Sus...in Scandinavia (15)
Raspunsuri - Pagina 8
frantuzoaica spune:
Lume noua!
Katarino io luam tigari si mai ieftine(asta numai ca sa te oftic)imi aduceau tot tiristii din duty free da' nu era ce voiam io asa ca ajungeam tot la magazin!Da' bine ca m-am lasat de ele!
Lilanda,nu mai spune nik apropo de viata alcoolistilor ca sparg calculatorul si inca nu mi-am luat laptop!Viata ratata de boier...
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
macar atata timp cat sunt ocolo (la crucea albastra) nu beau ... si mai au si ei ocupatie ... ca numa' Dumnezeu stie de ce au ajuns alcolici
Pai sa stii ca aste e si ideea sa-i tina atit pe-acolo...ca la Cruce n-au voie sa bea decit apa, cafea sau ceai. Daca-l prinde pe vreo unul cu o bere...aleluia!!!! Nu mai are ce cauta pe-acolo!!!
PS Ti-am raspuns si tie Katarino!!! :-))
pozulici
Katarina spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Lume noua!
Katarino io luam tigari si mai ieftine(asta numai ca sa te oftic)imi aduceau tot tiristii din duty free da' nu era ce voiam io asa ca ajungeam tot la magazin!Da' bine ca m-am lasat de ele!
Si ce daca? , zise invidia din mine
frantuzoaica spune:
Io o intrebare mai am versus viata alcoolicilor:Vi se pare normal ca statul sa plateasca pentru niste indivizi de genul?!!Daca as ajunge alcoolista cred ca mi-as lua viata si amin!sa nu mai umbresc fata pamantului degeaba si sa-i mai fac si pe altii sa sufere din cauza mea!Voi ce ziceti?Ca tot am ajuns la dezbateri despre alcool si alte alea...
lilanda spune:
N-ai ramas singura Frantz, dar chiar nu stiu ce sa-ti raspund; ca tu privesti din pozitia celui care nu intelege de ce alcoolicul bea si-si iroseste viata. Sint unii pentru care, probabil, alcoolul e un refugiu, sint altii pentru care alcoolul e o placere si atunci de ce ar fi viata ratata....ce sa zic, greu de raspuns!!! Cit despre ce plateste statutul, adica poporul muncitor, pai vorba AlbeiIulia-macar se vede unde se duc banii, ca impozite mari sint si in Romania iar boschetari ..girla, care mai si contribuie la rata infractionalitatii!!!
pozulici
Adela99 spune:
d'apai nu stiu daca vrei sa auzi parerea mea vs de alcolici... eu sunt de acord ca alcolicii sa primeasca ajutor...din punctul meu de vedere e o boala (dependenta) ca si fumatul, narcotice,dependenta de sex si obezitatea ... acum ca nu sunt ajutoare platite pentru toate aceste categorii... de pilda toate metodele ca plasture, guma de mestecat si altele pentru fumatori nu sunt inca subventionate de stat...dar anumite medicamente pentru slabit sunt subventionate in cazul in care obezitatea duce la alte boli ca diabet, tensiune marita samd... pe scurt mi se pare corect
frantuzoaica spune:
Se pare ca da...am ramas sa urlu la luna!oricum,ce voiam sa mai spun..ca mai ame ca fiecare isi face viata si isi alege drumul cu mainile proprii,deci nu cred ca sunt de plans alcoolicii!Fiecare din noi trece prin depresii si ar avea n motve sa inceapa sa bea pentru a vedea alfel viata,dar important e sa ne controlam!Cei care nu reusesc asta,....sorry,but what a life they get!
Adela99 spune:
frantz viata nu e asa de simpla ... tu esti tanara si optimista si probabil mai stapana pe tine... altii sunt mai slabi de inger... si cazuti o data in plasa le e mai greu sa iasa...si ies doar temporar - vezi vit månad - eu incerc sa ma pun in situatia lor ... de ce au inceput sa bea? ce cauta in bautura? de ce cad in ispita din nou? ... si cred ca sunt multi factori printre care si cei sociali