Sus...in Scandinavia (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Neatza!

Va trimit poze pe privat,nu de alta,da' nu vreau sa sperii tot forumul...mai sunt si copii mici p'aici(sa va speriati numa' voi)

Curaj Lilanda la coifor!Sa ma fi vazut pe mine ieri..ajunsei acolea si ii spui la frizerita(si ea o invandrare)ca vreau scurt,la 5 cm...se uita la mine,sigur?da,sigur..ajungem la 5 cm si nu-mi place rezultatul,statea prea buhos Buhu-buhuhu!!si mai ia si mai ia pana ajunge la ce vazurati in poze!Da' io is multumita de schimbare,cel putin nu mai vad par prin toata casa!
Acu am fugit sa ma aranjez de party
Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

io nu va mai bag in seama pina nu ma pupati ca m-ati lasat singura aicea,sa rida forumu de mine!
Uritelor!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna ziua fetele skandinavele.
Rayela tu nu ai somn de te trezesti cu noaptea in cap.
Io-s mai mult spöke pe aici pe forum.
Incerc sa-mi fac curaj pt marea intilneala cu bebele..desi mai este pina atunci..da cu cit se apropie termeul cu atit is mai spariata

adana 28+ saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Elena nu esti singurica pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Rayu, uite iti dau pup mama ...sa nu mai fii suparata!!! Frantz, misto haircut...imi place...distractie placuta!!!
adana...iti tin pumnii :-)))

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

frantz iti sta foarte bine noua frizura

rayu

lilanda ce ii aia vaskeri ... tzanci?

Katarina da' chiar asa de ce nu mai dai nici un semn de viata?

adana iti tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iete ce s-au repezit cu pupaturileee,mai vreaaaau!
pai sa va prind ca nu mai treceti pe aici..ca neneeee,nu ma mai multumesc cu ,va trebui sa bagati la greu(adica cintari la lingurica de inima albastra)
intrebare:ca facem fratilor cu revelionul?
astept

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hehe...dificila cestiune Revelionul asta Intelg ca pina la coada doar io si cu Adeluci mai sintem dispozabile pentru-o cabana..aaa?? :-)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Halloooo! Nu me chinuiti cu presupuneri d-alea cum c-as fi vreo suparacioasa. N-am avuut tiiiiimp de nimiiic pana acu'.Ba de invatat, ba stat la palavre pe messenger cu prietenii din Romania si cu Frantz ...Azi de ex am bantuit prin oras , am venit acu' o ora...De maine sunt la apel din nou,promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

iete ce s-au repezit cu pupaturileee,mai vreaaaau!
pai sa va prind ca nu mai treceti pe aici..ca neneeee,nu ma mai multumesc cu ,va trebui sa bagati la greu(adica cintari la lingurica de inima albastra)
intrebare:ca facem fratilor cu revelionul?
astept

poze Amelie

Rayueloi ,sa n-auz pas cu Revelionu', ca esti sadica!Am avut variante peste variante cu pitrecerea, da' ati renuntat pe rand.Acusa io o sa-mi pun asta pe canapea si ma uit la TV in noaptea de Anul Nou, iar daca ma imbogatesc subit oi pleca cateva zile din tara.

Mergi la inceput