Sus...in Scandinavia (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by frantuzoaica
Nu mi se pare normal!Ia sa-i tina intr-o celula pentru luna numai cu apa sa vedem,isi revin la realitate sau nu?!

Bai, a propos de celule si inchisoare!!! Cica e una singura mare si curata in toata Danemarca, pe undeva mai prind nord....pai nu intri asa oricum la inchisoare...stai la coada, nene, cu lista de asteptare ca-s locurile ocupate!!! Io m-am crucit cind am auzit. Deci nici vorba sa-i ingramadeasca acolo oleaca, dar mai si asteapta cuminti, sa le vina rindul la pirnaie!!! "Bun, il intreb io pe Niels, si in timp ce asteapta sa intre la inchisoare, n-a disparut nici unul???" "Nooooo", face Niels lung la mine..."Pai un' sa plece?"

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Hahaha!Skål!(esti mortala!)Pai baga niste imagini vesele,cum ne-ai obisnuit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by frantuzoaica
Nu mi se pare normal!Ia sa-i tina intr-o celula pentru luna numai cu apa sa vedem,isi revin la realitate sau nu?!

Bai, a propos de celule si inchisoare!!! Cica e una singura mare si curata in toata Danemarca, pe undeva mai prind nord....pai nu intri asa oricum la inchisoare...stai la coada, nene, cu lista de asteptare ca-s locurile ocupate!!! Io m-am crucit cind am auzit. Deci nici vorba sa-i ingramadeasca acolo oleaca, dar mai si asteapta cuminti, sa le vina rindul la pirnaie!!! "Bun, il intreb io pe Niels, si in timp ce asteapta sa intre la inchisoare, n-a disparut nici unul???" "Nooooo", face Niels lung la mine..."Pai un' sa plece?"

pozulici

Mi-ai luat-o inainte Lilanda!Ca voiam sa spun si io de puscariile din Vest!Auziti si va cruciti!!Cica unu din nu-s ce tara a auzit ca in Suedia este masa si cazare gratis plus se poate casiga bine la ..puscarie!Drept si prin urmare..omaoara o batrana si ajunge in locul mult visat!No comment!

Mergi la inceput

Adela,da-ne niste imagini vesele,pls!!!Ca oi avea cosmaruri noaptea asta de la atatea negativisme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si apropo de inchisorile scandinave... si al nostru Ursut a evadat ca sa i se prelungeasca pedeapsa aici si sa nu fie predat Italiei...da' s-au prins astia la a doua evadare ...

http://www.svt.se/svt24/1998/981226/ursut.htm

Mergi la inceput

Moaamaa!Ce imagini vesele imi servii!Ma apuc de baut mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Fetili cucuietili...io o tai la Sex and the City ca acusi incepe!!! Va pupez si somn usor!!! BTW: da' va rasfata cu filme SV1 in ultima vreme, va da filme unul si unul (io nu prind de la suedezi decit SV4 :-()

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

frantz, esti de pomina
uite aici:
Un tip beat mergea in patru labe pe trotuar. La un moment dat ii aluneca o mina si se loveste cu capul de caldarim. Continua sa mearga in patru labe si din nou ii aluneca o mina si se loveste la cap. Dupa inca doi metri de mers in patru labe da cu ochii de o pereche de picioare misto. Ridica ochii si vede o fata care se uita scirbita la el.
-Ce faci, fa? o intreaba betivul.
-Fac trotuarul, raspunde fata jignita.
-Pai, fa-l dracului mai moale, ca ma doare capul.

http://bancuri.acasa.ro/bancuri_betivi.html

no, trecem la subiectu' "prostituate" ?

azi avui liber de la fiumiu pe net - se culca devreme

Mergi la inceput

Fetele,eu va dau noapte buna...am un film de vazut!Cica e bun!Nou-noutz,Lilanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Mai Lilanda draga,

Ce s-astepti tu sa faci curs de limba si altele, nu mia pierde vremea, apuca-te tu draga de scris "Peripetii din DK" ca tare fain le zici, si zau c'asa ceva eu n-am mai auzit! Ar ajunge sigur best-seller, ca stofa de povestitor ai!

Va pup pe maine ca plec acasa,

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput