Sus...in Scandinavia (15)
Raspunsuri - Pagina 3
Rayuela spune:
beyyy,mai mult ca sigur ca si io fac purici prin Suiden de revelion,musai o punem de petrecanie!Inca nu stiu daca vin ai mei,asta ma tine in loc!
Katerinutzo,ce bine ca nu ne-ai parasit,ca deja faceam rondul de noapte singurica pe aici!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Iote-o si pe Katarina ...si daca presupun ca esti suparacioasa (ca io am zis asta!!!) ce, n-am voie??! Insa io, in locul tau, as alege varianta cu imbogatitu' brusc!!!
Belgienii m-au sunat aseara si ei si mi-au confirmat ca vin. Acu' daca mai are chef cineva ceva de-o intilneala, noi sintem disponibili in formatie de 4+Ilie, de pe 30 decembrie si pina in 2-3 ianuarie!!!
pozulici
flori76 spune:
Salutari fetele frumoase!!!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru,sa mai am si eu cine discuta,sa am cui ma plange de vremea asta criminala de aici si de nesfarsitele ploi...si,nu in ultimul rand,sa va cunosc mai bine,pt ca-mi sunteti tare dragi
lilanda spune:
flori bine ai venit la noi!!! Io sint aici pe metereze in ciuda vremii de ...le ploua de le rupeeee!!! floricum stai cu limba bastinasilor??
pozulici
flori76 spune:
lilanda,buna
Ce sa zic...cu limba islandeza stau destul de prost,dar nu ma impacientez prea tare,pt ca ei stiu engleza si-atunci...vb in engleza.
La noi este foarte frig,luni a si nins putin...M-am saturat de vremea astaaaa
Si m-am plictisit,pt ca nu prea avem ce face in tarisoara asta.Am vizitat de era de vizitat si acum...
Cam atat,deocamdata,ca sa nu va plictisesc
Va pup pe toate si va multumesc pt ca m-ati primit in "gasca" voastra
Flori
Katarina spune:
Ce bate vantu' p-acileeaaa!Unde v-ati ascuns cu toatili? Io am umblat iar hai-hui azi, mi-am rupt incaltarile cautand o pereche de pantaloni de iarna care sa nu semene a izmene . Bantui de mai mult de-o luna prin magazine in cautarea mult visatilor nadragi, dar numai porcarii gasesc, si mai costa si-un car cu bani Intr-un final mi-am cumparat jeans , si tocmai cand pierdusem orice speranta am gasit ceva ce aduce a pantaloni.
Flori, bine ai venit printre noi .De multisor esti prin tarisoara aia?
lilanda spune:
'Neatza!!! Io sint aiiici
Katarino, chiar n-ai gasit si tu o percehe "Made in Romania"??? Tiu minte ca ccc cind m-am intors io din Suedia acasa in Romania, mai aveam niste coroane si, in ultima zi, am zis ca n-are rost sa-i schimb-napoi in Euro, drept pentru care m-am hotarit sa-i cheltui...si-am intrat intr-un H&M. Si m-am uitat si m-am si m-am uitat dupa ceva pina cind dupa vreo ora imi pica ochii pe o haina de iarna, trei sferturi, draguta foc. O probez, imi venea ca turnata....ma uit la pret freo 750 SEK, la reducere!!!S-o iau, sa n-o iau...ma uit la eticheta "made in Romania"!!! Si n-am luat-o de nerfi !!! (Frumos e ca dupa aia am mai schimbat vreo 150 de Euro in coroane si mi-am tras un dvd player bengos la vremea aia...hehe. Cind am ajuns la vama - tocmai se modificase legea cu taxele vamale - si trebuia sa mai platesc vama inca vreo 300 de Euro pe scula...asa ca am lasat scula acolo, s-o pastreze statul roman). Nu mai bine imi luam haina aia???
pozulici
Rayuela spune:
neata fetili!
Katerinooo,pai daca tu te vaiti bre,care stai in Stockholm..io ce sa mai zic ,ca aici e oras de muncitorime mai..numa adidasi si blugi gasesc!
lilanda,bine povestea cu haina..dar lasa ca uite,cu dvdul ala,acum spargi gura tirgului la zona artelor!
Adeluci,te-ai lasat si de fumat si de forum,ca sa scapi de doo rele dintr-un foc?
Flori,bine ai venit la noi!!Chiar nu aveam nici o reprezentanta din..Islanda!
Frantzoo,pe unde umbli?
narancea??[zz]
poze Amelie
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
lilanda,bine povestea cu haina..dar lasa ca uite,cu dvdul ala,acum spargi gura tirgului la zona artelor!
Pai nu de la DVD mi se trage, ca pe ala, nu spusei ca l-am lasat la vama, sa spele pe cap cu el??? (Trebuia sa platesc vama, mai mult decit a costat scula!!!) Asa ca am pierdut si banii si dvd-ul si nici haina nu mi-am luat-o!!! :-))
pozulici
Rayuela spune:
lilutzo,am citit cum am vrut io..parca parca vroiam sa te alegi si tu cu ceva totusi!
poze Amelie