Sus...in Scandinavia (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
[Adelutza,Frantza si lulutza,sinteti niste rele ca nu mai scrieti sa vedem ca traiti!
Io traiesc.Mai, da' sunt a naibii de speriata dupa cutremurul de azi noapte din Romania, mai ales ca la Braila s-a simtit cutremurul din plin.Sunt ingrijorata pt ai mei.Tot citesc citesc ce au scris fetele la subiectul despre cutremur si nu ma lamuresc..
Acum zic pe Pro TV ca nu au fost inca replici, "lucru atipic pentru un cutremur de o asemenea intensitate", dar au fost mai multe cutremure de 2-3 grade care nu au avut insa legatura cu cel de aseara...
Sa inteleg ca...daca nu au fost replici inseamna ca asta a fost premergator adevaratului cutremur? orice cutremur 'care se respecta' trebuie sa fie urmat de replici sau cum?
Motanik, asa a zis dl Marmureanu, ca pana nu apare vreo replica nu se poate pronunta inca daca asta a fost cutremur sau doar un eveniment premergator. Amanunte la jurnalele de la ora 19 (ora Romaniei, bineinteles)
Are vreuna din voi antena satelit?Ce zic aia laTV?
frantuzoaica spune:
Seara buna!
Katarino,stai linistita ca m-am uitat eu azi la jurnalul de diminteata de pe Tvr si au spus ca nu au fost pierderi omenesti si nici pagube materiale!Eu dormeam bine mersi si ma trezeste Daniel ca a citit pe net ca a fost cutremur in Romania!Am sarit direct pe telefon si am rasuflat usurata ca nu a fost grav!
frantuzoaica spune:
corinai,eu sunt cea care trebuie sa se mute in Helsingborg dar anul asta nu se materializeaza!
Eleno,deci la cine dai fata?La ardelean sau la suedez ?
Lilutzo,cum fu la Crucea Rosie azi?Ai apucat sa intelegi ceva?
corianai spune:
Mi/am amintit acum ca tu erai... sorry, nu am retinut nickul Imi pare rau ca nu te mai muti, nu avem prieteni din Ro pe aici si mi/ar fi placut tare mult sa am cu cine iesi la o cafea si o vorba pe limba noastra...
frantuzoaica spune:
Si me imi pare rau ca nu ne mai mutam!Cred ca anul viitor vom avea ocazia sa ne cunoastem ,abia pe atunci o sa facem schimbarea!
M-am uitat la stirile de la ora 19.00 pe tvr si au spus ca nu este nici un motiv de ingrijorare pentru moment...abia dupa 2006 este posibil sa se produca un cutremur mai periculos!Sa rasuflam usurati!
lilanda spune:
Saluti!!! Acum am vorbit si eu cu frate-miu la telefon si mi-a zis ca pe ei i-a zgiltit binisor cutremurul...si cutremurul ca ccc cutremurul, mai rau i-a speriat CET-ul ca au depresurizat aia toate instalatiile si se auzea un zgomot de parca urma alt cutremur..plus ca au stat toata noaptea pe racoare...iar cit despre teoria prevederii cutremurelor dupa replici, io nu cred deloc in ea!!!
Io azi am fost sa-mi exersez daneza la purtator ca volontir la Crucea Albastra, asta fiind o organizatie crestina care are grija de alcoolicii anonimi (am fost introdusa de o vecina americanca si ea voluntara). Mai, ce sa zic, baieti de treaba alcoolicii danezi, mi-au facut o mie de complimente ca ce frumos le zic io pe daneza ...da' fumau frate...in draci. Si-acum simt miros de tutun in nari. Si zau ca e chestie tipica pentru aia care au probleme cu bauturica: toti fumeaza si toti au mobile care mai de care mai bengoase....si stiti ca aici tigarile nu sint ieftine si nici mobilele cu camera incorporata!!! :-))) Am jucat si rummy cu ei si unu' a incercat sa ma triseze ...simpatici!!!
pozulici
AlbaIulia spune:
Mai fetili, scuzati ca ma bag,
Da tre' sa va sapun c'asa viatza faina ca la voi, nicairea...
Da' alcoolicii astia, de unde au atatia bani, frate? C-aicilea te termina bautura si tigarile, te-aduc la sapa de lemn, la voi cum e? Aici potzi ajunge alcoolic numa' daca esti milionar (sau ma rog, pe-acolo...)
Si treaba asta cu volintirii, tare fain, ce sa zic...
nu e cumva dintre voi vreun volintir sa vina in locul meu la servici vreo cateva zile, ca eu is franta de oboseala...si nici concediu nu mai am...
Va tzuc
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
frantuzoaica spune:
Asa-i Lilando,cei de la Cet au facut zarva mare!(Apropo de Iasi,stii ca l-au prins pe criminalul de la Cub?)
Hahaha...alcoolicii danezi fumeaza in draci si au telefoane cu camera!Poti sa te concentrezi la limba daneza in conditiile astea?Vezi ca mi-am facut treaba pe de azi!
frantuzoaica spune:
Iulia si aici tigarile is tare scumpe!Bine ca m-am lasat de ele!Ca sa nu mai spun de alcool!Personal ,nu am cumparat niciodata de la System Bolaget(magazin numai cu bauturi)si nici nu o voi face!E muuult prea scump!Prefer sa iau de la tiristi si asta..din an in Pasti,ca au numai wiskey si bere!Habar nu am de unde si cum au alcoolistii bani de...alcool!
Viu io cu draga inima in Canada,numai sa-mi dai liber de 5 zile sa ma duc la Walt Disney!(ca tot is pe continentul american!)
corianai spune:
Complicata treaba cu limbile astea scandinave, cred eu. Eu m/am inscris la cursul de seara la SFI. si e doar o data pe saptamana... cred ca o sa/mi ia ceva pana ma dumiresc si eu. Voi cum ati facut la inceput?
Frantuzoaico ce bine ar fi daca l/ai invata si pe al meu cum e treaba cu systembolagetu ca mereu avem sedinta De fapt mai mult de cand am fost eu gravida si acum cand alaptez, ca inainte nu comentam..