Sus...in Scandinavia (15)

Sus...in Scandinavia (15) | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

A

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

noapte buna copii!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

buna dimineata fetele!
Eu nu ma las,chiar daca m-ati lasat singurica pe aici
VA astept!

poze Amelie

Mergi la inceput

hai ca subiectul asta o sa devina Sus..in Scandinavia cu Rayuela calare pe matura..pe unde umblati cumetrelor???

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza!! Rayuelo prezent si io mama aici, calare pe matura!!!
Buhuhu...in DK bat niste vintoase furtunoase, de ma mir cum mai sint copacii in picioare si mai au si frunze-n ei!!! Iar dimineata, a tras si o ploicica din aia in rafale, exact cit a durat plimbareala lui Ilie (numai ca io m-am scos elegant, ca asta e ocupatie exclusiva de weekend pentru Niels!!! )
Hai ti (va) pup si ma intorc mai deseara la raport, ca azi avem o fødselsdagsfest in familion

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

' neatza!

lilanda, distractie placuta

fetele? nu strig prea tare ca-mi aud doar ecoul

Mergi la inceput

hai ca mai aveam un pic si latram singura la luna
mai intrati si voi macar sa ziceti bunaziua,nu ati invatat ca asa e mumos?

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Ziua buna la scanadinave!
Am intrat si eu putin sa va spui numa' ca m-am tuns scurt,scurtca nu se mai putea,cred ca eram mai rau decat Ilie,peste tot numa' ADN -ul meu!!Aici e tare urat,ploua in draci si cred ca ma duc si ma arunc in pat cu o carte in fata ...alte optiuni nu am
Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yllen spune:

Salut fetili!!!
Ce se mai aude pe la voi? Vad ca nu va lasati pe tånjeala.
din pacate acum nu mai am atåta timp, ca la mama acasa, si sa va urmaresc zilnic. De, mi-a trebuit familie....
Glumeam!! Dar sa stiti ca va duc dorul! Si apoi,pe aici am parte de o plictiseala de *****.Mi-e dor si de un dar nu am cu cine. Asti de pe acilea, cånd aud de ceva cu niscai grade parca i-ai pofti la servit droguri!!!
Acum ma duc sa servesc traditionala cafeluta.
Apropo...am doua saptamåni de cånd nu mai fumez asa ca, permiteti-mi sa ma felicit!!
Va pup dulce, dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

yllen felicitari ca te-ai lasat de fumat... tine-o tot asa, ca vezi ca si frantz si eu suntem fumatoare nefumatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza, dar mai pe la ziua asa si-ntro pauza de vaskeri... Frantz vreau sa vaz poza...nu de alta da' sa-mi fac curaj sa ma duc si eu la coifor!!!
yllen felicitari!!! Iete ce usor sa lasa de fumat scandinavele!!! :-)) Adelutz, ti-e dor d-un fum??? Da' de-o tuse???
Oare Katarina ce-o face ca n-am vazut-o la capitolul asta???!!! V-am zis io ca-i suparata!!!
Rayu, ieri nu ne-ai zis noapte buna!!!

pozulici

Mergi la inceput