Sus...in Scandinavia (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by frantuzoaica
Pai consortu ia de la tiristi 24 de beri a 500 ml si costa 200 sek!Convenabil!

Valeuuuuu.....e scump frate! Pai la nemti, la 10 minute de noi, iei trei baxuri, adica 72 de berici, cu 100 de DKK (adica vreo 120 SEK, nu??) Trai nineaca pe danezi...numai tigarile ce sint mai scumpe ca...in rest, au de unde Acu' pe alea bune, mie 500 de Euro mi se pare frectie la picior de lemn in Danemarca, dar daca esti alcoolic si nu vrei mai nimic de la viata in afara de mobil, aici e paradis curat!!!

Hehehe, Frantz Baieti gentili...nu te-or lasat in gol...ti-au lasat si tie 3 sticle!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Iulia,exact la asta ma gandeam si eu..iaca unde se duc banii contribuabililor!!!La alcoolici!
Katarina,ma inscriu si eu pe lista!Nu de alta,dar sa-mi returnez taxele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

katarino, stai linistita si nu te apuca de beutura, ca atata timp cat ai un barbat care munceste nu-ti da nimeni nimic si-l mai pui si la cheltuieli suplimentare ... nu ajunge ca fumezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Si eu is multumita acu' ca am o sursa de unde-mi pot cumpara tigari mai ieftine, sa nu ma mai usuce la buzunarel...200sek cartusul de Marlboro.Am mai cumparat si-un bax de bere Carlsberg, 24 buc la 330 ml, parca tot cu 200 kr. Marfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Katarina
si io, in cazul in care nu-mi gasesc de munca

Io zic sa incepi sa te antrenezi de pe-acum, ca nu faci fata, parol!!! Mai, ma uitam la ei, aveau fetele (in special femeile) buhaite....dar nu le tremura nici mina, nici nu vorbeau aiurea si nici nu se clatinau...unul singur era mai vioi, semn ca o luase mai de dimineata!!! Stai sa vezi ca la Cruce, dupa ce maninca au cafeaua gratis (care sint vreo 3-4, ca ei tot sint obisnuiti sa duca la gura), dupa care...program artistic, pe alese!!! Biliard, carti, rummy, sedinte de bowling, de doua ori pe saptamina si astia de i-am vazut io azi, aveau si o excursie de doua zile cu tot-tot inclus, 200 de coroane!!!

pozulici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

katarino, stai linistita si nu te apuca de beutura, ca atata timp cat ai un barbat care munceste nu-ti da nimeni nimic si-l mai pui si la cheltuieli suplimentare ... nu ajunge ca fumezi?

Bine ca nu-i Adi acilea sa citeasca ce-ai scris, ca ma taie de la portia de tigari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Da beyy..fura simpatici hotii!Plus ca imi luara si o gitara si iara una mi-o lasara!Au facut bairam noaptea aia ,cred,la subsol..mai un vin ,mai un acord...Bine ca mi-au lasat si alea 3 sticle si avuram sansa sa gustam la Bjevörd!
Bai,aici ii ieftin 200 sek (fata de system bolaget)ca daca as merge pana la ferryboat si as si mai trece marea pana la nemti ajung...de nu-mi mai doresc alcool!

Mergi la inceput

macar atata timp cat sunt ocolo (la crucea albastra) nu beau ... si mai au si ei ocupatie ... ca numa' Dumnezeu stie de ce au ajuns alcolici

Mergi la inceput

mai, da' va stiti la preturi si la marfa de contrabanda

Mergi la inceput

Ce nu inteleg eu Lilando..societatea asta, Crucea albastra,incearca sa-i ajute intr-un fel pe omanenii astia sa scape de viciul alcoolului?

Mergi la inceput