna numai cu apa sa vedem,isi revin la realitate sau nu?!
frantuzoaica spune:
Iaca Adela,ca vorbeam noi de dezbateri...ca nu ma bag prea mult..am ajuns sa ne dezbatem noi doua!
Hai sa lasam astea,sunt altele mai vesele de discutat!Fiecare ramane la parerea ei si statul face ce vrea!hahah
lilanda spune:
Alba, nu vin mai cu nimica-n sacosa!!! Odata ca sint destul de putine mese si pot fi lesne supravegheate (ei vin in ture, si unii chiar numai pentru cafeaua aia calda, nu-si cumpara de mincare!!), dar mai ales respecta regula...e o chestie care vine din educatia sau natura lor....nu stiu cum sa ma exprim ca sa intelegi ca danezu' nu-i roman!!! Adica stie ca aia e regula si asa face chiar daca are n-spe mii de sanse sa incalce regula!!!
Ma uitam duminica, la locul in care se aduna gunoiul transat (adica se arunca dozele la doze, cartonu' la carton) era mai acu' vreo doua luni cam mizerie. Astia de la administratie au facut curat si au instalat si o camera de luat vederi, linga ccc care au pus doua afise: "Fiti atenti, ii filmam pe aia care nu arunca gunoiu-n-cos si-l pun pe de laturi"...Stiti cum e de atunci locul ala??? Luna!!! Io rideam in sinea mea ca la romani ar mai fi rezistat camera aia de luat vederi protapita la vedere??? Sau: v-am mai povestit de fermele de la marginea drumului care vind capsuni; tu-ti iei caserola si pui banutu'-ntro cutie.... cica n-a fost caz de vreo unul care sa fi luat caserola fara sa plateasca sau vreunul sa plateasca mai putin!!!
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Hai sa lasam astea,sunt altele mai vesele de discutat!
stai sa fug sa-mi pun un pahar de vin ca altfel ce stiu io daca gasesc vreun subiect mai vesel
corianai spune:
Vaz ca voi aveti probleme sociologice grele de dezbatut... la mine au pus astia Bolagetu in coltu strazii, si beau flacaii pana fac pe ei, la propriu. Si exact ca voi imi zise si omu meu, uite taxele mele Oricum lucru mare ca au de unde si nu dau in cap la nimeni sa faca rost de bani...
Rayuela io cu probleme mai subtirele, pot sa te intreb cum faci cu diversificarea la cupil? Ca fetele mele din Ro merg pe metoda cu sucuri de fructe iar asistenta de aici spune sa/i dau piure de legume. Daca vrei scrie pe PM ca am impresia ca doar noi suntem deocamdata la capitolul