Sus...in Scandinavia (15)
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
Saluti lilando!! Bine, sanatoasa???
Iaca aberez singurica si mey....rushine, rushine....pe pagina a doua am ajuns!!!! Tztzt
pozulici
frantuzoaica spune:
Seara buna!
Ce fac fetele?La vanatoare?
Flori bine ai venit in grupusorul nostru!Mai,ma uitai aseara pe Discovery(de-altfel cam asta-i programul meu seara de seara-Discovery,stiri pe Euro-News si putin Tom si Jerry si somn) si ce voiam sa zic...La voi acolo,in Iceland construiesc aia baraje si fel de fel de kestii sa produca energie cu ajutorul apei?Exprimarea mea lasa de dorit,cu engleza asta si traducerea in suedeza..is total In fine,ma bucur ca mai exista o persoana care vorbeste engleza in loc de limba nationala a tarii unde a a emigrat,iete asa fac si eu!Am invatat ceva suedeza dar tot pe engleza o dau de cele mai multe ori...in cazuri extreme vorbesc si suedeza..si cred ca v-am spus ca odata m-am dus la magazin si nu-s ce problema aveam ca il intreb pe un mosulica ce si cum(pe suedeza,am zis na, varsta!!)si spre surprinderea mea,mosu' raspunde pe engleza!
Oare Adela ce o fi facind?Ca nu a mai dat un semn de viata de multisor!
Katarina,bine ca ti-ai gasit ceva pana la urma!Io o las mai moale cu hainele pana ma duc in Romania,prefer sa-mi iau de acolo cate ceva!Ca nici io nu ma omor cu moda de pe aici!Da' cine stie,poate e aceeasi moda si in Romania
Lilando,ce face ecoul?Ce raspunse?
Elena,am pus poze la album cu nepoteii mei,pacat ca Amelie e data!Unul din ei e chiar de varsta lui Amelie,asta asa,numai sa-i fac in ciud alui Claudelu!hahaha
flori76 spune:
Ce mai faceti fetelor?Multumesc mult pt primire,stiam eu ca sunteti niste dragute
Despre limba asta a lor...ce sa zic?!?Mi se pare urata in draci si nu ma trage inima sa invat deloc.
Referitor la haine,ca am vazut ca va plangeati,eu credeam ca doar in tara asta pot fi haine atat de urate,dar vad ca si pe la voi e la fel.Nu stiu,dar eu am preferat sa-mi aduc mai multe toale din Romania,ca aici prea putine imi plac
Rayuela,eu chiar "pandeam" pe forumul asta sa vad daca mai e cineva din Islanda,dar vad ca-s singurica
pt toate fetele
Adela99 spune:
va inviorarati?
flori, bine ai venit
va era dor de un banc cu ardeleni?
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazima de gard si incepe sa caste ochii in jur.
Gardianul:
- Bade,ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru...
- No,ca nu-i bai,i-am pus lacat!
http://fun.muhaha.net/
Rayuela spune:
na seara fetili!
Adeluci,ma pregateam sa-ti bag un PM,ca nu ai mai dat pe la noi de o mie de ani!
lilutz,aaa,nu puteai bre sa ma lasi si pe mine la filmu alaaa(de am gresit actoru),uaaaaaa,credeam ca merge cu pile!
Io butonez mai pe seara ca acum nu ma lasa pitica!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Muoama da ce aglomeratie!!! Nu-mi vine sa crez!!! Ca mai aveam oleaca si faceam ca narancea, acu' ceva vreme, pe siteul ala danez ; eu scriu, io raspund!!!
Rayu, io zau ca te lasam, da' nici chiar asa mama, sa-l incurci pe Travolta cu Mel Gibson!!! Se puaote????
flori am asa o vaga senzatie ca islandeza ta seamana cu daneza mea...destul de binisor...
Frantz...tu parca ai ceva treaba, nu??
Adeluci cit iti sta sefu prin tarile reci??
pozulici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Unul din ei e chiar de varsta lui Amelie,asta asa,numai sa-i fac in ciud alui Claudelu!hahaha
Nu nu nu ca nu suntem gelosi si plus de asta mai avem si multa incredereElena, Amelie
Mai fetelor, dar eu tot am vrut sa va intreb de pretenu narancea...ce ii cu el, va parasit de tot??Nu i-a placut moaca voastra??
Adelooo, super bancu ala cu ardeleanu
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
corianai spune:
Ziua buna fetele,
Am mai aruncat si io un ochisor pe la voi sa vad ce faceti Parca nu mai aveti asa spor la scris, deh... oameni ocupati nu ca mine acasa toata ziulica. De luni incep si eu cursurile de suedeza si tocmai ce am citit ce frumos va laudati la capitolul asta Ufufuf eu imi faceam mari sperante ca pana la vara stiu destul sa pot incepe scoala...
Rayuela acum mi/a picat fisa ca tu esti fata din suedia cu care am schimbat eu vreo 2 pm acum 100 de ani cand bebelinele noastre erau inca in burtica. Ce mare si scumpica s/a facut Amelie!!
Pupam
Rayuela spune:
naziua fetili!
iar sinteti puturoase,aaaa
Claudico,nu dau eu fata cedit la ardelean bre
Corina,da mai ,asa e mi-am adus acum aminte!!!Unde esti in Suedia?
Adelutza,Frantza si lulutza,sinteti niste rele ca nu mai scrieti sa vedem ca traiti!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
corianai spune:
In Helsingborg stam noi, departe de restul gastii. Zicea una dintre fete ca se muta aici, ce se mai aude